Prefarbaj markeromlegenda reala je napisao/la:gledaj kako je to lukavo, nudi mi Avdiju da bi ja reko, volim nemati nikakav nego njegov

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Prefarbaj markeromlegenda reala je napisao/la:gledaj kako je to lukavo, nudi mi Avdiju da bi ja reko, volim nemati nikakav nego njegov
Hoces da ja tebi kupim Safeta da ispravim nepravduVirtu4l je napisao/la:Ja sam legendi obećao dres, šalim se za Vršajevića. Nek' izabere, može i Spahićev, eto i to sam prevalio preko usta...
Hahahaha, dobarDonCorleone je napisao/la:Hoces da ja tebi kupim Safeta da ispravim nepravdu?
Kakva ba replika, zbavi ovdje majicujestamaji je napisao/la:sad sam pričao sa jaranom iz londona, kupio je juče dres. kaže nije baš optimalan za navijače, u pitanju je autentični dres za igrače, malo je uži nego prosječan dres te veličine i jako je tanak. kaže kad ga zgužvaš paše komotno u džep. možda je vrhunski kvalitet za nositi na terenu, ali ne i na tribinama ili negdje drugdje. kaže isto da ono na dresu nije mustra u dizajnu nego je dres jednostavno perforiran, dakle ima rupice koje su prvenstveno tu da bi dres bolje disao i da je na par mjesta zbog te perforacije providan. ovaj model je očito namjenjen za igre na većim vručinama. on je kupio XL i kaže da mu ne leži najbolje, upravo zato jer je jako tanak, pa tamo gdje ima viška ne sakriva ništa, a tamo gdje ima manjka visi ko vreća
elem koima figuru ukupovinu, mi ostali čekamo repliku
Kako je krenulo dobićeš kopačke i štucnelegenda reala je napisao/la:znači da sam se ja obezbjedio za dres
Ti izgleda dobijas dvalegenda reala je napisao/la:znači da sam se ja obezbjedio za dres
joj navučem dres s brojem 6 Kolašinac, a Ole dovede vlahinja iz Norveške jeeeeeeeeeeVirtu4l je napisao/la:Kako je krenulo dobićeš kopačke i štucnelegenda reala je napisao/la:znači da sam se ja obezbjedio za dresgdje ti je drug Ole
DonCorleone je napisao/la:Ti izgleda dobijas dvalegenda reala je napisao/la:znači da sam se ja obezbjedio za dres.
Kad ti pošalje ovaj smajli, znaj da si nayeb'olegenda reala je napisao/la:
Ma bojim se da dres nije neke kvalitete pa da ce se posle razocaratiVirtu4l je napisao/la:Kad ti pošalje ovaj smajli, znaj da si nayeb'olegenda reala je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], guillermo, NebeskaSila96 i 44 gosta.