EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Mislim da ćemo se mučit s albancima ko ni s kim drugim.
I ja takoder djelim tvoje misljenje. Za mene je Albanija tezi protivnik nego Bjelorusija. Malo ko je otisao u Tirani i vratio se sa sva tri boda. Bice nezgodno protiv njih, to je sigurno.Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Mislim da ćemo se mučit s albancima ko ni s kim drugim.
Još kad vidim pomoćnik naš inače Dinamovac iz jake omladinske škole trener Mustedanagić zamozatajni vodi Albance daleko će oni s njima jer znam koji je čovijek stručnjak,rešpekt ,šteta što nije kod nas.
Albanija i Bjelorusi oprez!
Albanija i Bjelorusi oprez!
Albanija je uzela bod i Dancima i Svedima kod kuce.Portugalcima na strani a kod kuce u devedeset i nekoj minuti primila gol protiv Portugala od koje je tesko izgubila.Maltu procepila sa 3-0 kod kuce a mi tesko 1-0.
Bjelorusima mlada repka igrala odlicno na Evropskom prvenstvu a nasima je to nedosanjani san.80% igraca je prekomandovano u seniore.
Luxemburg koji je uvijek prije zavrsavao sa nulom odnio u proslim kvalifikacijama 5 bodova.Tri protiv Svajcarske a dva protiv Moldavije.Istim onim sa kojim smo mi imali samo jedan bod osvojen.
Tako da iz ovih ''slabijih''sesira nismo gore mogli proci.Dobro ima tu izuzetaka Slovenija,Crna Gora ali u ukupnom zbiru yebeno.
Bjelorusima mlada repka igrala odlicno na Evropskom prvenstvu a nasima je to nedosanjani san.80% igraca je prekomandovano u seniore.
Luxemburg koji je uvijek prije zavrsavao sa nulom odnio u proslim kvalifikacijama 5 bodova.Tri protiv Svajcarske a dva protiv Moldavije.Istim onim sa kojim smo mi imali samo jedan bod osvojen.

Tako da iz ovih ''slabijih''sesira nismo gore mogli proci.Dobro ima tu izuzetaka Slovenija,Crna Gora ali u ukupnom zbiru yebeno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- fahrenheit
- Kontakt:
gdje je nestalo onih 5% u anketi??? 41+23+18+5+6+1+1+0=95%

"Like a krme in Teheran."
- Principatus
- Kontakt:
Interview sa Henry oko EP2012 kvalifikacija:

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Interview sa Henry oko EP2012 kvalifikacija:

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Rumuni su qrac od ekipe,kvalifikacije će odlučiti Bjelorusija i Albanija
"Indija,Pakistan..."
Sa tim qrcem imamo ''sjajan rezime'' 0-5 u gol razlici i veliko nista u poenima.soba 39 je napisao/la:Rumuni su qrac od ekipe,kvalifikacije će odlučiti Bjelorusija i Albanija

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
To je nekad bilo,eno su im Srbi 5 dali u Beogradu nisu im centra prešli.Šteta je samo što će Domenek biti otkaz posle svjetskog prvenstva.Da kojim slučajem ostane na kormilu trikolora ni prvo mjesto nebi bilo nedostižnoharishp je napisao/la:Sa tim qrcem imamo ''sjajan rezime'' 0-5 u gol razlici i veliko nista u poenima.soba 39 je napisao/la:Rumuni su qrac od ekipe,kvalifikacije će odlučiti Bjelorusija i Albanija
"Indija,Pakistan..."
Srbi jesu ali Francuzi zato popuslic to jest nista nista iliti sadaka od bodova.soba 39 je napisao/la:To je nekad bilo,eno su im Srbi 5 dali u Beogradu nisu im centra prešli.Šteta je samo što će Domenek biti otkaz posle svjetskog prvenstva.Da kojim slučajem ostane na kormilu trikolora ni prvo mjesto nebi bilo nedostižnoharishp je napisao/la:Sa tim qrcem imamo ''sjajan rezime'' 0-5 u gol razlici i veliko nista u poenima.soba 39 je napisao/la:Rumuni su qrac od ekipe,kvalifikacije će odlučiti Bjelorusija i Albanija
I Portugalci su imali onog kloca Queroza pa opet Albanija bolje prosla nego mi u medjusobnim.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 feb 2010, 22:30, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:

A on prvo razmislja...pa : "Naravno."
Sto se tice Rumunije ne bih precjenjivao onu utakmicu u Beogradu, jer im nije bila bas najbitnija.
Kao Turcima u Belgiji.
Da li neko zna tacno sta je sa Mutu i kvalifikacijama, igra ili ne igra protiv nas?
Ako ne, onda sam optimistican iako ce biti tesko, ali samo ako se forma nasih igraca u sljedecim mjesecima poboljsa i Susic ugradi jos neke igrace u defenzivu i prosiri klupu. Jer ne koristi nama nista se suvise obazirati na probleme u drugim ekipama, ako sami imamo poneke.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
UEFA Confirm Adrian Mutu's Champions League SuspensionPrincipatus je napisao/la:Da li neko zna tacno sta je sa Mutu i kvalifikacijama, igra ili ne igra protiv nas?
“It is clear that the length of the UEFA suspension will depend on the final decision of the court and the outcome of any appeal against this decision.”
http://www.uefa.com
Uskoro bi trebali znati, u Ligi prvaka ga svakako nećemo gledati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zar se on nije oprostio od repke vec u toku onih kvalifikacija.Zbog onog previranja u Rumunjskoj repci,slabijih igara i kritika na njegov racun.Virtu4l je napisao/la:UEFA Confirm Adrian Mutu's Champions League SuspensionPrincipatus je napisao/la:Da li neko zna tacno sta je sa Mutu i kvalifikacijama, igra ili ne igra protiv nas?
“It is clear that the length of the UEFA suspension will depend on the final decision of the court and the outcome of any appeal against this decision.”
http://www.uefa.com
Uskoro bi trebali znati, u Ligi prvaka ga svakako nećemo gledati.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nakon poraza protiv Srbije 5-0 u Beogradu, selektor Rumunije (Razvan Lucescu) se posvadao s Mutuom i rekao je da ga nece vise zvati u reprezentaciji zbog njegovog ponasanja. Ipak se predomislio poslje toga.
[youtube][/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
hahahahahah sto se ismijahhammers je napisao/la:[youtube][/youtube]

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ovako smo se smijali i Ronaldu kad je "plakao" jer je Bosnu izvukao, pa nam ga Ronni zajedno sa ostalim suknu, i mi ostasmo kratkih rukavahammers je napisao/la:[youtube][/youtube]

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Trebali bi mi ipak bacit oko više na bjeloruse, albance, lukse, a tek onda na rumune. Franzuci će bit, ako pobjedimo pobjedimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.