nije prva u ovoj godini..dobili smo parmu na strani i napolija u kupu...ali je prva kuci nakon 5.decembra i pobjede nad interom...
Valjda dolaze bolji dani...bgm smo zeljni trofeja...kako bi volio da uzmemo evropsku ligu..trofej je trofej a nismo ga za nase prilike dugo osvojili..mad svi znamo i zasto.
idemo na amsterdam arenu..ajax je zadnju tekmu dobio 0-2 herenveena na strani..igraju u dobroj formi..ali ipak mislim da smo kvalitetniji i uz maximalan doprinos ocekujem pozitivan rezultat vec u prvoj tekmi
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
haj nek je juve dobio, ipak je promjena trenera urodila plodom. bar je taj pozitivan šok utjecao na igrače. 3 tekme bez poraza pod vodstvom zacheronija i nije loše. ako juve uhvati formu 4. mjesto može biti ostvarivo.
sarajlija89 je napisao/la:nije prva u ovoj godini..dobili smo parmu na strani i napolija u kupu...ali je prva kuci nakon 5.decembra i pobjede nad interom...
Valjda dolaze bolji dani...bgm smo zeljni trofeja...kako bi volio da uzmemo evropsku ligu..trofej je trofej a nismo ga za nase prilike dugo osvojili..mad svi znamo i zasto.
idemo na amsterdam arenu..ajax je zadnju tekmu dobio 0-2 herenveena na strani..igraju u dobroj formi..ali ipak mislim da smo kvalitetniji i uz maximalan doprinos ocekujem pozitivan rezultat vec u prvoj tekmi
Souarez, Bogam' čete njega teško zaustavit a i mlade momke Ajax-a. Iskreno, navijam za Ajax jer samim tim navijam za fudbal a ne za hmm...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
sarajlija89 je napisao/la:nije prva u ovoj godini..dobili smo parmu na strani i napolija u kupu...ali je prva kuci nakon 5.decembra i pobjede nad interom...
Souarez, Bogam' čete njega teško zaustavit a i mlade momke Ajax-a. Iskreno, navijam za Ajax jer samim tim navijam za fudbal a ne za hmm...
ma ne moze nam ajax nista ma kolko da smo losi..mi smo klasa za njih al eto....mislim da ce se u prvoj tekmi dosta toga znati....a CALCIO ce pobjedit
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
evo sad sam pročitao da želite misimovića u svojim redovima.....teško će te ga dovesti jer on hoće da ode u španiju, njemu je primera liga velika želja ali "šuške" čine sve
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
HAHAAH cuj,Misimovic da zamjeni Felipe Mela,tako su obrazlozili,majko mila ,pa makar da ti novinari prate fudbal i da se sta razumiju pa da ovako lazu ,nego jedna pozicija da zamjeni totalno nesto drugo,komedija
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
ma gluposti..kako ce misimovic koji igra poziciju diega zamijeniti mela..svasta...mi imamo i vise nego kvalitetne igrace na toj poziciji..tako da nista od tog.
Sad primavera igra finale Viareggio cupa sa Empoliem..u 3 je tekma..prenos na Rai Sportu...siguran sam da cemo odbraniti titulu od prosle godine..naravno Immobile ce opet zabit
FORZA GRANDE JUVE
Google je napisao/la:Nije problem ovaj Ne postojcu penal koji se svvirao za Juve!!Vec je problem sto je juve svaku drugu titulu osvojio na ovakav nacin NEPOSTEN NACIN,jer drugacije i ne mozete da pobijedite!!!
uobicajeni glas ljubomore i dusmana koji prati Juve cijelu istoriju,**** je ta ljubomora,
pusti ove romaniste.. sta ce kad nemogu osvojiti nista, pa onda govore ovakve gluposti..
A,nasto mozemo bit ljubomorni,na nepostojece penale koje se dosudjuju Juve-u,na izbacivanje u seriu b zbog namijestanja utakmica?!
daffy,kako ne mozemo nista osvojit,kad smo uzeli titulu i kup za sezoni 2009/2010...) heheehe
vec mozemo reci da smo odbranili titulu na Viareggiu iako je tek 60 minut 3-0 je za Juve..pa koja je to dominacija jbt
a rimljani..navijamo mi za romu da uzme titulu ne bojte se ..nismo mi taki ...samo da nije inter ...7 bodova i jos vam dolaze..a i mi cemo se potrudit da dobijemo u milanu..imate realne sanse jbg..na vama je
dok sam ovo piso 4-0 je za nas..immobile hat-trick..pa sta radi taj momak ...a ovog golmana u empoliju.. tri gola su njegova
4-2 na kraju..nezadovoljan sam ....7 trofej Viaraggia...Imobile prvi strijelac i najbolji igrac turnira..kao i nas golma koji je proglasen za najboljeg
Posebno drago mi je bilo kad je immobile zabio prvi gol i podigao dres na kojom je pisalo Alessio i Ricardo...sempre con noi
Svaka cast momci..pokazali ste da imamo najbolju omladinsku skolu u italiji i sire
Gledam na OBN-u najavu lige uefa..sta mislite koga prenose??? VILLAREAL-WOLFSBURG jbo ih i dzeko i misimovic zajedno..koja tuga...pa nedo bog da imamo vise kvalitetnih igraca ne bi nikad nista mogo gledat....joj tuge ne mogu da vjerujem...jbt...pa jel se svaka tekma mora prenosit kad nasi igraju...i po cijenu druge..bolje tekme...pa AJAX i JUVENTUS dva velikana kakvih je malo....i oni neki Wolfsburg prenose...stvarno je OBN dno dna..imal ko mail njihov da im napisem sta
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 15 feb 2010, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Admir_Sa je napisao/la:Sta ovo hoce da kazne Bufona jer je psovao Boga? Ja fakat mislio da se samo na ovim prostorima psuje Bog
hahaha..pa gdje si to vidio jbt..vido sam da je psovo...al Boga? ....
....e svasta..a to je papinska drzava...jos ako se benedikt ukljuci najebo je ...morace karijeru zavrsit ..a vidio sam natpis da bi mogo bit kaznjen za psovke al nije bilo precizirano sta je psovo a sto se ismijah ..cuj gigi Boga psovo hahha
nisam bio tu, ali je sarajlija sve lijepo rekao.. 4-2.. kakva igra Immobilea i Yaga pa to nije normalno!! opet pokazujemo ko ima najjacu skolu na svijetu.. malo je ekipa koji imaju ovakve talente, mozda jos samo Barca.. Forza Primavera.. svaka im cast sto su svi nosili ispod dresa Ricky e Ale.. dva momka koja su danas trebala da predvode Juve, a jedan od njih je bio novi Buffon.. jedini mladi golman kojeg su nazvali novi Buffon..
svaka cast momci.. stvarno!!
[youtube][/youtube]
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
daffy je napisao/la:nisam bio tu, ali je sarajlija sve lijepo rekao.. 4-2.. kakva igra Immobilea i Yaga pa to nije normalno!! opet pokazujemo ko ima najjacu skolu na svijetu.. malo je ekipa koji imaju ovakve talente, mozda jos samo Barca.. Forza Primavera.. svaka im cast sto su svi nosili ispod dresa Ricky e Ale.. dva momka koja su danas trebala da predvode Juve, a jedan od njih je bio novi Buffon.. jedini mladi golman kojeg su nazvali novi Buffon..
svaka cast momci.. stvarno!!
[youtube][/youtube]
Patkice, opet se provaljuješ. Imaš na službenoj stranici UEFE, mislim, ili onog fonda za statistiku fudbala, ne znam kako se zove , koji klubovi imaju najbolje škole pa češ vidjet, da se ja ne hvalim Al sigurno nije Juve...
ma sta ja imam gledati neke ufeine gluposti kada je njima brazilska i argentinska liga jaca od talijanske oni su se pokazali.. ako je rijec o Arsenalu reci mi kada su sta osvojili zadnji put? i porediti "vase" skole u kojima je 75% francuzi, 20% ostatak svijeta i 5% engleza je smijesno.. to nije skola i to niste napravili vi, vec kupili od nekog kluba koji je napravio te igrace.. ja znam da samo Bamba ( obala slonovace ) i Yago ( barca ) nisu rodom iz Torina ili nekog sela pored Torina.. i to je Bamba koji ima 19 godina a sa nama je vec 8 sezona.. zanci sa 11 godina dosao u Juve.. dok je Yago Barcina skola..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
HOčeš reć da Ajax onda nema školu ?! Hočeš reč onda da Barca nema školu ?! Jer, khm, ako nisi znao svi se oni dovode sa 10-11-12 godina u te škole, prepozna se talenat i onda se radi sa njima... Al dobro, po tebi ne može niko bit veći i bolji od juve-a... toliko o tome kako gledaš na stvari...