zaboljisportuBiH je napisao/la:lafomamone je napisao/la:Gori ste od Dodika kada izbjegava odgovore na skakljiva pitanja, odmah ''pitar'' ''otvarac ociju'' i sl.
Pita vas covjek konkretno gdje je sponzor sto ga Siljak najavi? Jel' moguce da niko tog Siljka ne napada zbog ocitog laganja i mazanja ociju, a napadate momka koji je u pravu 100%
1. Odogovori na ova njegova pitanja su dati već 100 puta
2. Očiti provokator i nema potrebe da mu se išta objašnjava sem iz razloga koje sam jučer naveo a to je da pričom po forumu širi loš glas o klubu izvrčući činjenice
3. Kritiukuje sadašnjeg direktora koji je došao prije dva mjeseca znači prije dva mjeseca... čovjek nije mogao ni sagledati situaciju kako treba. Obećao sponzora nije nego je rekao da se pregovara sa jednim i da su razgovori blizu kraja
4. Kritukuje da se ništa nije uradilo kad smo ostvarivali uspjehe o čemu se svi slažemo ovdje na forumu a zbog toga su i otišli Đelo, Buki i sl., a Gredu i Šiljka ne možeš kriviti za te stvari
5. Priča o pradaji igrača i ugovorima. Eno Amar mu u intervjuu sve objasnio a mi sami ovdje sto puta i za ZEbu i ostale. I Kerla je bio ovdje dvije i po godine. Možda se dogovorio sa Amarom prilikom potpisa da mu ako ga ne uspiju prodati ne prave probleme zadnjih pola godine. COca je bio u drugooj situaciji jer mu je ostlao još pola godine kad je došao AMar i čovjek je počeo praviti ekipu od momaka koji će sigurno ostati. Vrlo jednostavno.
6. Zaboravlja npr Željo TV pravi potez i omalovažava obnovu terena iako još nije ni završeno ni počelo kako treba itd itd
Znači suma sumare ili je glup ili namjerno ovo radi. Pitar ili Žujin haver (jer ga spominje kao pozitivu a ni Žujo u tom periodu uspjeha nije donio nikakve sponzore u klub)
Kao uvijek puno repliciranje od toga nijedan konstruktivan post, niti s jednom informacijom.
Tvoja tacke.
2. Niko ne provocira postavljam i pisem sasvim normalno i realno, s tim da navijam Zelju.
3. i 4. Opet nista konstruktivno nego samo suplja prica. Gredic tu nije dva mjeseca pa opet nista nije uradio, ti znas, ja lupam, napisi nam ti kao neko ko pise konstruktivne postove, a ne provocira sta je to uradio ???? Molim lijepo!
Siljak je tu koliko je god i to sto je obecao da ce dovesti na pocetku nekog sponzora i da pregovara opet nista nije uradio. Jako sposoban covjek kao sto vidmo njegov krajnji ishod.
5. Ovo tacku okreces na svoj mlin a takoder si napisao i ono sto sam i ja. Kao sto se moze vidjeti iz prilozenog neki igraci mogu da rade sta hoce, da se dogovaraju, a neki ce da idu na tribine, ili ce biti otjerani iz kluba. Ponavljam 100 put neko je objavio kao da je Zeba potpisao ugovor do 2014, kako je otisao za 0 KM ? To nije prezvakana tema nego ti preskaces. Zasto sest mjeseci prije nego sto mu je isticao ugovor nisu rekli ides na tribine ako ne potpises novi, nego covjek igra nabije formu i opet ode za 0KM. Nekome se koci karijeri ne daju mu da ide pravve probleme tipa Svraki male pare ovo, ono, a jedan Kerla moze raditi sta hoce i kad hoce! Po kom kriteriju je to. Svraka je do sad imao sto ponuda umjesto da ga puste na napreduje za koliko god bilo para oni mu ne daju, ali zato Kerlic moze raditi sta mu je volja i kad mu je volja. Sta hoces da kazes kad je Coca bio te godine tad se pravio tim, a ove godine ne pravi ? Sta se radi (odgovori mi fino kad vec tako pises). Te godine se pravio tim, a ove se zajebajemo po tvom!
Jedina pozitivna stvar je Zeljo TV ali ako tebe to zadovolja da su uspjeli napraviti samo to, mene ne.
A kad pises da sam ja neko od Zuje, onda se iz aviona vidi da si ti neki poksni kunic Amar.
Meni suplje ne prosipaj nego ako imas nesto napisati odmjereno i tacno ovo sto sam pitao odgovori, a ako ces prozivati nekoga bez argumenata kao sto radis uvijek zaobiđi moj post. Hvala