Gdje u Sarajevu kupiti hlace ovakve boje kao sto su ove na slici, znaci samo hlace
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Adidas Gazelle? Ako misliš na njih, 170 KM u Adidasuthemaniaks je napisao/la:gdje se imaju u sarajevu kupiti gazeline tene i kolika je cijena
Ove druge sam ja sebi kupio prije 2-3 godine i jos su u zivotu, samo je u pitanju druga kombinacija boja (zelena i tamno plava je kod mene). Strasno udobne patike, jako lijepo se oblikuju za nogu. Mislim da su bile nesto oko 130 KM, imao sam patika i koje su skuplje od njih, al' ove su mi definitivno jedne od boljih i drazih.fukarezv je napisao/la:od tena trenutno imam ove:i ove
![]()
sta mislite vi o mom ukusu ?
scc u cottonu, ali su teski slim fit, skroz se priljepe za noguenobarca je napisao/la:
Gdje u Sarajevu kupiti hlace ovakve boje kao sto su ove na slici, znaci samo hlace
dobra frizura jos da uredi malo bradumiki_92 je napisao/la:Daniel Alfonso ubica![]()
[youtube][/youtube]
ima li ih gdje po sarajevu da odma odem kupiti..gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
ove su mocne!
imao sam ja slicne ovakve, samo smede boje, kswiss pravo dobra obuca.ejs je napisao/la:ima li ih gdje po sarajevu da odma odem kupiti..gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
ove su mocne!
Auu dobra frizuramiki_92 je napisao/la:Daniel Alfonso ubica![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 13 gostiju.