FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 15 feb 2010, 23:35

Željovac je napisao/la:Joco Stokić bio baš bio pojačanje. Nazabijao se eurogolova u našoj ligi, a 87.-o je godište. Imaju i Nikolu Vasiljevića, bivšeg mladog reprezentativca, koji je bio i u A reprezentaciji kad ga je trebalo prodati. Možda su još zanimljivi Jadranko Bogičević i Nemanja Stjepanović, koji je također donedavno bio mladi reprezentativac. U svakom slučaju ne treba zaboraviti na Fatmira Bajramovića, koji se nedavno vratio "tamo gdje je SVE počelo" :D Nije ni čudo da su propali.
nisam skontao do kog si djela ozbiljan s obzirom na fatmira :roll: a dobro si informisan o modrici :D
cr9 je li rjec o djevojci koja je izrokala dvojicu koji su pokusali opljackati kladionicu u kojoj je radila koliko sam cuo i ona je ranjena?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 15 feb 2010, 23:39

pile87 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Joco Stokić bio baš bio pojačanje. Nazabijao se eurogolova u našoj ligi, a 87.-o je godište. Imaju i Nikolu Vasiljevića, bivšeg mladog reprezentativca, koji je bio i u A reprezentaciji kad ga je trebalo prodati. Možda su još zanimljivi Jadranko Bogičević i Nemanja Stjepanović, koji je također donedavno bio mladi reprezentativac. U svakom slučaju ne treba zaboraviti na Fatmira Bajramovića, koji se nedavno vratio "tamo gdje je SVE počelo" :D Nije ni čudo da su propali.
nisam skontao do kog si djela ozbiljan s obzirom na fatmira :roll: a dobro si informisan o modrici :D
cr9 je li rjec o djevojci koja je izrokala dvojicu koji su pokusali opljackati kladionicu u kojoj je radila koliko sam cuo i ona je ranjena?

Jeste o toj djevojci se radi ona je tesko ranjena u predjelu grudnog kosa,stomaka i lijeve natkoljenice,zvao sam gore i kazu da im je potrebna krv jer djevojka gubi mnogo krvi a oni valjda nemaju dovoljno :(
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 feb 2010, 00:37

Sta mislite za onoga Ognjena Radulovica naprimjer, igra za nasu U19-selekciju. Bijo na probi u VVV-Venlu al nije proso.

Opet nista sa fkzeljeznicar.com mada je danas bilo svecano otvaranje hehe ;)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 feb 2010, 01:13

ja bio ozbiljan :mrgreen: bogami :mrgreen:

ps jesul zaginuli ti sto su pljackali?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 feb 2010, 01:40

Igra s Poljuda treba biti
recept "Plavih" i na bh. terenima

Ovo je velika odgovornost za prvotimce, jer moraju isto ovako igrati protiv protivnika u našoj ligi
slika
Fudbaleri Želje otpozdravljaju navijače nakon meča na Poljudu

Koliko bi regionalna liga s najboljim klubovima s prostora bivše Jugoslavije značila za Željezničar, najbolje je pokazala utakmica (0:0) protiv Hajduka u Splitu odigrana u subotu.
Iako su za protivnika imali ekipu čiji jedan igrač, Senijad Ibričić, zarađuje godišnje više nego svi prvotimci Želje zajedno, na terenu su bili potpuno ravnopravni, u finišu čak i bolji od slavnog hrvatskog kluba koji je u subotu proslavio 99 godina postojanja.

Pravi profesionalci

Nekoliko igrača Želje nikada u Premijer ligi nije pokazalo kvalitet kakav smo vidjeli na Poljudu, motiv, ambijent, kvalitetan protivnik utjecali su na to da i ekipa s Grbavice pruži mnogo više nego što smo viđali na bh. terenima.
- Na Poljudu smo najbolje vidjeli koliko je psiha bitna u fudbalu. Navijanje s obje strane, prelijepi stadion, protivnik s renomeom, sve je to dovelo do toga da većina igrača Željezničara čak iznenadi i same sebe onim što su pružili.
Iako moramo biti sretni i ponosni, ovo je velika odgovornost za prvotimce, jer moraju isto ovako igrati protiv protivnika u našoj ligi. Od bljeska nema ništa, pravi profesionalci konstantno igraju kvalitetno, bez obzira na protivnika, ambijent - smatra Dino Đurbuzović, trener Željezničara i prvi saradnik menadžera i šefa stručnog štaba Amara Osima.
Navijači Željezničara još jednom su potvrdili svoju vjernost klubu, na prijateljsku utakmicu protiv Hajduka stigli su iz snijegom prekrivenog Sarajeva i ostalih bh. gradova i bučno bodrili svoj klub.
Dan poslije, u sportskom centru "Circle" u Međugorju najveseliji je bio Muamer Svraka, koji je napunio 22 godine.

Podigli samopouzdanje

- Bilo je uživanje igrati u onakvoj atmosferi, naši navijači su bili izvrsni, a mislim da smo i mi na terenu ispunili zadatke trenera i uspješno se nosili s Hajdukom. Nije toliko bitan rezultat, koliko činjenica da smo podigli samopouzdanje i vidjeli da se možemo nositi i s renomiranim protivnicima - govori Svraka.
Željezničar će u Međugorju ostati do narednog vikenda, a planirane su još utakmice sa Slobodom, Rudarom iz Kaknja i Veležom, na oproštaju Adisa Obada.

Biščević: Lijepo se vratiti na Poljud

Pomoćnik direktora za marketing u Željezničaru Bulend Biščević nosio je dres Hajduka prije nekoliko sezona, zajedno s današnjem prvotimcem "Plavih" Predragom Šimićem.
- Lijepo se vratiti na Poljud, u Hajduku sam proveo zaista lijepe trenutke i sretan sam što sam ponovo vidio ljude iz kluba, nekadašnje suigrače i čelnike "Bilih" - rekao je Biščević.

Mešić i Mešanović na poštedi

Na utakmici protiv Hajduka Alen Mešanović i Elvis Mešić bili su na tribinama, trener Amar Osim odlučio je da ih poštedi.
- Zbog kiše smo nekoliko treninga odradili na terenu s umjetnom travom, pa sam imao malo problema s ložom. Ne radi se o ozbiljnijoj povredi, ali se nije željelo rizikovati te sam propustio utakmicu - govori najbolji strijelac Željezničara u Premijer ligi Alen Mešanović.
Mešić povredu zgloba vuče još iz Pule, stoper "Plavih" trenira, trči, no još nije spreman za utakmice.

http://www.****/sport/fudbal/i ... h-terenima

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 feb 2010, 02:01

Stole iz Bora je napisao/la:
Jeli to onaj Vasiljevic sto igra nazad? Onaj dugi sto je nosio peticu?
Pa krajnje je dug i igra stopera. Im'o je tad kad je bio u žiži i neku podužu kosicu. Dobio idiotski crveni za mladu protiv Srbije na Grbavici i primor'o nas da zijanimo 1:3. Ušao za A tim protiv J. Koreje, kad je debitovao i Petar Jelić, čini mi se. Ima 26 godina.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 feb 2010, 02:02

Baja_Zvjerka je napisao/la:Kad igra Zeljo protiv Rudara..? :?
Iako sam rodjen tamo, volio bih da ih Zeljo unisti.. :mrgreen: :mrgreen:

svasta covjek procita na ovim forumima :(....aveter mu rudar kakanj, a moli boga da ih zeljo unisti.Ili te ja nisam dobro skontao ili ti nisi to dobro protumacio :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 feb 2010, 02:07

evo javljaju mi iz lige mladih lingvista da se kaze avatar :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 feb 2010, 02:08

pile87 je napisao/la:
Fatmir je zvijezda Red Carpeta, mali od skandala. Doslovno kažu da bi mogao i u Bundesligu, zbog svog poznanstva s Džekom. A ovo pod navodnim znacima je njegova genijalna izjava. On sam po sebi nije ozbiljan.
Za informacije o Modriči zaslužna je njena zvanična internet stranica, koja je poprilično aktuelna, iako su pred gašenjem.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 feb 2010, 02:10

Seyo_TM je napisao/la:evo javljaju mi iz lige mladih lingvista da se kaze avatar :mrgreen:
da upravo tako :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 feb 2010, 02:14

jbg drug, nekima je Zeljo veci od mjesnog kluba a nekima od boga...bezobzira odakle su :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 feb 2010, 02:25

ma znam ja to razumijem... nije bitno odakle si ali avatar mu je takav da me bas zacudi da moze nesto onako napisati....pazi bilo je Tuzlaka koji su navijali za Zvezdu prije rata i oduvjek su imali i dan danas imaju podgrupu Verni Tuzlaci, ali znalo se da oni nikad nisu dosli i okacili svoje rekvizite na tusnju prije rata, a kamoli nesto drugo,Ja njega opet razumijem vjerovatno je mladja generacija, ali shvatit ce :)

Nego vratimo se temi :)

Danas smo eto odigrali 1:1, a izgleda da smo bili nesto bolji i ako su u drugom poluvremenu igrale skroz druge ekipe.Takodjer izgleda Slobodije ponisten i gol i uz to imali smo tu pogodjenu stativu.Navodno glavas je zadovoljan pruzenom igrom naseg kluba.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 feb 2010, 02:28

Remi Slobode i Željezničara

U okviru priprema za početak proljetnog dijela sezone Premijer lige danas su u Međugorju snage odmjerili Sloboda i Željezničar te odigrali neriješeno 1-1.
Tuzlaci su od samog početka krenuli ofanzivno na gol Željezničara sa tri napadača a to im se isplatilo već u 7. minuti kada Damir Smajlović pogađa mrežu plavih.

U nastavku je Sloboda bila bolja i superiornija momčad na terenu a dobru igru rossoneri su krunusali i drugim pogodkom, strijelac je ponovo bio Smajlović čiji je gol poništen zbog nedozvoljene pozicije.

Pred sam kraj prvog poluvremenea, u 43. minuti nakon greške Ognjena Krasića, Kerla za izjednačenje pogađa mrežu Mujkićevog gola.

I u drugom dijelu Tuzlaci su bili agilniji te stvorili nekoliko prilika od kojih izdvajamo stativu doskorašnjeg igrača Željezničara Sadikovića iz slobodnog udarca.

Rezultat se do kraja utamice nije mjenjao pa je ostalo Sloboda - Željezničar 1-1.

Šef stručnog štaba tuzlanske Slobode nakon utakmice je bio zadovoljan igrom svojih izabranika.

Mislim da su moji igrači danas odigrali jednu jako dobru utakmicu i smatram da smo u potpunosti nadigrali Željezničar i zaslužili smo pobjedu ali šta je tu je. Pokušali smo igrati nešto ofanzivnije što nam se isplatilo, sudija je poništio čist gol Smajlovića ali idemo dalje. Cilj nam je još više uigrati ekipu pred nastavak prvenstva u kojem ćemo nadam se što prije isploviti iz zone koja vodi u niži rang, kazao je Glavaš za S p o r t i n . b a
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 16 feb 2010, 02:29, ukupno mijenjano 1 put.

Visca el Višća!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 feb 2010, 08:41

zna li se sastav koji je igrao protiv slobode...znam da je izmijenjao sve,ali nigdje ne vidim da pisu sastavi i ko je igrao a ko je koga mijenjao
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 feb 2010, 09:19

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 16 feb 2010, 09:23

Višća = šatro Šćavi = Xavi :D

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 16 feb 2010, 09:39

Malo mi je 'nako začudno da je Bajro potpis'o samo na godinu i po. Ne ulazim u to kakav je, je li pojačanje ili nije, ali sam očekivao duži potpis. Pogotovo što je u pitanju neafirmisan igrać. Naime, može se desiti, obzirom da se kod Amara ne ulazi tako lahko u ekipu, da taman kad ga krene (ako ga ikad i krene) da mu ugovor bude pri kraju.
Pile, ako znaš, smatra li Amar da u toj Modriči ima mesa za nas. Naravno, uz pretpostavku da klub propadne i da igraći dobiju slobodne papire. Jedino za slobodnim papirima mogu doći ako se ne varam obzirom da je prelazni rok završio.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 feb 2010, 09:54

čamac je napisao/la:Malo mi je 'nako začudno da je Bajro potpis'o samo na godinu i po. Ne ulazim u to kakav je, je li pojačanje ili nije, ali sam očekivao duži potpis. Pogotovo što je u pitanju neafirmisan igrać. Naime, može se desiti, obzirom da se kod Amara ne ulazi tako lahko u ekipu, da taman kad ga krene (ako ga ikad i krene) da mu ugovor bude pri kraju.
Pile, ako znaš, smatra li Amar da u toj Modriči ima mesa za nas. Naravno, uz pretpostavku da klub propadne i da igraći dobiju slobodne papire. Jedino za slobodnim papirima mogu doći ako se ne varam obzirom da je prelazni rok završio.
Slobodne papire vec imaju neki igraci modrice...e sad ja nisam Pile :mrgreen: ,njemu si se obratio,ali mislim,bar onoliko koliko ja znam,da Amar nece dovesti nikoga iz modrice,bar do sada nije imao nikakvog interesa za bilo kojeg igraca iz njihove ekipe
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 feb 2010, 10:16

Ma znam da su neki igraci uzeli papire iz modrice zato sam i pisao samo nisam znao da li neko valja od njih...boccaccio je vec odgovorio kako stoje stvari ... :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 feb 2010, 10:28

Seyo_TM je napisao/la:evo javljaju mi iz lige mladih lingvista da se kaze avatar :mrgreen:
To si dvaput napisao. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.