Scudetto osvojen na ovaj nacin je itekako uspjesna sezona, pokazali smo konkurenciji gdje joj je mjesto

A Contea sto se tice, ja mislim da on ostaje, to on malo glumi ba da bi ovi nasi ispraznili dzep malo, ne moze on bez Juveta

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ima Evra.. on za razliku od tih nabrojanih djedova ima samo 33 god.musla je napisao/la:cuj drogba,sljedeci su giggs,zaneti,pa zasto ne i sedorf... uzas,pa ima li iko mladji?
golden je napisao/la:Ima Evra.. on za razliku od tih nabrojanih djedova ima samo 33 god.musla je napisao/la:cuj drogba,sljedeci su giggs,zaneti,pa zasto ne i sedorf... uzas,pa ima li iko mladji?
Pa vi vec jeste Milan2 kad je prosjek godina u pitanju.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Politikom dovodjenja starih igraca postajemo Milan 2.
Samo, to bi se za 2-3 sezone moglo obiti o glavu kad se 5 prvotimaca umirovi a klupe i adekvatnih zamjena nema.
Dobra opaska. Definitivno nisi daleko od istine. Milan je najbolji primjer kluba kojem se produživanje ugovora "senatorima" obilo o glavu. Kod njih su to bili Ambrosini, Inzaghi, Zambrotta, Nesta, Seedorf, Van Bommel... a Juventus će uskoro doći u situaciju da će u kratkom vremenskom roku rapidno pasti Buffon, Chiellini, Barzagli, Lichtsteiner, Pirlo, Tevez... Dakle, radi se o 30+ igračima koji imaju staža u klubu (Apache van njega) i koji su standardni u prvoj postavi (nisam spominjao rezerve, a ima i među njima takvih primujera). Jasno je da se zamjene za toliki broj kvalitetnih igrača ne mogu pronaći preko noći, pogotovo ne u jednom prelaznom roku, što je i Conte na vrijeme opazio i radi pritisak na čelnike kluba da odriješe kesu. Takve situacije znaju odnijeti nekoliko sezona u nepovrat, tim više jer Juve i drugi Serie A klubovi nemaju kupovnu moć kao prije i sve češće se oslanjaju na polovnjake i istrošene igrače. Kažem, Rossoneri su to najbolji osjetili na svojoj koži, La Vecchia Signora ne bi trebala ponoviti istu grešku.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Politikom dovodjenja starih igraca postajemo Milan 2.
Samo, to bi se za 2-3 sezone moglo obiti o glavu kad se 5 prvotimaca umirovi a klupe i adekvatnih zamjena nema.
Kraljugolden je napisao/la:Ima Evra.. on za razliku od tih nabrojanih djedova ima samo 33 god.musla je napisao/la:cuj drogba,sljedeci su giggs,zaneti,pa zasto ne i sedorf... uzas,pa ima li iko mladji?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.