Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pa pocela samo bursa... al evo pao sam na njoj primili gol u 88 minutiEmir_ZENICA je napisao/la:e postavljate listice kad su pocele utakmice (ili utakmica)![]()
I vidite da klub vodi i kao igrao na njega![]()
![]()
$eLLa je napisao/la:ok hvala ,al kako bi mogo dobitak isplatit jel preko kartice il![]()
Ybi me ako bi igr'o sve naopako da bi bio bogat co'ek.sandiegochargers je napisao/la:a sta je ovoj malorci majku im peti su a tenerife predzadnji i opet gube. prodana tekma 100%
Ybi ga sad i ti uvrijedjen k'o vlaska mlada.harry_90 je napisao/la:Boras prosao,D Team prosao,zeznula izrael liga,toliko od mene na ovoj stranici foruma,posto kad pogodis pljuje se po tebi da skidas sa foruma ili blogera.Pozdrav
Nisam,nit se obazirem na necije provokacije,kad god sam pogodio,odmah ide skinuo sam blogera,foruma itd,ja barem znam sta radim,sjedem pa razradima,a ovi sto mi ne vjeruju sta cu im ja,i odmah krenu pljuvat po drugom,ja nisam ispao skrt pa sacuvao za sebe parove,vec sam stavio parove da i drugi pogode,i bilo mi je drago sa nekim sa ove stranice dop se,od danas necu se vise javljat na ovu stranu,da me ne bi pljuvali neki...PozdravCitizen-X je napisao/la:Ybi ga sad i ti uvrijedjen k'o vlaska mlada.harry_90 je napisao/la:Boras prosao,D Team prosao,zeznula izrael liga,toliko od mene na ovoj stranici foruma,posto kad pogodis pljuje se po tebi da skidas sa foruma ili blogera.Pozdrav
joj lika sto mi de na kur.. pa jebote ko da si centar svijeta, eto svi mi samo sjedimo i cekamo sta ces ti odigrati pa da prepisemo:evil:..i pogledaj malo bolje pasa moj ne pogadjas samo ti...iskreno boli me racku i za tebe i za tvoje prognoze i najave meceva..dabogda ti sve pogodio i svaki dan po 1000 KM dobio... POZDRAV I TEBI!!harry_90 je napisao/la:Nisam,nit se obazirem na necije provokacije,kad god sam pogodio,odmah ide skinuo sam blogera,foruma itd,ja barem znam sta radim,sjedem pa razradima,a ovi sto mi ne vjeruju sta cu im ja,i odmah krenu pljuvat po drugom,ja nisam ispao skrt pa sacuvao za sebe parove,vec sam stavio parove da i drugi pogode,i bilo mi je drago sa nekim sa ove stranice dop se,od danas necu se vise javljat na ovu stranu,da me ne bi pljuvali neki...PozdravCitizen-X je napisao/la:Ybi ga sad i ti uvrijedjen k'o vlaska mlada.harry_90 je napisao/la:Boras prosao,D Team prosao,zeznula izrael liga,toliko od mene na ovoj stranici foruma,posto kad pogodis pljuje se po tebi da skidas sa foruma ili blogera.Pozdrav
cuj sta im je...ako pogledas malo statistiku i tabelu vidjeces da ove sezona mallorca ima samo 1 pobjedu u gostima,a kod kuce od 10 utakmica,10 pobjeda uz samo 3 primljena pogotka...a tenerifeu su ovi bodovi trebali vise nego ikad...sandiegochargers je napisao/la:a sta je ovoj malorci majku im peti su a tenerife predzadnji i opet gube. prodana tekma 100%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.