E pa hajde sada to objasni sta je sada do FK Sarajevo pa pises nebuloze ovdje?terabajt je napisao/la:Obrisi sline, jesil ?? E da ti sad objasnim zasto mislim da je cirkus. Prvo je bilo odgodena utakmica , pa onda ipak nije odgodena igra se u subotu. Pa onda u deset sti navece info da je utakmica odgodena za utorak. Pa sada dan do utakmice se ipak odgada za neki drugi period a ne zna se za koji. Ako tebi ovo nije cirkus onda ne znam sta je.socrates je napisao/la:Tebi je cirkus sto se revans odgadja dva puta,a zbog vanredne situacije u zemlji,samim tim minimiziras katastrofu koja je zahvatila cijelu drzavu,odgadjat ce se mjesec dana ako je potrebno...terabajt je napisao/la:Cirkus pravi ovo finale kupa.
Maliciozan si da je to nevjerovatno,i ta potreba da se malo ukakis na ovoj temi,i na to sta nama revans i zvanicno donosi..da covjek ne povjeruje..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ja nigdje nisam napisao krivo fks nego da se pravi cirkus od finala kupa, jel trebam crtati ccc. Al nebitno ne bi da se dalje svadamo, nego da pomognemo koliko mozemo .
Naravno da nema potrebe za svadama,daleko od toga,ali nije korektno sada bilo koga prozivati po pitanju odgadanja utakmice.Mislim da su ljudi donijeli ispravnu odluku sa odgadanjem,a sada je nebitno jel to u 7 ujutro ili 12 navece,kada su u piatanju patnje ljudi i odnos i postovanje prema nastradalimaterabajt je napisao/la:Ja nigdje nisam napisao krivo fks nego da se pravi cirkus od finala kupa, jel trebam crtati ccc. Al nebitno ne bi da se dalje svadamo, nego da pomognemo koliko mozemo .
Svi u napad jedan je Hase!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
na neki nacin sreca u nesreci, mama danas otisla u bolnicu nazalost, i zbog toga nisam u mogucnosti doci u sarajevo, eto i da mogu utakmica bi bila odgodjena, sto je na neki nacin dobra stvar, za mene naravno
nadam se da ce se ubrzo saznati termin
-
- Kontakt:
Jednom i zauvijek ...NS BiH..je organizator tekme i on odlučuje kada će se igrati ili se neće igrati. Ovdje sva diskusija oko ovoga i prestaje.
Bices blagovremeno obavjesten drug i bujrum na Kosevo i da slavimo svi na kraju ovaj dugo ocekivani trofej.QUARESMA 18<<< je napisao/la:na neki nacin sreca u nesreci, mama danas otisla u bolnicu nazalost, i zbog toga nisam u mogucnosti doci u sarajevo, eto i da mogu utakmica bi bila odgodjena, sto je na neki nacin dobra stvar, za mene naravno

04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
Kako čujem, novi termini su ..petak u 20h, subota u 17h...i nedelja u 18:30. Neki termini se nesviđaju Čeliku a našim se ne sviđa subota u 17. Šta će biti, ostaje da se vidi.
Ps...nisam čuo da se spominje srijeda i četvrtak a možda odjednom i odluče za ta dva termina...jer je u ovom savezu sve moguće
Ps...nisam čuo da se spominje srijeda i četvrtak a možda odjednom i odluče za ta dva termina...jer je u ovom savezu sve moguće
-
- Kontakt:
Paša, jel to neko nas i nešto pita..daj ba..????
Ne pita nazalost, mi smo tu zadnja rupa na sviralu , ne ja sam samo iznio svoje misljenje i da bi to trebao biti petak u 20 h kako si vec ti najavio, ali vidjet cemo kakvu ce zvanicno odluku donijet.fcsforever je napisao/la:Paša, jel to neko nas i nešto pita..daj ba..????

04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
Ovo je info fakat iz vrha našeg kluba ali ni oni ne znaju šta će savez odlučiti. Naravno imaju pravo predložiti ali se onda protivnik mora sa tim složiti. U protivnom tj kada nema deal-a, savez nameće svoj termin
-
- Kontakt:
Petak i subota...čini se ta dva termina ...definitivno. Vrijeme ne znam ali pretpostavljam,da subota mora biti oko 17 radi LŠ
Nesto je bilo price da bi Mesanovic iz Celika mogao u Sarajevo.
Ima li ljudi istine u tim pricama,po meni Mesanovic bi nam dobro dosao.
STRAŠAN BI IMALI TIM...
----------Bilbija----Mešanović----------
Velkoski------Stojcev------Duljević-------
Ima li ljudi istine u tim pricama,po meni Mesanovic bi nam dobro dosao.
STRAŠAN BI IMALI TIM...
----------Bilbija----Mešanović----------
Velkoski------Stojcev------Duljević-------
-
- Kontakt:
Mešanović je pravo dobar haver sa Ibrakom. Ne bi me začudilo da osvane kod nas...a priče već kruže. Vrlo brzo će se znati !!??
fcsforever je napisao/la:Mešanović je pravo dobar haver sa Ibrakom. Ne bi me začudilo da osvane kod nas...a priče već kruže. Vrlo brzo će se znati !!??
Da to je izjavio i Mesanovicev menadzer,da je Ibrakovic vec stupio u kontakt sa njima dvojicom,i da se samo ceka da kup utakmica zavrsi da se to objavi.Mislim da bi Mesanovic imao dosta problema da uleti u prvih 11,ali opet kazem nije los igrac, i sigurno ima kvaliteta za Sarajevo.
E sad koliko u tome istine ima, nemam pojma.
-
- Kontakt:
ima i biće tu još "likova" vidječete
vrlo zanimljiv period je ispred nas
vrlo zanimljiv period je ispred nas
Mesanovic...nije lose! Mlad,relativno dobar igrac za BH uslove...al svakako nije za prvi tim,jos uvijek.
-
- Kontakt:
Znam da je našima interesantan ko što je Travančić bio . Žao mi tog Trave, strašan potencijal ali lujka žešća. Kad bi taj dio karaktera promjenio...uozbiljio se i lego na treninge...ZVIJER OD IGRAČA. Jbg, izgleda da nije zainteresovan da izbriše neke stvari. Tužno je gledati ga na klupi. Ovaj Mešanović je sušta suprotnost...ipak da vidimo rasplet za nekih 15-20 dana. Kako sada stoje stvari...blizu je Koševa
budzak je napisao/la:Mesanovic...nije lose! Mlad,relativno dobar igrac za BH uslove...al svakako nije za prvi tim,jos uvijek.
Teško bi izborio za prvih 11 u Sarajevu,ali sigurno da ima nesto,i da bi mogao postati dobar igrac.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Beli98, Bing [Bot], bordobijeli, Dave, Hamagara, MaroonBjelave, Pitar6785, supervizor, Tatamata1946, Zeko87 i 77 gostiju.