U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Maminjo legenda, ne znam sta se uopste bune ovi BBB 

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Hoce li biti prenos protiv mlade repke?
Mamic uzima buducnost nase repke, mozda ima planove da mu nasa repka bude ono sto je prije Hrvatska, ili jednostavno prosirije svoje podrucje i pocinje kupiti sve sto valja i iz BiH.
Nadam se da ce Maric, Hodzic i Gojak dobo proci u Dinamu i da ce biti dio buducnosti nase repke.
Nadam se da ce Maric, Hodzic i Gojak dobo proci u Dinamu i da ce biti dio buducnosti nase repke.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Jos uvijek ima sanse i za njega i Alena i Tankovica...PerryFred je napisao/la:Marić izabrao Hrvatsku.L_blancos je napisao/la:Mamic uzima buducnost nase repke, mozda ima planove da mu nasa repka bude ono sto je prije Hrvatska, ili jednostavno prosirije svoje podrucje i pocinje kupiti sve sto valja i iz BiH.
Mi smo opcija B u tim slučajevima... To može biti opasno za tim ako imaš takvih mnogo!!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
- Principatus
- Kontakt:
Ne bih se bas kladio na to, da smo mi Halilovicu B opcija. Kazem postoji za sve vrijeme i mjesto, okolnosti se mjenjaju, trebamo sada pokusati vise sto se njega tice. Momak je vec jedanput izjavio, da je zelio igrati za nase mlade, ali da nije dosao poziv, pa je zaigrao za Hrvate, to je opcija B.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pa rekao je da je izabrao Hravtsku i da je uvijek znao da ce to biti njegov odabir......Ostalo mogu samo nagadjati i predpostavljati....Te izjave su bile i u nasim i hr medijima, ne mogu se postavljati drugacije prema tome nego kao prema cinjenicama......
Nek se proba, meni nista ne smeta, ali sumnjam...
Nek se proba, meni nista ne smeta, ali sumnjam...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa i Begovic je izjavio cim smo se zainteresovali za njega da nema namjeru napustati kanadsku repku jer mu je tu super i jer je to njegov jedini odabir, pa sta bi ? A Alen igra u Hrvatskoj, caca mu radi u klubu, jos mu gazda onakav robovlasnik u vidu Z.M. , sta to ti ocekujes da on izjavljuje ? A plus sto je on dijete, pa 16 godina mu tada bilo..i evo sada kao sto kazete, nece se odazvati za mladu repku hr radi skole..sjeti se poziva njemacke mlade repke Seu rusiocu i njegovog neodazivanja radi "problema sa zubima" 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Koliko je meni poznato, prije nego sto je zaigrao za kockice imao je poziv od nas i nije se odazvao. Jos mu se i otac postavio ratoborno, ocito je teski kompleksas. Ne smije pisnuti u Zg pa se nasao nama kurciti.
- Principatus
- Kontakt:
Nemam sad vremena traziti i video gdje tako nesto slicno kaze, da se odazvao Hrvatskoj jer nije dolazio poziv iz BiH. I to je izjavio za Hrvatski TV.Alen Halilović: "Tata je prije rekao da ću igrati za BiH i ja sam htio igrati za BiH, no došao je poziv iz Hrvatske, pa sam ga i prihvatio. Trenutno ne razmišljam za koju ću reprezentaciju igrati, ima još mnogo vremena, pa mi to ne prestavlja neki teret. Iskreno, još nisam odlučio."
Nebi kostalo nas savez mnogo da se tu ostane u kontaktu i pokusa nesto, a mnogo se moze dobiti sa tim, prost racun.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
@calcio ponovicu jos jednom, nije lako maksumu od 16 godina koji igra u Hrvatskoj, u klubu u kojem mu i otac ima neku od funkcija, sa onakvim gazdom, da zaigra za mladu repku BiH..koliko god to tebi tipkajuci za racunarom izgledalo lahko, nije..bar se pokusaj staviti u njegovu situaciju..sad kad predje u Barcu, to je totalno drugacija situacija, sve se moze okrenuti u nasu korist..
A i valjda ti ova izjava nesto govori..pored toga sto kaze da je htio igrati za nas, kaze da je prihvatio poziv Hrvatske, "ali da jos nije odlucio za koga ce igrati"..pametnom dosta
A i valjda ti ova izjava nesto govori..pored toga sto kaze da je htio igrati za nas, kaze da je prihvatio poziv Hrvatske, "ali da jos nije odlucio za koga ce igrati"..pametnom dosta

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma dobro, poznato je da je Mamic gazda. Ali opet kazem, bili smo brzi od Hrvatske kad je Halil u pitanju, imao je poziv od nas prije nego sto je zaigrao za bilo koju kockastu reprezentaciju i prije nego sto je poceo hype oko njega. I nije se odazvao. Ali dobro neka vam bude, nadam se da ste u pravu. Ali sudeci prema nekim izjavama njegovog oca ja mislim da ce mali prije za Turkmenistan zaigrati nego za BiH. "Sta hoce ta gospoda iz Sarajeva, moj Alen je rodjen u Hrvatskoj, veseli se uspjesima hrvatskih sportasa itd." Ne zvuci kao neko ko bi volio da mu sin igra za BiH. Zvuci kao kompleksas.
"Puno se pisalo o tome za koga ću igrati, ali kod mene nije bilo dvojbe; uostalom, igrao sam i za sve mlađe selekcije Hrvatske. Mlad sam, počelo se o tome pisati kada sam tek počeo trenirati s prvom momčadi i odmah sam rekao da ne želim o tome pričati te da će sve biti jasno kada dođe vrijeme", zaključio je veznjak modrih.
- Marsal
- Kontakt:
Pa je li taj momak uopšte ima ikakvu šansu da zaigra za A tim Bosne i Hercegovine?
Ako ima i postoji bilo kakva šansa, trebamo sve učiniti da ga vratimo nazad iako nikad nije bio naš, jednostavno mi smo premala zemlja da odbacujemo talenat, to što on možda neće osjećati patriotizam kao Spaha, Seo i ostali uopšte nije bitno jer sigurno je da će biti pravi profesionalac i da će davati 100% od sebe kada igra za nas.
Ako ima i postoji bilo kakva šansa, trebamo sve učiniti da ga vratimo nazad iako nikad nije bio naš, jednostavno mi smo premala zemlja da odbacujemo talenat, to što on možda neće osjećati patriotizam kao Spaha, Seo i ostali uopšte nije bitno jer sigurno je da će biti pravi profesionalac i da će davati 100% od sebe kada igra za nas.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- legenda reala
- Kontakt:
Može igrati za A selekciju ako hoće
Mislim da nije dobio prije poziv od nas, on je igrao mislim za U15 Hrvatske pa onda mu Malkočević tek onako poslo poziv za našu U17, a on je prije kad je imo 13-14 god izjavljivo da mu je želja igrati za BIH kasnije kad je posto neko i nešto je promjenio izjave, jel ih moro mjenjati ne znam, al moguće je
Ovdje smo dosta i mi zajebali stvar, moralo se to u tajnosti raditi znamo kakvi su Hrvati

Mislim da nije dobio prije poziv od nas, on je igrao mislim za U15 Hrvatske pa onda mu Malkočević tek onako poslo poziv za našu U17, a on je prije kad je imo 13-14 god izjavljivo da mu je želja igrati za BIH kasnije kad je posto neko i nešto je promjenio izjave, jel ih moro mjenjati ne znam, al moguće je
Ovdje smo dosta i mi zajebali stvar, moralo se to u tajnosti raditi znamo kakvi su Hrvati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Moze igrati za nas jer je odigrao par meceva za A tim Hrvatske, ali sve redom prijateljske..Marsal je napisao/la:Pa je li taj momak uopšte ima ikakvu šansu da zaigra za A tim Bosne i Hercegovine?
A ovo boldano apsolutno stoji..sta bi onda svabe govorili jbt..pola tima im se sastoji od poljaka i turaka, a onolika zemlja, mogu napraviti 10 kvalitetnih repki od "svojih" fudbalera..ali mescini da je samo nama bitno to da nasi igraci vole ovu zemlju vise od bilo cega drugoga..taman Begovic, Mujdza, Medunjanin itd mogu u isti kos sa Spahicem, Pjanicem itd sto se toga tice..ali nek daju sve od sebe na terenu, to je jedino mjerilo patriotizma, bar za mene..
Naš mladi reprezentativac Anel Hajrić igra finale juniorskog kupa Slovenije.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Eto @legendo ja tebi prije par dana dado excluzivu da ce Zeljo organizovati kampove sirom Bosne u 5 ili 6 mjesta za najtalentovaniju djecu u BiH, jos uvijek ovo nije odredjeno 6. mjesto 100% jer se dvoume izmedju Bijeljine i Prijedora (vjerovatno Bijeljina jer ce vec biti u Banja luci a to je blizu Prijedora)... A danas bum ono na klipu od Zeljine prezentacije na Sarajevo bussiness forumu izadje to
(sta mislis cija je to ideja bila
)... i sto te treba posebno radovati i tvoje Gorazde je tu na listi, i ja ti reko da pripremis par najtalentovanijih momaka iz Gorazda prije par dana, pa reko da vidim radis li na tome
....
I skoro je dogovoreno sa uz Modica najboljim juniorskim reprezentativcem Micom Kuzmanovicem iz Zvijezde da od iduce sezone bude Zeljin igrac
, i trebalo bi ubrzo i da se dogovori i sa Modricom oko naknade za treniranje (bice mizerija jer Modrica ne trazi ni blizu koliko treba traziti)....
Pravi se buducnost nase repke na Grbavici i zato je vazno da se nadje investitor (da napravi Grbavicu i jos koji pomocni teren, 2 i nisu dovoljna koliko ih je sada jer je oko 600 djecaka u Zelji) al' da ne bude kao kod kona Drustvo jednog lica DJL ( inace najzastupljeniji pravni subjekt u BiH da ne bude nesto protiv njih da pisem) vec da to i dalje ostane kao sto je i sada... I ima naznaka..
Mada ono sto i kone rade je za pohvaliti jer dovodjenjem djece u Sarajevo (prvenstveno msm na ove iz RS-a Mihojevica i onog dr. momka iz Trebinja) a ne odvodjenem u Srbiju i sl. stvara se veci motiv i zelja kod tih djecaka da igraju za BiH....
A to je ono sto i Zeljo radi al' jos uvijek u malenom obimu (jer Zeljo vecinom dovodi Bosnjacku djecu nista nacionalisticki) i sa ovim kampovima po Mostaru, po Banja luci, po Bijeljini/Prijedoru (ove nase dijelove gdje je vecinsko Bosnjacko stanovnistvo i ne brojim) itekako ce koristiti repki.. Jer djeca kad budu odrastala uz ljiljane, uz Tifinu Grbavicu, uz drzavnu himnu sve vise i vise ce igrati za BiH..

I skoro je dogovoreno sa uz Modica najboljim juniorskim reprezentativcem Micom Kuzmanovicem iz Zvijezde da od iduce sezone bude Zeljin igrac

Pravi se buducnost nase repke na Grbavici i zato je vazno da se nadje investitor (da napravi Grbavicu i jos koji pomocni teren, 2 i nisu dovoljna koliko ih je sada jer je oko 600 djecaka u Zelji) al' da ne bude kao kod kona Drustvo jednog lica DJL ( inace najzastupljeniji pravni subjekt u BiH da ne bude nesto protiv njih da pisem) vec da to i dalje ostane kao sto je i sada... I ima naznaka..

A to je ono sto i Zeljo radi al' jos uvijek u malenom obimu (jer Zeljo vecinom dovodi Bosnjacku djecu nista nacionalisticki) i sa ovim kampovima po Mostaru, po Banja luci, po Bijeljini/Prijedoru (ove nase dijelove gdje je vecinsko Bosnjacko stanovnistvo i ne brojim) itekako ce koristiti repki.. Jer djeca kad budu odrastala uz ljiljane, uz Tifinu Grbavicu, uz drzavnu himnu sve vise i vise ce igrati za BiH..

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...