A Song Of Ice And Fire - George R.R. Martin

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Donnie Darko
Kontakt:

Re: A Song Of Ice And Fire - George R.R. Martin

Post Postao/la Donnie Darko » 18 maj 2014, 21:16

Da li stvarno postoje osobe kojima je Bran najdraži lik, ili ono, drag uopšte? I ako ima, koji im je ****?

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 18 maj 2014, 21:21

Donnie Darko je napisao/la:Da li stvarno postoje osobe kojima je Bran najdraži lik, ili ono, drag uopšte? I ako ima, koji im je ****?
Ma ne znam vala, nije u čitavoj seriji racionalnu odluku donio, iako je dijete, nije bitno, opet je nkakav, ne znam...bezličan
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 maj 2014, 21:25

Starkovi su inače alergični na donošenje ispravnih odluka, ali bar nisu dosadni kao ovaj mali smrad.

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 18 maj 2014, 21:28

Donnie Darko je napisao/la:Starkovi su inače alergični na donošenje ispravnih odluka, ali bar nisu dosadni kao ovaj mali smrad.
Najbolji dokaz za to je broj Starkovih na početku serijala i trenutni broj. To, nit zna razmišljat nit se yebat
Klopp for the kop!

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 18 maj 2014, 22:45

kad se sjetim kad naleti branovo poglavlje , koji smor samo to nije normalno :/ kao tyrionovo putovanje koje ce skratit maksimalno nadam se u seriji
hit you with so many rights you gonna beg for a left

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 18 maj 2014, 22:58

Brannova poglavlja su najzanimljivija.Saznaš koja su đubrad Sjevernjaci i Starkovi.

Meni nisu jasni ljudi kojim je Tyrion najdraži lik.Najdosadniji Lannister,na kraju se pokaže i ko najveće đubre od njih.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 maj 2014, 03:33

Kawhi je napisao/la:Brannova poglavlja su najzanimljivija.Saznaš koja su đubrad Sjevernjaci i Starkovi.

Meni nisu jasni ljudi kojim je Tyrion najdraži lik.Najdosadniji Lannister,na kraju se pokaže i ko najveće đubre od njih.
To su ljudi koji samo seriju gledaju. ;)

Sto se tice Starkovih pa i nisu nesto izginuli. Poginule one dve postenjacine ovi su svi tu... Meni najdosadnije poglavlje je od one male smaracice Arye. Najaznimljiviji Jaime...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 19 maj 2014, 07:26

Gunner4 je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Brannova poglavlja su najzanimljivija.Saznaš koja su đubrad Sjevernjaci i Starkovi.

Sto se tice Starkovih pa i nisu nesto izginuli. Poginule one dve postenjacine ovi su svi tu... Meni najdosadnije poglavlje je od one male smaracice Arye. Najaznimljiviji Jaime...

ja samo gledam seriju, zato sto cekam knjige...a cuj pa nisu nesto izginuli hahah troje, ako i Cat računamo. Ostalo 4-ero, od kojih nijedno ne zna gdje je bilo ko drugi osim Brana đubreta koji je vidio Jona, u seriji dosad
Klopp for the kop!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 maj 2014, 11:02

Malo sam razočaran. Ne epizodom već Tyrionom.
Predstavljaju ga tako pametnim, genijem maltene, a frajer ne može skontat da mu je savršeno rješenje bukvalno tu, pred nosom. C'mon man. Mislio sam da je u glavi nekako razradio sve već još na suđenju, a on konto da se Jamie lijevom rukom bori za njega. I na kraju se nije ni sjetio Oberyna, čak ni kad je ovaj došao tu i napomenuo ga zbog čega je u stvari uopšte u gradu. Još mu se ovaj mora sam nudit na kraju. Krajnje razočaravajuće.
Ostatak manje više dobar. Zadnji segment mi je malo kritičan, s tim da se završio na odličan, iako malo predvidljiv način.
Prvo Sansa dokazuje kolika je glupača, taman sam pomislio da je odrasla malo a ona se udara sa djetetom. A onda ko u crtanom, pojavljuje se Baelish koji je ih je posmatrao cijelo vrijeme, zatim se pojavljuje ona luđakinja koja je sve njih posmatrala cijelo vrijeme, ili još gore, sasvim se slučajno fol pojavila tu. Malo djetinjasto napisano, ali koga briga.
I da, samo se dokazalo ono što smo znali od ranije. Daenarys ****, Melisandra boginja.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 maj 2014, 11:26

Dvije odlične epizode u nizu, poslije par slabijih.

Što ne iznenadjuje sa obzirom da se određeni dosadni lik, čije ime neću napisati, nije nikako pojavljivao u ove dvije epizode.

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 19 maj 2014, 14:01

brann se ne bi trebao ni pojaviti do zadnje epizode :D dobra epizoda... kao sto napisah, pripremanje za fenomenalnu zavrsnicu sezone...i jos da dodam da su prilicno lose odradili ovo s daenerys u odnosu na knjigu al ajde , smor je ona ionako

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 maj 2014, 14:20

Donnie Darko je napisao/la:Da li stvarno postoje osobe kojima je Bran najdraži lik, ili ono, drag uopšte? I ako ima, koji im je ****?
svi oni koji vole da čitaju knjige, a ne lože se na seriju vole Brena, a mrze Deni.... ja volim oboje...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 19 maj 2014, 22:44

Donnie Darko je napisao/la:Malo sam razočaran. Ne epizodom već Tyrionom.
Predstavljaju ga tako pametnim, genijem maltene, a frajer ne može skontat da mu je savršeno rješenje bukvalno tu, pred nosom. C'mon man. Mislio sam da je u glavi nekako razradio sve već još na suđenju, a on konto da se Jamie lijevom rukom bori za njega. I na kraju se nije ni sjetio Oberyna, čak ni kad je ovaj došao tu i napomenuo ga zbog čega je u stvari uopšte u gradu. Još mu se ovaj mora sam nudit na kraju. Krajnje razočaravajuće.
Ostatak manje više dobar. Zadnji segment mi je malo kritičan, s tim da se završio na odličan, iako malo predvidljiv način.
Prvo Sansa dokazuje kolika je glupača, taman sam pomislio da je odrasla malo a ona se udara sa djetetom. A onda ko u crtanom, pojavljuje se Baelish koji je ih je posmatrao cijelo vrijeme, zatim se pojavljuje ona luđakinja koja je sve njih posmatrala cijelo vrijeme, ili još gore, sasvim se slučajno fol pojavila tu. Malo djetinjasto napisano, ali koga briga.
I da, samo se dokazalo ono što smo znali od ranije. Daenarys ****, Melisandra boginja.
Još da je
Sansa glupača odmah Bealisha gurnula, dvije muhe jendim udarcem. I jel sad Bealish moze u ime onog malog vladati Dolinom, posto mu je ozenio majku?
Ko je pogledao, nek procita ovo u spoileru i nek mi pokusa odgovorit
Klopp for the kop!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 19 maj 2014, 22:46

Moze jer mali nije punoljetan.

Dosadna epizoda.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 maj 2014, 22:48

Nisu morali obrijati prsa Planini. Pa nije Loras jbt.

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 19 maj 2014, 22:50

Donnie Darko je napisao/la:Nisu morali obrijati prsa Planini. Pa nije Loras jbt.

Jesi ga gledao na takmicenju za World's strongest man?
Klopp for the kop!

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 19 maj 2014, 23:48

Thunder93 je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:

ja samo gledam seriju, zato sto cekam knjige...a cuj pa nisu nesto izginuli hahah troje, ako i Cat računamo. Ostalo 4-ero, od kojih nijedno ne zna gdje je bilo ko drugi osim Brana đubreta koji je vidio Jona, u seriji dosad
Pošto ne čitaš knjige, neću ti spoilere davati i samo ću reći kod Starkovih nije sve kako se čini. Neki od njih su mrtvi, a neki su opet manje "mrtvi". :twisted:

Što se tiče najzanimljivijih poglavlja, meni je Arya definitivno najzanimljivija. Tyrion je ok isto, mada su u petoj knjizi smorili dosta. Jonova poglavlja su odlična u knjizi također, posebno u trećoj. Branova su se u petoj popravila jer njegova priča konačno negdje ide. Daenarys je u početku imala dosadna poglavlja, ali su se početkom treće knjige popravila. Ne Cerseina poglavlja sam alergičan. Ostali su svi tu između. Sve ovisi ko kakve likove i kuće voli. Ja sam nekako uvijek volio Sjevernjake i Željezne. Prve zbog osjećaja za dužnost i čast, druge zato što su izravni, cijene snagu i također imaju čast, iako malo izvrnutu. Lannistere ne mogu organski zbog spletkarenja.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 20 maj 2014, 00:02

Mene zivo interesuje i to mi je najveca misterija sta je sa Bendzanom Starkom? :? Otiso lola u izvidnicu i vise niko nije cuo za njega. Ne vjerujem da ga je ovaj samo tako zaboravio, ocekujem da ce se pojaviti i imati neki znacaj u nastavku knjige.

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 20 maj 2014, 00:44

Gunner4 je napisao/la:Mene zivo interesuje i to mi je najveca misterija sta je sa Bendzanom Starkom? :? Otiso lola u izvidnicu i vise niko nije cuo za njega. Ne vjerujem da ga je ovaj samo tako zaboravio, ocekujem da ce se pojaviti i imati neki znacaj u nastavku knjige.
Coldhands mozda

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 20 maj 2014, 01:02

XConTroL7 je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:Mene zivo interesuje i to mi je najveca misterija sta je sa Bendzanom Starkom? :? Otiso lola u izvidnicu i vise niko nije cuo za njega. Ne vjerujem da ga je ovaj samo tako zaboravio, ocekujem da ce se pojaviti i imati neki znacaj u nastavku knjige.
Coldhands mozda
Mislio sam i ja da je to on. Ali kako je sam rekao, on je umro veoma veoma davno. Mislim da ima veze sa princom noci. To je onaj lik sto se pojavio u seriji pa ispojlo malo narednu knjigu. Posto Starkovi i nisu uvjek a pogotovo u proslosti bili dobice tolike... ;)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 23 gosta.