Safet Sušić - Pape

Henderson
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Henderson » 20 maj 2014, 12:15

Miševi se polako povlače u rupe, jer ih je strah da ćemo proći grupu pa su onda džabe bacali prognoze, postove mržnje, vrijeđali, brukali se... Pišete na forumu, sve što napišete ovdje ostaje da se vidi. Vaši postovi ne unose nemir u svlačionicu. Kada je sve teklo kao med i mlijeko pisali ste o šuškavcu, kako se ne raduje dovoljno, kako ima loše naočale...
Ima ona pjesma, kada si đubre, budi đubre do kraja.
Ja, lično, uživam čitati vaše postove. Molim vas nastavite, nemojte sada prekridati. Nemam čemu da se smijem u ovako teškim vremenima.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 maj 2014, 12:18

Henderson ne se*ri. :zviz:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 20 maj 2014, 12:29

Principatus je napisao/la:Henderson ne se*ri. :zviz:
Kakav si ti coban....
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 maj 2014, 12:31

Pa hajde da zajedno cuvamo ovce. :mrgreen: Boli me briga, poslije odredjenog vremena covjek izgubi strpljenje da sa prefinjenim rijecima nesto objasnjava. Nekad su i proste rijeci bolje, nemoj odmah plakati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 20 maj 2014, 12:32

Pa ovo sto Consigliere govori sada, smo Virutal i ja pisali jos prije par mj. Poenta i jeste da je galama i frka nepotrebna pred SP, tim prije jer Pape ni pod kojim uslovima nece prepustiti nekom drugom selektoru da vodi reprezentaciju u Brazilu. Cemu onda divljati po forumima, bolje sacekajmo kraj prvenstva pa cemo vidjeti sta ce biti. A siguran sam da ne postoji nijedan forumas kojem je sjela svaka odluka Papeta i koji je zakleti njegov sljedbenik.

Ali dzaba je bilo pisati prij par mj, ali eto sada makar neki momci shvataju da to ne vodi nicemu. Postoji mjesto i vrijeme kada treba postavljati pitanja i uzburkavati talase, a to definitivno nije sada...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 maj 2014, 12:34

@Dreamer

Pogledaj sta sam napisao odmah poslije utakmice sa Egiptom, poduzi tekst i sta se mora desiti pred SP sto se tice atmosfere. Isto to. Zato nemogu ovu djecurliju da trpim koja neboluze o "misevima" prosipa. Tako da doticni gospodin koji kaze "da se sve moze procitati" slobodno moze da nadje i moj post.

Pape je bio zasluzio i to zescu kritiku za gluposti koje je sprovodio, no sada tome nema mjesta.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 maj 2014, 12:37

Principatus je napisao/la:@Dreamer

Pogledaj sta sam napisao odmah poslije utakmice sa Egiptom, poduzi tekst i sta se mora desiti pred SP sto se tice atmosfere. Isto to. Zato nemogu ovu djecurliju da trpim koja neboluze o "misevima" prosipa. Tako da doticni gospodin koji kaze "da se sve moze procitati" slobodno moze da nadje i moj post.

Pape je bio zasluzio i to zescu kritiku za gluposti koje je sprovodio, no sada tome nema mjesta.
Džeko vas je nazvao miševima, ne ja.
Vi ste pisali najgore kada je bilo najteže, u dvomeču sa Slovačkom ( poslije poraza u prvom meču ) i pred meč sa Litvanijom. Pišite i sad, jer vuk dlaku mijenja a ćud nikad.
Normlno da ti sada nećeš napisati bravo Pape za ovaj potez o doniranju novca, jer ti si miš. Izađeš iz rupe samo kada je loše, kada nema mačke da te čuva.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 maj 2014, 12:37

Prosto njih sve libo racku šta mi pišemo ovdje. Javno mišljenje je javno mišljenje, i svi imamo pravo da ga iznosimo neovisno o vremenu, situaciji i mišljenju većine. Prosto smatram glupim ove neke pokušaje smirivanja uzburkanog mora, a kojeg je uzburkao ovaj forum.

Jes'. Njima će pomoći to što mi ovdje prestanemo pisati o svemu negativnom što ova reprezentacija ima. Mislim da bi najbolje bilo kad bi nam utakmice sa SP puštali u snimku, i to samo one djelove gdje dobro igramo ( ako ih bude naravno ), da idila što duže potraje. Patetika. :clap:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 maj 2014, 12:40

@Henderson
Manje se drogiraj momcino, slazes jednu nebulozu na drugu, kao kulu od karata.
Tvoj najveci podvig prema meni je da me nazoves misem na forumu. Cestitam. :mrgreen:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 maj 2014, 12:59

Henderson iskoristio nepaznju odredjenih forumasa koji su u ovim trecucima rasporedjeni po drugim temama da bi stekao svojih pet minuta slave, medjutim vrlo brzo opet u oblake leti :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2014, 13:08

Head je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-in ... ama/131557

Pape legendo bosanska :bih: :bih: :bow: :bow: :salut: :salut:
Pape odlazi!

Hvala Monologu što je ponovo uklonio Zutog Mrava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 maj 2014, 13:10

Cigri je napisao/la:Unistio je atomsferu u rep.BIH jednostavno podjelio ih, sjebao je sebe prije svega i ono malo respekta sto su oni prema njemu imali kao bivsoj nogometnoj legendi..

Ne nego su krivi Spaha, Dzeko, Ibrcic, Rahimic, Misimovic itd.. :? :oops:
Ajde ti dođi sebi ako nemas kome ...

Nikakvu on atmosferu nije unistio, cak ju je podigao na zavidan nivo i odveo nas u Brazil zajedno sa igracima i svim ostalim timom reprezentacije.

Ti si umislio da su sad svi igraci protiv njega kao i navijaci, veze ti nemas.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 20 maj 2014, 13:49

:lol: :lol: :lol: Branioci nepotizma i neprofesionalnosti i dalje napadaju raju sa normalnim pogledom na stvari. Koliko se sjecam papetovci su ovdje trazili mir i da se svi podredimo uspjehu. Primjetio sam da se smirio ovaj topic posljednih dana no misevi bez ociju ne vjeruju ni u ono sto sami pisu pa i dalje prosipaju suplju, poput velikog vodje ;) :crazy:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 20 maj 2014, 14:20

Ajax je napisao/la:
Consigliere je napisao/la: Vidis u postu da pise da sam i ja Papetov kriticar. Smatram ga prosjecnim, cak i losim trenerom, i mislim da bi nas i Vlado Jagodic sa ovim igracima i u onoj grupi odveo u Brazila. Ali, 25 dana do prvenstva nema smisla, a cak je pomalo i neukusno kritikovati bilo koga ko ce nase boje braniti pred milijardama ljudi u Brazilu. Bice dana poslije prvenstva da se sve analizira i da se podjele zasluge. I jos cu reci, proklet nek je onaj koji zeli da se obrukamo u Brazilu samo da moze doci na ovu temu da napise 'jesam vam reko'... Eto.
Slazem se. Grupa nije bila teska. Ali svejedno ima i Pape svojih zasluga. ( utakmice protiv Grcke ) Ne slazem se sa pojedincima koji govore da Pape nema zasluga za plasman sto nije istine. Ali to ne znaci da se Papeta ne smije kritikovati u buducnosti i da je bezgresan. Ali za ovih 25 dana se slazem. Da je svaka kritika kontraproduktivna i milo receno nepotrebna.
Neznam koliko pratis repku ali malo previse dajes Papetu zaslugu za tekmu protiv Grcke. Glavna takticka odluka tu je bila sto je konacno izvadio jednog kreativca i ubacio pravog zadnjeg veznog (razbijaca igre). Sto neki traze vrlo dugo. Da te potsjetim to je Pape uradio samo zato sto je morao, jer je Pjanic bio povrijeden i nije mogao igrati pa je ubacio Zahirovica. Poslje toga je opet izbacio defanzivnog zadnjeg veznog i igrao sa sve kretivcima u sredini.

Drago me je da je i forum konacno stigao do odluke da sad treba malo podrske i manje pljuvanja. :bih:

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 20 maj 2014, 14:43

Neznam koliko pratis repku ali malo previse dajes Papetu zaslugu za tekmu protiv Grcke. Glavna takticka odluka tu je bila sto je konacno izvadio jednog kreativca i ubacio pravog zadnjeg veznog (razbijaca igre). Sto neki traze vrlo dugo. Da te potsjetim to je Pape uradio samo zato sto je morao, jer je Pjanic bio povrijeden i nije mogao igrati pa je ubacio Zahirovica. Poslje toga je opet izbacio defanzivnog zadnjeg veznog i igrao sa sve kretivcima u sredini.

Drago me je da je i forum konacno stigao do odluke da sad treba malo podrske i manje pljuvanja. :bih:[/quote]

Stani malo,obje tekme protiv grcke smo igrali sa defanzivnim jer je tada pape igrao sa pravim defanzivnim (cijeli ciklus , racunajuci i LLL repke). tek kasnije, od slovacke, ce praviti cirkus sa medunjaninom na toj poziciji. ne vjerujem da bi poceo tekme protiv grcke bez defanzivnog.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

apolo
Kontakt:

Post Postao/la apolo » 20 maj 2014, 19:40

Selektor ima dusu!!! On je Zmaj od Zavidovica. Ponosna je Bosna sto ima tog strucnjaka na kormilu, eh. Na najvecoj smotri (smotri sviju smotri) pobjede ce se nizati kao ono nekad mi sto smo jagode nizali na travku. Jedan je Pape!!!
Pape je drug, onaj nas iz djetinjstva kog nismo imali a sad je izbio na povrsinu.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 20 maj 2014, 19:57

apolo je napisao/la:Selektor ima dusu!!! On je Zmaj od Zavidovica. Ponosna je Bosna sto ima tog strucnjaka na kormilu, eh. Na najvecoj smotri (smotri sviju smotri) pobjede ce se nizati kao ono nekad mi sto smo jagode nizali na travku. Jedan je Pape!!!
Pape je drug, onaj nas iz djetinjstva kog nismo imali a sad je izbio na povrsinu.
Pape je nas princ na bijelom konju. Vodja, otac, sah i kralj!
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2014, 20:45

Novak Đoković oduševio je sve u svijetu. Kao selektor mu se zahvaljujem u ime svih igrača, ali i građana BiH, ako imam pravo na to. Novaka sam i ranije cijenio, a ovim gestom je potvrdio kakav je čovjek i sportista", rekao je Sušić.

Selektor BiH rekao je da veoma cijeni srpskog tenisera i dodao da bi volio da ga upozna i lično mu zahvali na svemu što je uradio za ljude u Bosni.

"I ranije me je oduševljavao svojim gospodskim, džentlmenskim manirima. I kada bi izgubio, a to se jako rijetko dešavalo, ponašao se dostojanstveno prema suparniku, publici, javnosti. Zato ga i vole u cijelom svijetu. Volio bih da ga upoznam i da mu se lično zahvalim na ovome što je uradio za ljude u BiH", rekao je Sušić.
:clap:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

goldzija
Kontakt:

Post Postao/la goldzija » 20 maj 2014, 20:49

[quote="džakailibu"]
Od Goldjije
Ja ne znam od kad ti pratis repku ali malo previse omalovazavas ulogu Papeta .Ja jos nisam vidio niti cuo da je neki los strucnjak napravio neki uspjeh sa ma kakvom ekipom,bez obzira kakve igrace ekipa ima,nebrojeno puta je dokazano da dobri strucnjaci naprave dobar rezultat sa losom ekipom zahvaljujuci timskom duhu,borbenosti,taktici itd.Los strucnjak ili onaj ko se ne snalazi najbolje na klupi i od najboljih igraca nikad nece napraviti tim,niti timsku igru a samim tim ni uspjeh.Zato danas igru nase reprezentacije vise ne gledam grizuci nokte,gledajuci kako nam se protivnici secu oko i u kaznenom prostoru a nase igrace dezorjentisane.Primjer pogledajte snimke utakmica od prije par godina i uvjericete se,kad smo Belgiju pobijedili u Zenici, pola sata do kraja utakmice sa deset igraca ne daju nam iznijeti loptu sa nase polovine,pa protiv Turaka nasa najbolja sansa slobodan udarac i gol,sve ostalo se igralo pred nasim golom.Sa Susicem na pocetku proslih kvalifikacija,takoje krenulo,ali kako je vrijeme odmicalo bili smo sve bolji,da bi u ovim kvalifikacijama kompletne kvalifikacije odigrali kao uigran tim,sa manjim padovima sto je po meni sasvim razumljivo.Evo jedan test prebrojte sve stopostotne sanse protivnika u ovim kvalifikacijama garantujem zivotom da cu ja isto toliko sansi protivnika nabrojati u samo jednoj utakmici u nekim proslim kvalifikacijama.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 maj 2014, 20:50

Ovo sve je OK, al da se Novak ponasao dzentlmenski prema publici, i inace kad igra :lol:

Svaki mjesec izadje neki video psovki na mecu.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.