Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2014, 18:46

Claus je napisao/la:Vidi, svakom se može naći milion razloga zbog čega ne valja, samo ako to pojedinac želi. Daleko od toga da ga slijepo branim, ima se njemu štošta zamjeriti, ali činjenica je da je uvijek želio najbolje i davao maksimum za reprezentaciju. I pored toga je bio samokritičan kada bi odigrao ispodprosječan meč, za razliku od nekih.
Bio je samokritičan nakon Egipta, jer je na njemu bio ogroman pritisak javnosti, pa se morao javiti u naše medije. I to se javio baš kod Senada, čuvenog pušiqrca i njegovog pajde Marjana Mijajlovića. Nakon Rumunije se javio isto tako poslije ogromnog pritiska javnosti i optužbi da minira selektora Sušića, pa je opet podvio rep, a krivac je za sva tri gola koja smo primili.

Zašto se nije javio nakon Pariza?

To je jedan licemjer i siledžija, ali hvala dragom Bogu pa će i njegovo uskoro odzvoniti. Gdje god je igrao, dupetom je zatvorio vrata, meni takav kapiten ne treba.

Ne tako davno su francuski mediji napravili jednu kompilaciju pod nazivom 'Emir Spahic, le boucher de Leverkusen'... trebam li ti prevoditi?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

IcedMFEarth
Kontakt:

Post Postao/la IcedMFEarth » 21 maj 2014, 18:50

Virtual, hajd' iskreno. Ti bi zadnje dvije kvale stavio da igraju Mravac i Pandža, odnosno Vranješ i Šunjić ?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2014, 18:55

Ne bih, stavio bih Spahića, ali bih mu nakon Egipta uzeo kapitensku traku, na isti način na koji ju je i dobio. Takav kapiten nije potreban niti jednoj ekipi, stvara klanove, vedri i oblači, nikakav sportista, karijera puna mrlja, skandala, suspenzija, protjerivanja, sumnjivih rezultata...

Kad samo skontaš da je u tom istom timu jedan Asmir Begović, pravi i istinski komandant odbrane, primjer odgoja i kluture... i da ovaj sliedžija njemu bude kapiten? Ma daj...
Voli te tvoje Sarajevo.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 21 maj 2014, 19:05

Virtu4l je napisao/la: ...čuvenog pušiqrca i....
pa nije ovo tema za samopredstavljanje :stop:

jbt kad toliko blatiš ljude koje čak ni ne znaš lično, šta li radiš s ovima koje znaš :roll: nek ti voliš novaka troprsta, ne bi me začudilo da voliš i vučića...

blatiš momka koji je član reprezentacije dugi niz godina i zbog kojeg bi realno pušili i više golova dok nam ekipa nije bila nešto...samo ti svoj pos'o, repka bez spahe je k'o auto bez kočnica ;)
Zadnja izmjena: ZahaKING, dana/u 21 maj 2014, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 21 maj 2014, 19:06

I John Terry je karao ženu svog suigraca, pa šta je bilo ?

Ništa, covjeku sjebao život, otjerao ga iz kluba.

I šta se desilo, ništa. I dalje je lider, bez obzira na te stvari.

Zato podvij rep momak i :shhh:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2014, 19:11

ZahaKING je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: ...čuvenog pušiqrca i....
pa nije ovo tema za samopredstavljanje :stop:

jbt kad toliko blatiš ljude koje čak ni ne znaš lično, šta li radiš s ovima koje znaš :roll: nek ti voliš novaka troprsta, ne bi me začudilo da voliš i vučića...

blatiš momka koji je član reprezentacije dugi niz godina i zbog kojeg bi realno pušili i više golova dok nam ekipa nije bila nešto...samo ti svoj pos'o, repka bez spahe je k'o auto bez kočnica ;)
Pokušat ću ti kulturno odgovoriti, mada je to jezik koji ne poznaješ, ali eto. Ne sjećam se da sam nekad nekoga drugog blatio, možda sam nekad neke kritikovao, uglavnom iz najboljih namjera, ali ti isto tako mogu nabrojati desetine vjernih patriota koji su udarali manje/više po svakom igraču naše reprezentacije. Vučić ili Novak nemaju veze sa ovom temom, ali da pratiš podforum tenis, znao bi kakvo je moje mišljenje o njemu.
Belmin6 je napisao/la:Zato podvij rep momak i :shhh:
Bio bih najsretniji da je tako, ali vaš kapiten mi redovno daje materijal i potkrijepljuje moje tvrdnje, jbg, nije do mene...
Voli te tvoje Sarajevo.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 21 maj 2014, 19:24

Pišeš kao da je on jedini krivac za neke od poraza koje smo doživjeli. Eto, samo zbog njegovih grešaka smo doživjeli debakl protiv Rumuna, a ostatak tima nije igrao preko neke stvari. :roll: Ili protiv Egipta, kada nikom ništa nije polazilo za nogom. Vjerovatno jeste u nekim situacijama mogao (i morao) bolje, rekao sam već da ga ne opravdavam tamo gdje je napravio gluposti, ali iole ozbiljan poznavalac fudbala će primijetiti kolika je odgovornost na njemu i u koliko je situacija sam držao odbranu. Normalno je da se pod takvim okolnostima dogode greške, a loš dan može imati svako.

Čak i da ne ulazimo u razloge zbog kojih je imao javno obraćanje, ipak se izvinio naciji za lošu partiju (što svoju, što cjelokupnog tima sastavljenog od njegovih kolega). Što se tiče Pariza, evidentno je da se niko neće izvinjavati zbog nečega što u očima većine nije skrivio, i što se rijetko kada svira kao penal.

U redu je imati svoj stav o nekome, ali ne treba se spuštati na nivo vrijeđanja i pljuvanja. Znaš to često spočitavati na Papetovoj temi, zar ne :?:

Uradak francuskih medija, gdje našeg kapitena žele prikazati kao mesara (iako nije ni prvi ni zadnji igrač kojeg karakteriše grubost ili prgavost, bilo je barem stotinu gorih od njega), još poslije sramote koju su priredili u pomenutom zadnjem kolu kvalifikacija, ne želim komentarisati.

Sorry na čekanju. :salut:

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 21 maj 2014, 19:32

Virtu4l je napisao/la: Pokušat ću ti kulturno odgovoriti, mada je to jezik koji ne poznaješ, ali eto. Ne sjećam se da sam nekad nekoga drugog blatio, možda sam nekad neke kritikovao, uglavnom iz najboljih namjera, ali ti isto tako mogu nabrojati desetine vjernih patriota koji su udarali manje/više po svakom igraču naše reprezentacije. Vučić ili Novak nemaju veze sa ovom temom, ali da pratiš podforum tenis, znao bi kakvo je moje mišljenje o njemu.
itekako poznajem, al' mi nije jasno nešto, ne znam zašto si fakat toliko navalio na Spahića. Jbt. javnost se ušutila oko Tina Sušića, al' ti i dalje bombarduješ po Spahi. Nemam ja ništa protiv tebe, gluho bilo, al' ne ide mi u glavu ponižavanje našeg. Pa da je i najgori NAŠ JE jbmu mater, tol'ke godine Portugal ima dva mesara Alvesa (brunu) i Pepea, koliko su samo prekršaja zaradili koji su koštali portugal bodova i čega ne pa ih niko ne bombarduje...de bar stani na loptu dok je ovo oko prvenstva.

Evo ti je kolega klaus odgovorio, a ja ću izdvojiti samo posebne dijelove, koji su bitni
Claus je napisao/la:...Vjerovatno jeste u nekim situacijama mogao (i morao) bolje... ..ali iole ozbiljan poznavalac fudbala će primijetiti kolika je odgovornost na njemu i u koliko je situacija sam držao odbranu. Normalno je da se pod takvim okolnostima dogode greške, a loš dan može imati svako.
Koliko je samo štopera prouzrokovalo gubitak u svom timu, što titule što bodova...nije Spaha MELEK u šesnaestercu
Claus je napisao/la:..ipak se izvinio naciji za lošu partiju (što svoju, što cjelokupnog tima sastavljenog od njegovih kolega).
Claus je napisao/la: U redu je imati svoj stav o nekome, ali ne treba se spuštati na nivo vrijeđanja i pljuvanja. Znaš to često spočitavati na Papetovoj temi, zar ne :?:
<---- Ovo boldiraj!
Zadnja izmjena: ZahaKING, dana/u 21 maj 2014, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2014, 19:35

Claus je napisao/la:U redu je imati svoj stav o nekome, ali ne treba se spuštati na nivo vrijeđanja i pljuvanja. Znaš to često spočitavati na Papetovoj temi, zar ne :?:
Papa nam još ništa nije uskratio, a Spahić jeste ;)
Claus je napisao/la:Što se tiče Pariza, evidentno je da se niko neće izvinjavati zbog nečega što u očima većine nije skrivio, i što se rijetko kada svira kao penal.
U očima većine je ona lopta bila u zadnjem redu tribina, ali na kraju završi u mreži...
ZahaKING je napisao/la:de bar stani na loptu dok je ovo oko prvenstva.
Stao sam ja davno na loptu kad je on u pitanju, upravo zbog prvenstva, ali kolege forumaši sad pokušavaju da nadoknade izgubljeno nekim njegovim izjavama o poplavama i slično, ali njega ni Drina ne može oprati.
Voli te tvoje Sarajevo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 maj 2014, 20:09

Ako je Emiru trebalo oduzeti traku poslije Egipta, Safeta je onda trebalo objesiti o prečku nakon te iste utakmice.

KAPITENU DO 2016. GODINE MINIMALNO ĆE STAJATI OVA TRAKA NA RUCI :salut:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 maj 2014, 20:12

Emir ce predvodit svoju najdrazu BiH i u svojoj Moskvi 2018. :salut:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2014, 20:21

Što mislite o Zdravku Mamiću?

Znam ga jako dugo. Prvenstveno mislim da je dobar biznismen. Netko će reći da je pokvaren i prevarant. Ja ga takvim nisam doživio.
Naravno da nisi.
Voli te tvoje Sarajevo.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 maj 2014, 21:41

[youtube][/youtube]

Jedan jedini. :bih:

Da znam momčinu koji je pravio ovaj klip, lijepo bih ga počastio stare mi. :cool:

slika

:salut:
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 21 maj 2014, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 maj 2014, 21:44

mandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]

Jedan jedini. :bih:

Da znam momčinu koji je pravio ovaj klip, lijepo bih ga počastio stare mi. :cool:
Aferim ovom momciluku, ocito da je patriota, skoro kao nas Spaha. :bih:

Hvala ti kapitenu, drzi Jugonostalgicare na aparatima, jedva disu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 21 maj 2014, 21:49

Virtu4l je napisao/la:
Što mislite o Zdravku Mamiću?

Znam ga jako dugo. Prvenstveno mislim da je dobar biznismen. Netko će reći da je pokvaren i prevarant. Ja ga takvim nisam doživio.
Naravno da nisi.
mislis da si pametan sa ovim bullingom? ponjake ti se u stau! izvinite dobri ljudi!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2014, 21:50

Ja samo istinu zborim.
Voli te tvoje Sarajevo.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 21 maj 2014, 21:53

i ja
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 maj 2014, 21:53

Virtu4l je napisao/la:Ja samo istinu zborim.
I ja. :tralala:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 maj 2014, 21:56

Ja mislim ipak da je do HAARP-a. :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2014, 21:59

džakailibu je napisao/la:i ja
Nešto ne vidim da si se argumentovano uključio u diskusiju. Vidim samo loš, da ne kažem primitivan pokušaj...
mandraX je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ja samo istinu zborim.
I ja. :tralala:
Tebe ne pikam :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.