Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
pobjedamujezin je napisao/la:Gle kako mu je čelo malo u odnosu na lice i to je dokaz da je momak legenda
A što ne bi sve fino na njihove prirodne pozicije. Kolašinac lijevi bek, Salihović centralni vezni i Lulić lijevo krilo.AeGon099 je napisao/la:
dobitna.
baš zbog toga.Mozambik je napisao/la:Ovako izgleda vise rusilacki![]()
Stil rusiljende strogo prekucande
s ovom formacijom bi neko pogino na terenu pogotovo sad kad sam vidio interviju sa Besicem i koliko je nadrkan i agresivan, polomili bi on i Seo Aguera i Mesija.AeGon099 je napisao/la:
dobitna.
Salihovic je koristan samo za slobodnog i penala.AeGon099 je napisao/la:
dobitna.
Mozambik je napisao/la:Salihovic je odlican, ali centarsut mu i nije bas za pohvalit. Svugdje pogodi osim u celo![]()
Jeste mene je pogodio u celo na tribiniIlPrincipe je napisao/la:a njegovi centaršutevi koji gađaju u čelo ?
nije on kriv što ti je glava ko Cocin bubanj,lakše je pogodit nego promašitCigri je napisao/la:Jeste mene je pogodio u celo na tribiniIlPrincipe je napisao/la:a njegovi centaršutevi koji gađaju u čelo ?
Pise volim sudzuk.Chinaglia je napisao/la:šta piše na kopačkama od momčiluka, Allah?
Željooooo je napisao/la:nije on kriv što ti je glava ko Cocin bubanj,lakše je pogodit nego promašitCigri je napisao/la:Jeste mene je pogodio u celo na tribiniIlPrincipe je napisao/la:a njegovi centaršutevi koji gađaju u čelo ?
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Homelander i 17 gostiju.