MARCELO je napisao/la:iPhone 3G,stari je iOS,i "ne da mi" gotovo nijednu aplikaciju da skinem,upravo zbog verzije iOS-a.Jel se moze kako update-ovat ili nesto drugo?
danke
3g nažalost ne možeš updateovati jer nema podršku poslije 4.x.x verzije, ali možeš mu instalirati 3.1.3 verziju OS i onda ga jailbreakati pomoću whited00ra. On ima kao neki svoj appstore sa svim aplikacijama ili downgradeovane da mogu, ili se same mogu instalirati na taj OS.
MARCELO je napisao/la:iPhone 3G,stari je iOS,i "ne da mi" gotovo nijednu aplikaciju da skinem,upravo zbog verzije iOS-a.Jel se moze kako update-ovat ili nesto drugo?
danke
Postoji rješenje za iPhone 3G, mogu se neke app instalirati kao što su Viber, Facebook,... Pa ako te to interesira javi se preko pp
RAJA MOLIM VAS HITNO JE. Znači isspao mi sad HTC desire 500 nov kupljen u telekomu prije mjesec i po puče mu displej na par mjesta sjebo sam se znaci gdje mogu sad zamijeniti to i koliko je para?
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
undefined007 je napisao/la:RAJA MOLIM VAS HITNO JE. Znači isspao mi sad HTC desire 500 nov kupljen u telekomu prije mjesec i po puče mu displej na par mjesta sjebo sam se znaci gdje mogu sad zamijeniti to i koliko je para?
imas li garanciju ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
ee ljudi znal ko kako da install softver za iphone 2g (a1203)
od cure uzeo mob pa da joj to napravim da dzaba ne daje 20-30 KM u servisu al ne mogu nikako da nadjem nacin da mi prepozna komp taj mobitel .haman i ne moze .ako ko zna kako da to napravim nek napise
mobitel kad se upali samo stoji ona jabuka i treperi ,to sam vidio na netu da bas puno ljudi ima sa tim problem i da je do softvera.
procita onaj fazon sa home + power button pa da se vrati na prijasnje stanje preko itunesa al je problem sto mi komp nece a ni itunes da propoznaju uredjaj .
[youtube][/youtube]
dal treba kakav driver pa da bi ga komp prepozno,ja trazio po netu ne mogu nac nikakve drivere za taj iphone
kad spojim na komp nista ko da nisam ni spojio ,nikako ga komp ne prepoznaje
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
bas mi skoro naumpade kako je ova lumia 920 kod mene nekih mozda 9 mjeseci i jos se ni jedan jedini put nije resetovala sama niti je bilo potrebe da je resetujem prisilno jer je nesto zablokirala, zaledila ili nesto slicno, prosto nemoguce kakve perfektne masine od mobitela se nalaze u ovoj seriji lumia