FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Je l' istina da je novi datum 23. u 19 i 45?
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Evolution87
- Kontakt:
Vjerovatno, sutra ce se sve znati (valjda).uschtipak je napisao/la:Je l' istina da je novi datum 23. u 19 i 45?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Mešanovic je dobar igrac...i puno puno bolji od Bilbije...u stvari uvjerite se ako vam dodje...amypitar je napisao/la:budzak je napisao/la:Mesanovic...nije lose! Mlad,relativno dobar igrac za BH uslove...al svakako nije za prvi tim,jos uvijek.
Teško bi izborio za prvih 11 u Sarajevu,ali sigurno da ima nesto,i da bi mogao postati dobar igrac.
::::SAMO ČELIK::::
Po momo misljenju Mesanovic nema mjesta u prvih 11, ali neka ga na klupi dobra je zamjena. Trava je veci talenat od njega, ali sta je tu je....
Neda nam se da podignemo trofej nikako ocm...
Neda nam se da podignemo trofej nikako ocm...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Mesanovic ili Bekic, ko bi reko da cemo da biramo izmedju 2 najbolja mlada napadaca lige, poslije Hodzica, pogrijesiti sigurno ne mozemo, mada i Hodzica bi mi doveli da je igrao recimo u Velezu ili u Borcu, a posto je Zeljino dijete, onda je ostao vijeran plavoj boji i otisao u Dinamo. Bit ce interesantno, ja bi obojicu doveo 

-
- Kontakt:
Bekic je odavno nas igrac
Velkoski
Bilbija
Mesanovic
Bekic

Bilbija
Mesanovic
Bekic

-
- Kontakt:
Katastrofa, svaku utakmicu bi primali po 3 komadaPerryFred je napisao/la:Velkoski
Bilbija
Mesanovic
Bekic
lafomamone je napisao/la:Katastrofa, svaku utakmicu bi primali po 3 komadaPerryFred je napisao/la:Velkoski
Bilbija
Mesanovic
Bekic

Mislio sam na konkurenciju u napadu

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
lafomamone je napisao/la:Bekic je odavno nas igrac

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
JA SE NADAM SAMO JEDNOM, a to je da utakmica pocne minutom sutnje, a nakon toga da zagrmimo Jedna si Jedina.....za nasu Bosnu i odamo pocast svim zrtvama.....
Jeli i Hebibovic nas?
Jeli i Hebibovic nas?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Kojih 11 možemo očekivati u revanšu. Nema Velkoskog...itd
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/poziv- ... a-bih/1600" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
Iz odjela za takmičenje su kazali da FK Sarajevo i NK Čelik imaju mogućnost da dogovorom izaberu jedan termin u četvrtak ili petak, ali da moraju voditi računa o programskoj semi BHRT-a, kako bi bio omogućen direktan prijenos utakmice.
BHT TXT
BHT TXT
Ti si opet šampion !
- BernardBarnjak
- Kontakt:
simon je napisao/la:Iz odjela za takmičenje su kazali da FK Sarajevo i NK Čelik imaju mogućnost da dogovorom izaberu jedan termin u četvrtak ili petak, ali da moraju voditi računa o programskoj semi BHRT-a, kako bi bio omogućen direktan prijenos utakmice.
BHT TXT
Bas me zanima kada ce se konkretno znati termin...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Gdje si huliganu ev gace mi se tresu .Vidi se da imas 12 godina, i nadam se da ce admin ovog adolescenta obrisati sa foruma zbog niza uvreda iznesenih u njegovom postu.socrates je napisao/la:Idiote,ne bi ti dalje da se svadjas,a pitas jesam li obrisao sline,jel? I kome ces ti sta objasniti,ovdje,meni,a??terabajt je napisao/la:Ja nigdje nisam napisao krivo fks nego da se pravi cirkus od finala kupa, jel trebam crtati ccc. Al nebitno ne bi da se dalje svadamo, nego da pomognemo koliko mozemo .
Bravo hadzo,mangupcino,silo internetska,a vjeruj mi na rijec,bolje za tebe sto je ovako kako jeste..
Sto se tice slina,evo obrisao sam ih,i spakovao,da ih mozes mami u pakas zavuci,jel ok?
Al nebitno ne bi da se dalje svadjamo,nego da pomognemo koliko mozemo.
-
- Kontakt:
Izgleda...biće petak, možda noćna tekma.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Meni nije jasan potez. Postavljaju se bordo stolice sa nasim grbom na klupu, a sa istoka skinu natpis Sarajevo i stave zelene stolice.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
- Burberry46
- Kontakt:
Poziv za učešće u volonterskoj akciji "BORDO ARMIJA ZA BiH"
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/poziv- ... a-bih/1600" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, napoleon72, supervizor, Vanja8 i 53 gosta.