Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Cim je kapiten dosao, odmah je atmosfera postala fantasticna. Znaju igraci ko je kapiten, lider, najveci sin Bosanski! Vodi nas do jos jednog uspjeha, Emire!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Evo Spaha prijeti Izetu

Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
kokakolas je napisao/la:Cim je kapiten dosao, odmah je atmosfera postala fantasticna. Znaju igraci ko je kapiten, lider, najveci sin Bosanski! Vodi nas do jos jednog uspjeha, Emire!
A divi momciluka kako mu je zao sto njega general ne grli
Zna Bosanski tenk ko je Emir Spahic!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Kako idu registracije na forum? Koja ti je ovo? Deseta, dvadeseta?Cigri je napisao/la: Pusti napacen lik..
Samo iskuliraj.![]()
Kao "brani" strucnjaka kamikazu![]()
a vamo mrzi Spahu ovo ono..
![]()
malo i smijesno..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sramota da je tema kapitena na drugoj stranici.
Hvala ti kapitenu, NE ZASLUZUJEMO TE!

Hvala ti kapitenu, NE ZASLUZUJEMO TE!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
11 mjeseci u godini je na drugoj stranici, i sve tako dok je ja ne aktiviram. Hvala ti što si me poštedio te mrske rabote.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uporan si brate. Zivi, zivi duh slavenski...Virtu4l je napisao/la:11 mjeseci u godini je na drugoj stranici, i sve tako dok je ja ne aktiviram. Hvala ti što si me poštedio te mrske rabote.
Bliži se dan kad će pasti na četvrtu ili petu stranicu, sa Sesarom, Alispahićem, Jagodićem, gdje mu je realno i mjesto.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Blizi je Papke petoj stranici nego lider, zapovjednik, legenda i kapiten
KAPITENU, NE ZASLUZUJEMO TE

KAPITENU, NE ZASLUZUJEMO TE
Hvala ti kapitenu za jos jedan dan koji si odvojio za nezahvalni narod. NE ZASLUZUJEMO TE! 
Zamalo opet na drugu...

Koja ljudska gromada... Ponos i dika svih Bosanaca i Hercegovaca. Živ bio kapitenu! 
Udbasi, Jugonostalgicari i komunjare na aparatima. 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Šta's to rek'o, de ponovi?

Kako jaka slika u pm.

Kako jaka slika u pm.
- Principatus
- Kontakt:
Uz ovu sliku pase citat Spahica: "Ja nisam nasilan igrac, ja sam agresivan u odbrani!"

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Utakmica simboličnog naziva 'Svi na jednom mjestu' okupit će 100 djevojčica i dječaka sa i bez poteškoća u razvoju koji će igrati sa bh. fudbalskim reprezentativcima. Više od 3.000 mališana u publici iz različitih gradova BiH poslati će poruku podrške svojim vršnjacima u pogođenim dijelovima zemlje koji im se nisu mogli pridružiti.
"Naša srca i molitve su sa našim navijačima koji su pogođeni poplavama. Već smo prikupili i uputili pomoć i nastaviti ćemo im pomagati da se oporave od ove tragedije. Djeca su naši najiskreniji navijači i zajednička želja svih reprezentativaca bila je da zajedno sa njima proslavimo odlazak na Svjetsko prvenstvo. Utakmicom želimo skrenuti pažnju na probleme s kojima se susreću djeca sa poteškoćama u razvoju, posebno u ovoj vanrednoj situaciji. Naš cilj je pružiti im neku vrstu utjehe u ovim teškim trenucima”, kazao je Emir Spahić, kapiten bh. selekcije, koji je uz Edina Džeku jedan od idejnih tvoraca utakmice.
---
Najveci sin Bosanski!
"Naša srca i molitve su sa našim navijačima koji su pogođeni poplavama. Već smo prikupili i uputili pomoć i nastaviti ćemo im pomagati da se oporave od ove tragedije. Djeca su naši najiskreniji navijači i zajednička želja svih reprezentativaca bila je da zajedno sa njima proslavimo odlazak na Svjetsko prvenstvo. Utakmicom želimo skrenuti pažnju na probleme s kojima se susreću djeca sa poteškoćama u razvoju, posebno u ovoj vanrednoj situaciji. Naš cilj je pružiti im neku vrstu utjehe u ovim teškim trenucima”, kazao je Emir Spahić, kapiten bh. selekcije, koji je uz Edina Džeku jedan od idejnih tvoraca utakmice.
---
Najveci sin Bosanski!
Idejni tvorac
k'o da je Nikola Tesla 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.