Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Moze li neko objasniti sa koje stranice skinuti win 7. Ima mi xp instaliran, pa bih sada 7 skinuo. Jel se mora skidati na cd pa obarati i kako sta ide oko instalacije.
Mia San Mia
Pošto mi je računar slab, da vas pitam, mogu li se igrati igrice na laptopu, pošto prije nisam rukovao sa njim, planiram da igram PES 2011, nekako mi je taj najgotivniji PES, pripremio sam patcheve 2014te, samo me interesuje isplati li se to igrati na laptopu a da ne bude nekih oštećenja i tako to, evo konf:
Ja te volim, volim Željo..
taj pes sigurno mozes dok ove novije igrice nema sanse
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
nece zikamu nikako koji je problemapocalyps je napisao/la:sta , kako

BHF Bosanska Krajina!
Stigo novi net
zna li ko gdje ima jeftinih desk racunara ? al da je i radnja pouzdana 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- OnlyUnited
- Kontakt:
Primjera radi, kod mene download speed 10.5 mbps, a upload 0.7... Koristim adsl paket MojaTV Full +...
- Ed Woodward for Prime Minister !
trenutno te mrzi 60% foruma, ako ne i višedelko je napisao/la:Stigo novi netzna li ko gdje ima jeftinih desk racunara ? al da je i radnja pouzdana

koliko plaćaš?

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Ima li neko link za pouzdan W8?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
MOZE POMOC HOCU DA UDJEM NA FB PISE MI EROR 522.connection time out a hoce na sve ostale stranice da udje samo na fb nece 

ni meni pola stranica ne radi, ali fb nije jedna od njih
evo nemogu se cak ni na hotmail logovati sada, manje vise sve sto nije u bih mi ne radi :/
evo nemogu se cak ni na hotmail logovati sada, manje vise sve sto nije u bih mi ne radi :/
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
apocalyps je napisao/la:nece zikamu nikako koji je problemapocalyps je napisao/la:sta , kako

BHF Bosanska Krajina!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Idi Start-Run te kucaj services.msc i onda ok... Trazi "Windows Audio" i vidi da li je pokrenut (started). Ako nije otvori dati servis, startup type postavi na automatic i idi na strat... Takodjer provjeri Print spooler i postavi na automatic..
- OnlyUnited
- Kontakt:
http://www.dlltool.com/download/" onclick="window.open(this.href);return false;
Probaj sa ovim programom, a ako ne upali ovo je dobro rjesenje:
http://www.majorgeeks.com/files/details ... epair.html" onclick="window.open(this.href);return false; (idi na download@majorgeeks).. Instaliraj, i onda start repair...
Probaj sa ovim programom, a ako ne upali ovo je dobro rjesenje:
http://www.majorgeeks.com/files/details ... epair.html" onclick="window.open(this.href);return false; (idi na download@majorgeeks).. Instaliraj, i onda start repair...
Buraz sta god da krenem ovo mi se pojavi

daj pomozi bgt haha

daj pomozi bgt haha
BHF Bosanska Krajina!
- OnlyUnited
- Kontakt:
http://recuva.en.softonic.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kada instaliras program, idi na Run i ukucaj msconfig i u opcijama trazi BOOT.INI te dole cekiraj SAFEBOOT... Znaci pc ce ti pokrenuti u safe modu i tu pokreni ovaj program recuva te vidi ima li ova free verzija opciju da povrati izbrisani file. Ako ne, onda ti ne preostaje nista drugo do oboriti sistem...
Kada instaliras program, idi na Run i ukucaj msconfig i u opcijama trazi BOOT.INI te dole cekiraj SAFEBOOT... Znaci pc ce ti pokrenuti u safe modu i tu pokreni ovaj program recuva te vidi ima li ova free verzija opciju da povrati izbrisani file. Ako ne, onda ti ne preostaje nista drugo do oboriti sistem...
Opet ga ne mogu pokrenuti,**** majku morat cu ga bacit haha ..nisam imao struje dva dana i odma mi nista ne radi hahaha hvala tebi brate sto si pomogao
BHF Bosanska Krajina!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Staa ne mozes pokrenuti, program sto si skinuo?
daOnlyUnited je napisao/la:Staa ne mozes pokrenuti, program sto si skinuo?
BHF Bosanska Krajina!
- OnlyUnited
- Kontakt:
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... ml?msimg32" onclick="window.open(this.href);return false;
Skini ovo, nadji u my documents-downloads, bit ce u winrar pakovanju, desna tipka na skinuti dll, extract here, i onda msimg32.dll, kopiraj u C/Windows/system32 i onda restartuj racunar...
Ovo je za 32 bitni windows sustav...
Skini ovo, nadji u my documents-downloads, bit ce u winrar pakovanju, desna tipka na skinuti dll, extract here, i onda msimg32.dll, kopiraj u C/Windows/system32 i onda restartuj racunar...
Ovo je za 32 bitni windows sustav...
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, rio_Ferdy88 i 14 gostiju.