i ja am to primjetio, stvarno nije u reduHead je napisao/la:Znaci gledam slike od pocetka priprema i imas grupicu Dzeko,Spahic,Pjanic,Salihovic,Ibisevic,od danas i Misimovic koja je na okupu i sve radi zajedno.Ostatak je u drugoj grupi.Jako nezdravo..
vrati se na moj post- odnosno na posljednji pasus jer je to u stvari moj post.goldzija je napisao/la:džakailibu je napisao/la: Od Goldjije
Ja ne znam od kad ti pratis repku ali malo previse omalovazavas ulogu Papeta .Ja jos nisam vidio niti cuo da je neki los strucnjak napravio neki uspjeh sa ma kakvom ekipom,bez obzira kakve igrace ekipa ima,nebrojeno puta je dokazano da dobri strucnjaci naprave dobar rezultat sa losom ekipom zahvaljujuci timskom duhu,borbenosti,taktici itd.Los strucnjak ili onaj ko se ne snalazi najbolje na klupi i od najboljih igraca nikad nece napraviti tim,niti timsku igru a samim tim ni uspjeh.Zato danas igru nase reprezentacije vise ne gledam grizuci nokte,gledajuci kako nam se protivnici secu oko i u kaznenom prostoru a nase igrace dezorjentisane.Primjer pogledajte snimke utakmica od prije par godina i uvjericete se,kad smo Belgiju pobijedili u Zenici, pola sata do kraja utakmice sa deset igraca ne daju nam iznijeti loptu sa nase polovine,pa protiv Turaka nasa najbolja sansa slobodan udarac i gol,sve ostalo se igralo pred nasim golom.Sa Susicem na pocetku proslih kvalifikacija,takoje krenulo,ali kako je vrijeme odmicalo bili smo sve bolji,da bi u ovim kvalifikacijama kompletne kvalifikacije odigrali kao uigran tim,sa manjim padovima sto je po meni sasvim razumljivo.Evo jedan test prebrojte sve stopostotne sanse protivnika u ovim kvalifikacijama garantujem zivotom da cu ja isto toliko sansi protivnika nabrojati u samo jednoj utakmici u nekim proslim kvalifikacijama.
Relevantan faktor.SarajlijaTM je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/azerbej ... one/131598
Ma,ta' će on pored avdukića i sad bandovića....![]()
![]()
Naravno da nije sjela svaka odluka.Pape je imao i losih odluka,kao i pogresnih poteza._dreamer_ je napisao/la:Pa ovo sto Consigliere govori sada, smo Virutal i ja pisali jos prije par mj. Poenta i jeste da je galama i frka nepotrebna pred SP, tim prije jer Pape ni pod kojim uslovima nece prepustiti nekom drugom selektoru da vodi reprezentaciju u Brazilu. Cemu onda divljati po forumima, bolje sacekajmo kraj prvenstva pa cemo vidjeti sta ce biti. A siguran sam da ne postoji nijedan forumas kojem je sjela svaka odluka Papeta i koji je zakleti njegov sljedbenik.
Ali dzaba je bilo pisati prij par mj, ali eto sada makar neki momci shvataju da to ne vodi nicemu. Postoji mjesto i vrijeme kada treba postavljati pitanja i uzburkavati talase, a to definitivno nije sada...
I mene je iznenadio. Jedna od rijetkih simpaticnih izjava za medije.bhsport je napisao/la:Dobar je danas popravlja se pred kamerama.
Za pohvalu, nema vise provala i glupih izjava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.