Svati jarane da nisi ti ovdje centar. Da mi svi ovdje postavljamo parove i da pogađamo. Ti samo vidiš sebe i samo misliš da mi svi tebe gledamo. De ba živi svoj život i mojne meni da ispadneš ti ovdje neki jadnik... Stavljaj parove, hvala ti na tome al vidiš i sam da nisi sam...harry_90 je napisao/la:Oh smatras me zvijezdom,thx,ne kazem da vi prepisete od mene,vec smeta mi ako sam pogodio odmah pljujete po meni,lafo skidam sa blogera i foruma,ma daj,ja nikog nisam napao dosad kad je pogodio,a ja kad god pogodim vi odmah pljujete.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Citizen-X
- Kontakt:
Joj tebe, postiraj sta imas jarane i to je to - bezveze ulazis u rasprave koje nemaju smisla. Niko tebe nit moli da ostanes nit da ides - ovdje se zezamo malo kroz tipove kladionicu i slicno a ti fakat preozbiljno uzmes sve, nasmij se jaruga, popij koju za raju i uzivaj u zivotu. Ha ja, kuliraj malo, smireno.harry_90 je napisao/la:Oh smatras me zvijezdom,thx,ne kazem da vi prepisete od mene,vec smeta mi ako sam pogodio odmah pljujete po meni,lafo skidam sa blogera i foruma,ma daj,ja nikog nisam napao dosad kad je pogodio,a ja kad god pogodim vi odmah pljujete.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
ne shvatam ja ovo ozbiljno,vec mrzim kad te pocnu pljuvat bez razloga,jer primjetio sam kad god sam pogodio,poceli su me napadat,a ja nikad nisam nikog napao,kao neki mene.Citizen-X je napisao/la:Joj tebe, postiraj sta imas jarane i to je to - bezveze ulazis u rasprave koje nemaju smisla. Niko tebe nit moli da ostanes nit da ides - ovdje se zezamo malo kroz tipove kladionicu i slicno a ti fakat preozbiljno uzmes sve, nasmij se jaruga, popij koju za raju i uzivaj u zivotu. Ha ja, kuliraj malo, smireno.harry_90 je napisao/la:Oh smatras me zvijezdom,thx,ne kazem da vi prepisete od mene,vec smeta mi ako sam pogodio odmah pljujete po meni,lafo skidam sa blogera i foruma,ma daj,ja nikog nisam napao dosad kad je pogodio,a ja kad god pogodim vi odmah pljujete.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Prijavio sam se na expekt stranicu za online kladjenje pa mi trazi da posaljem neke dokumente: "preslik bankovnog izvoda/racuna za usluge iz kojih je vidljivo vase ime, adresa prebivalista i broj racuna" pa me zanima gdje to mogu naci, moze li neko pomoci?
- Citizen-X
- Kontakt:
Jarane, ja izbjegavam da po internetu kojekakvim bilokakvim oyebinama saljem svoje licne podatke - pa ti dobro razmisli.mehmed.aljic je napisao/la:Prijavio sam se na expekt stranicu za online kladjenje pa mi trazi da posaljem neke dokumente: "preslik bankovnog izvoda/racuna za usluge iz kojih je vidljivo vase ime, adresa prebivalista i broj racuna" pa me zanima gdje to mogu naci, moze li neko pomoci?
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ne znam zasto je na Isnera hendikep +6 ali ovaj par valja probati.
Gledao sam Isnera na AO, i to je igrac, koji ruku na srce ima odlican servis, ali isto tako, igrac sa katastrofalnim forhendom, i malo malo boljim bekendom.....
Harrison jeste losiji igrac od njega, ali sanse da ga Isner dobije sa +6 pogotovo jer se igra na 2 dobijena seta,su minimalne(barem se nadam
)
Steta sto ga moram igrati na tri kombinacije u ovom remiju,inace bi single odigrao na barem petobanku.
Ovako sam ga uvezao sa Svedjankama(hokej) i sutra milan manch 1X,da ga mogu braniti ako prodje
Gledao sam Isnera na AO, i to je igrac, koji ruku na srce ima odlican servis, ali isto tako, igrac sa katastrofalnim forhendom, i malo malo boljim bekendom.....
Harrison jeste losiji igrac od njega, ali sanse da ga Isner dobije sa +6 pogotovo jer se igra na 2 dobijena seta,su minimalne(barem se nadam

Steta sto ga moram igrati na tri kombinacije u ovom remiju,inace bi single odigrao na barem petobanku.
Ovako sam ga uvezao sa Svedjankama(hokej) i sutra milan manch 1X,da ga mogu braniti ako prodje

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Na ekspektu ti samo traze preslik kartice(samo prednja strana) i licne karte.mehmed.aljic je napisao/la:Prijavio sam se na expekt stranicu za online kladjenje pa mi trazi da posaljem neke dokumente: "preslik bankovnog izvoda/racuna za usluge iz kojih je vidljivo vase ime, adresa prebivalista i broj racuna" pa me zanima gdje to mogu naci, moze li neko pomoci?
Samo im to posalji, i odobrit ce ti nalog u roku sat vremena, jer im je potreban broj kartice(da ne bi bilo zloupotrebe) i oni ti na ekspektu automatski postave u tvoje podatke,tako da,kada ides na uplatu, tvoje je da samo ukucas koliko ces uplatiti i CVV2 / CVC2
Zadnja izmjena: neko_iz_mase, dana/u 16 feb 2010, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
ja namjerawam gadjat sutra abd:
milan-1
everton-1
real-2 pa sta bog da koef 9.28 na cenera 98
milan-1
everton-1
real-2 pa sta bog da koef 9.28 na cenera 98
...Jer PLAVA DOLINA,krv i srce moje dowoljan je razlog za PLAWO srce moje što za LJOŽE kuca i za njega gine...
Kontao sam al treba još razradit
LEeds - 1
Nottingham - 1
Everton - 1
Real Madrid - 2
Graz - više od 5.5 golova
Wolfsburg - više od 5.5 golova
kvota 20 uplata 3 dobitak 60
LEeds - 1
Nottingham - 1
Everton - 1
Real Madrid - 2
Graz - više od 5.5 golova
Wolfsburg - više od 5.5 golova
kvota 20 uplata 3 dobitak 60

jarane nije ti ovo pikado, sala nije lose samo me milan brine

jbqa nezz sta da ti kazem i meni nekako suhvu neku vuce al nece bit 2 1000 % moze sam sjebat x al necu sam sebi da malerisem mislim da se isplati rizikovati trebaju mi pare jbqa na swe il nista$eLLa je napisao/la:jarane nije ti ovo pikado, sala nije lose samo me milan brine![]()
...Jer PLAVA DOLINA,krv i srce moje dowoljan je razlog za PLAWO srce moje što za LJOŽE kuca i za njega gine...
to si upravu 2 nece bit, al x je blizu
tu bi se jedino mozda moglo ufatit 100 % 1pX al nezz jbqa newalja mjenjat misljenje ja cu spucat sta sam reko pa sta bude XD$eLLa je napisao/la:to si upravu 2 nece bit, al x je blizu
- nero.piroman
- Kontakt:
Koja je ljudi po vama najbolja internet kladionica u pogledu koeficijenata, brzine isplate novca...
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Everton je puno bolji od Sportinga i u boljoj je formi a još jedan veliki plus je to što igraju kući. Tako da ovdje je 1.70 đabe kvota
Real Madrid, naspram Lyon-a, heh. Real dere u zadnjih par tekmi sve redom, naravno to je u Primeri, al Lyon nije više ekipa kao što je prije bila a Real je sve moćniji i moćnji. Ronaldo, Kaka, Xabi a vjerovatno i Karim će da igraju što je skoro pa 100% pobjeda Realovaca...
2.10 kvota, extra...
Milan - Manchester, heh, ovdje, hmm, nadam se kecu,. Al realno, nebih rekao da Milan može. Manchester je u boljoj formi i tu im dajem mali plus. Jedino ako Rooney bude zaustavljen onda se može očekivat nešto a ovako...

Real Madrid, naspram Lyon-a, heh. Real dere u zadnjih par tekmi sve redom, naravno to je u Primeri, al Lyon nije više ekipa kao što je prije bila a Real je sve moćniji i moćnji. Ronaldo, Kaka, Xabi a vjerovatno i Karim će da igraju što je skoro pa 100% pobjeda Realovaca...
2.10 kvota, extra...
Milan - Manchester, heh, ovdje, hmm, nadam se kecu,. Al realno, nebih rekao da Milan može. Manchester je u boljoj formi i tu im dajem mali plus. Jedino ako Rooney bude zaustavljen onda se može očekivat nešto a ovako...
slazem se isto to igram samo jos cu dodat 2 para tenisa
karlovica 1
rodicka 1
valjda cemo sutra sta ubost

karlovica 1
rodicka 1
valjda cemo sutra sta ubost

- Citizen-X
- Kontakt:
A evo gledam najkladjeniji par fol po kladionici sutra je Mancester dvica.
u to ne vjerujem... Kao ni one dobitne tikete na Williamsu.
vjeruj samo sebi i nikom drugom.
Danas sam pao na tenisu Phau izgubi u Beogradu i izbi mi 40 KM na markicu
vjeruj samo sebi i nikom drugom.
Danas sam pao na tenisu Phau izgubi u Beogradu i izbi mi 40 KM na markicu

- neko_iz_mase
- Kontakt:
bet365 po meni ubjedljivo najjaca. Jedina gdje mozes 99% parova live igrati.nero.piroman je napisao/la:Koja je ljudi po vama najbolja internet kladionica u pogledu koeficijenata, brzine isplate novca...
Javi ako ces se registrovati,da me poguras sa 10 eura bonusa na novog prijatelja

- nero.piroman
- Kontakt:
Haj eto registrovacu se na tuneko_iz_mase je napisao/la:bet365 po meni ubjedljivo najjaca. Jedina gdje mozes 99% parova live igrati.nero.piroman je napisao/la:Koja je ljudi po vama najbolja internet kladionica u pogledu koeficijenata, brzine isplate novca...
Javi ako ces se registrovati,da me poguras sa 10 eura bonusa na novog prijatelja
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.