FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

teatar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la teatar » 20 maj 2014, 22:44

Connor je napisao/la:Ocigledno da ja ovdje najbolje kontam, a vi znate samo napisati da je neko glup ako ne pise kako je vama ku.rcu cejf. Pa kad mi nismo stabilni poslije svih ovih godina koji smo sve osvajali sto se moglo osvojiti. Koji smo prosli jednog Serifa tada, mi sad nemamo marke.

Meni ne bi bilo krivo da smo mi ulozili to na pravi nacin, platili prave igrace da ih sad prodamo, nego mi moramo gledati ko ce dati za Svraku 100 milja ...

Lose se radilo, priznali to vi ili ne..

Sta rade u klubu, sta radi novi predsjednik, niko da nade sponzore, nece pare padati s neba, ako ih nema..

Najlakse je sr.at nema se para i suti i gledaj u Hasanhodzica..Gledaj Ramica napadaca ..
Joj prijatelju ti najbolje znaš da je boldirano najlakše.
Daj reci šta da mijenjamo pa da konačno krenemo naprijed. Povedi nas u pobjede.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 20 maj 2014, 22:47

jednom te mogu zajebati i to se svakom može desiti više neće sigurno,šteta je što je i taj jedan put za nas ogroman nazadak jer nama je svaka marka važna kad smo u takvoj nakaradnoj ligi.što se tiče svrake kontali smo uzeti baš cifru jer je on trebao u brazil,i sigurno bi je i uzeli ali povrijedi se i onda pad forme i tu se sve zakomplikovalo,ne možeš to predvidjeti nikako,malo si previše kritičan,ima li išta pozitivno?
ali nema para,sve se rastalilo....

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 20 maj 2014, 22:47

teatar je napisao/la:
Connor je napisao/la:Ocigledno da ja ovdje najbolje kontam, a vi znate samo napisati da je neko glup ako ne pise kako je vama ku.rcu cejf. Pa kad mi nismo stabilni poslije svih ovih godina koji smo sve osvajali sto se moglo osvojiti. Koji smo prosli jednog Serifa tada, mi sad nemamo marke.

Meni ne bi bilo krivo da smo mi ulozili to na pravi nacin, platili prave igrace da ih sad prodamo, nego mi moramo gledati ko ce dati za Svraku 100 milja ...

Sta rade u klubu, sta radi novi predsjednik, niko da nade sponzore, nece pare padati s neba, ako ih nema..

Najlakse je sr.at nema se para i suti i gledaj u Hasanhodzica..Gledaj Ramica napadaca ..
Znas sta znam. Da u Zelji mogu i ja biti predsjednik kluba i da necu nista uraditi, kao sto nijedan prije nista uradio. Zajednos Gredicem..

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 20 maj 2014, 22:49

Connor je napisao/la:Ocigledno da ja ovdje najbolje kontam, ...
Ti da barem malo kontaš znao bi da se Željo još nije izvuko iz dugova koji su nastali u tim sušnim godinama sa tolikim silnim parama koje je zaradio zadnjih godina.
Zadnja izmjena: Zekoo, dana/u 20 maj 2014, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 20 maj 2014, 22:50

Connor je napisao/la:
teatar je napisao/la:

Znas sta znam. Da u Zelji mogu i ja biti predsjednik kluba i da necu nista uraditi, kao sto nijedan prije nista uradio. Zajednos Gredicem..
Pa nema nam druge nego da predložimo tebe za predsjednika. Kandidovan od strane forumaša.
Ako misliš da si dobar u nekoj oblasti probaj šta konkretno pogurati. Od pisanja ovdje nema puno koristi.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 maj 2014, 22:52

Ranio bih se kad citam ove sto im je logika na nivou djeteta od 6 godina... Ali vjerovatno je ovo jos jedan u nizu pitara ili onih sto otvaraju oci a raja su sa nekim od propaliteta kluba...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 20 maj 2014, 22:53

connor@

dobar si momak :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 20 maj 2014, 22:54

ovo je onaj aldin,dona..itd vazda kritikuje nikad pozitive kod njega. :mrgreen:
ali nema para,sve se rastalilo....

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 20 maj 2014, 23:07

Gori ste od Dodika kada izbjegava odgovore na skakljiva pitanja, odmah ''pitar'' ''otvarac ociju'' i sl.
Pita vas covjek konkretno gdje je sponzor sto ga Siljak najavi? Jel' moguce da niko tog Siljka ne napada zbog ocitog laganja i mazanja ociju, a napadate momka koji je u pravu 100%

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 maj 2014, 23:09

Tarantino je napisao/la:ovo je onaj aldin,dona..itd vazda kritikuje nikad pozitive kod njega. :mrgreen:
Atomski napad bi preživjeli pacovi, bubašvabe i Aldin :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 20 maj 2014, 23:12

bagrcavi je napisao/la:
Tarantino je napisao/la:ovo je onaj aldin,dona..itd vazda kritikuje nikad pozitive kod njega. :mrgreen:
Atomski napad bi preživjeli pacovi, bubašvabe i Aldin :lol:
Jedino se na ovom forumu moze skupiti 10.000 postova, ako imate ovako konstruktivne postove! Svaka cast momak.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 20 maj 2014, 23:16

Znas sta druze iskreno da te pitam: jesi li ti stvarno navijac Zelje ili si se registrovao da pokusas sto vise raje navuc na tu pricu koju ovdje guras kako nista u klubu ne valja i onako suptilno pokusavas mozda reci da treba sve iz kluba otjerat? Da te priupitan jos jednu stvar: jesi ti matere ti milioner posto bi se moglo zakljucit da je za tebe nikakav problem zgrnuti hrpe novca? Nemoj se naci uvrijedjen jer mi to nije namjera nego eto cisto onako te pitam.

P.S treba biti svjestan da je medij jedno jako oruzije koje moze pomoci stabilizaciji kluba ali isto tako i naskoditi klubu. A forum koji se cita od poprlicno dosta ljudi je idealno mjesto da se pocne sa destabilizacijom kluba kroz neko duze vrijeme.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 maj 2014, 23:24

Sto nebi bilo lose jedan humanitaran derbi odigrati. Mislim da bi se pofin broj raje skupio
NO PYRO NO PARTY

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 maj 2014, 23:28

JosipBukal je napisao/la:[youtube][/youtube]
Gromada od čovjeka i naša fudbalska legenda,igrač koji je najviše golova zabio za Želju, sa uživanjem sam pregledao ovaj intervju..
Mujo kuje,Bukal razvaljuje !
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 20 maj 2014, 23:29

Anes Nuspahić je sigurno među najbolja tri igrača koja su izasla iz Jedinstvove omaldinske skole u zadnji 15 god. Jos od doba Miroslava Dujmovica, slican je tip igrača/napadača kao on, brz, prodoran, gol igrač. Mozda je Dujmovic i izravni krivac za njegovo zapostavljanje ovu drugu polusezonu. Jer dok je Anes Kop igrao prvi dio sezone kod Janjosa i Katalinica, Jedinstvo je bilo lider. Dao je kljucne golove u pobjedama (Orasje 0:1, Branitelj 1:0 i jos neke...). A drugi dio sezone je nepravedno stavljen na klupu, zbog jednog tatinog sina koji je morao igrati.

slika

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 20 maj 2014, 23:32

@zeljocity

Prije svega hvala na jednom konstruktivnom postu, i da bi se neki ovdje trebali ugledati na tebe. Prije svege ne vjerujem u to da neko pogotovo preko foruma moze nesto destabilizirati klub. Bas ono Amara puca neka stvar sta ja ovdje pisem.

Ja sam postavio par pitanja na koja mi niko nije dao odgovor. Sta radi Siljak u klubu i sta je uradio do sada ? S ta radi Gredic i sta je uradio do sada, osim ucestovonja u emisija ? Nisam milijarder ali ponavljam da komotno ja mogu biti u klubu predsjenik necu nista uraditi kao ni ovi do sad.

Daj malo da se trgne neko u klubu, nađe sponzore, plati stručni tim pravnika da izvuku pare ako se mogu izvuci jer su nasi napravili gluposti...

Da se dovede par dobrih igraca a ne da se tjeraju igraci tipa Zeba, Bekric, nego da cuvamo ono sto imamo dobro, a ne da nam Kerla svaki put ode iz kluba za 0KM. Nabije formu i pobjegne..Milion jos stvari..mrsko mi je pisati jer ce doci neki pacijent poput ovog sto je nakuco 10.000 postova i odgovorit ce ----bubasvaba, aldin, i sta ces nego odjavit se i pustit njega da pise o bajama...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 maj 2014, 23:35

Rafael30 je napisao/la:Anes Nuspahić je sigurno među najbolja tri igrača koja su izasla iz Jedinstvove omaldinske skole u zadnji 15 god. Jos od doba Miroslava Dujmovica, slican je tip igrača/napadača kao on, brz, prodoran, gol igrač. Mozda je Dujmovic i izravni krivac za njegovo zapostavljanje ovu drugu polusezonu. Jer dok je Anes Kop igrao prvi dio sezone kod Janjosa i Katalinica, Jedinstvo je bilo lider. Dao je kljucne golove u pobjedama (Orasje 0:1, Branitelj 1:0 i jos neke...). A drugi dio sezone je nepravedno stavljen na klupu, zbog jednog tatinog sina koji je morao igrati.

slika
Kakav ugovor on ima sa Jedinstvom ? Koliko novca bi Jedinstvo tražilo za njega ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 maj 2014, 23:37

Zamolio bih sve Manijake da izbjegavaju provokatore,ne nasjedajte na provokacije likova koji nam zagađuju temu..

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 20 maj 2014, 23:42

Kuzmanović u četvrtak debituje za mladu reprezentaciju protiv A selekcije, taman da ga vidimo na djelu. Nadam se da ce doci jer se prica da je talentovan pravo.
FKŽ !

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 maj 2014, 23:48

Cak je i Noris priznao da je Aldinn jaci od njega.
Salu na stranu, ima smisla ova njegova prica...ali necu da ulazim u diskusiju, to su vasi problemi.
Citam oko odlaska malog Are i ibretim se pojedinim komentarima. Neki su ponosni zbog toga
sto je Liverpool profitirao, Dinamo ce kao tek da uzme lovu, dok je Zeljo izgubio talentovanog igraca
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Paromlinac, Taree, voltron30 i 35 gostiju.