FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Petak ili nedjelja, najvjerovatnije petak.
- Evolution87
- Kontakt:
petak ili nedjelja i onda definitivno bez Jajala I Krstehilmo je napisao/la:A za vikend finale lige prvaka, znaci opet termin u 17h....Evolution87 je napisao/la:Treba utakmicu sto prije odigrati,a vjerovatno ce to biti za vikend

samo mi nije jasno zasto se u srijedu ne bi mogla odigrati utakmica

EDIT: petak, 19:45
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Burberry46
- Kontakt:
E cuj Ajdin Maksumic.tello je napisao/la:Ajdin Maksumić .bordograd je napisao/la:Vala ste više i Bogu i narodu dosadili sa tim "insajderskim" informacijama. Samo se pitam koji cilj uopšte želite da postignete (osim da imate jedan post više)? Ako neko ima informaciju o eventualnom transferu napisat će ime i prezime igrača ili neće ništa pisati dok se sve ne završi, a ovo nešto između je baš više dosadilo.
P.S. Ne znam kako stoje stvari sa sutrašnjom utakmicom budući da je u FBiH proglašen Dan žalosti i da se na taj dan ne mogu održavati manifestacije kulturno-zabavnog karaktera. Ako neko ima tačne informacije da li će se utakmica odgoditi nek' javi
Izbrisi ovo odmah.

Jajalo ce igrati, a Velkoskog ce pustiti na okupljanje reprezentacije.
zašto nisu bila ista pravila za Dan nezavisnosti BiH kad se igrala premijer liga
?

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- franklampard8
- Kontakt:
Nije jos 100%Burberry46 je napisao/la:Petak u 19.45h utakmica

1946
Sou od revansa, nikako da ga odigrate i konacno podignete taj trofej.
Salu na stranu mislim kako bi bilo bolje da se utakmica igra sto prije. S moralne strane je tesko pricati o ovome dok ljude mrtve izvlace iz vode, dok su kuce u rusevinama, putevi u mnogim dijelovima nase zemlje neprohodni, voda i dalje tu u nekim podrucjima a mnogi vape za pomocu, ali utakmica bi privukla dosta ljudi na stadion sigurno, imala bi dijelom i humanitarni karakter jer se manje vise vec zna kako ste vi novi osvajac kupa BiH, s te strane bi sama utakmica vise pomogla ljudima nego njena odgoda, treba je sada ubaciti, odmah u srijedu dok je ljudima pomoc potrebna a sve je jos "svjeze" pa bi dosta raje doslo i dalo koliko ko moze u te kutije sto bi trebale biti za pomoc + onaj dio premija koje su vasi puleni obecali + dio para od prodaje karata... skupilo bi se, utakmica se treba igrati sto prije.

Salu na stranu mislim kako bi bilo bolje da se utakmica igra sto prije. S moralne strane je tesko pricati o ovome dok ljude mrtve izvlace iz vode, dok su kuce u rusevinama, putevi u mnogim dijelovima nase zemlje neprohodni, voda i dalje tu u nekim podrucjima a mnogi vape za pomocu, ali utakmica bi privukla dosta ljudi na stadion sigurno, imala bi dijelom i humanitarni karakter jer se manje vise vec zna kako ste vi novi osvajac kupa BiH, s te strane bi sama utakmica vise pomogla ljudima nego njena odgoda, treba je sada ubaciti, odmah u srijedu dok je ljudima pomoc potrebna a sve je jos "svjeze" pa bi dosta raje doslo i dalo koliko ko moze u te kutije sto bi trebale biti za pomoc + onaj dio premija koje su vasi puleni obecali + dio para od prodaje karata... skupilo bi se, utakmica se treba igrati sto prije.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Z.Btello je napisao/la:Izgleda da nam se vraća jedan igrač koji već potpisao ugovor..

Ti si opet šampion !
Čelik neće pristati na taj termin jer dva igrača idu na pripreme mlade reprezentacije.franklampard8 je napisao/la:Nije jos 100%Burberry46 je napisao/la:Petak u 19.45h utakmicaProcitajte fino na fb stranici ...
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- franklampard8
- Kontakt:
I nama ide igrac koji vrijedi k'o citav Celik ...samocelik je napisao/la:Čelik neće pristati na taj termin jer dva igrača idu na pripreme mlade reprezentacije.franklampard8 je napisao/la:Nije jos 100%Burberry46 je napisao/la:Petak u 19.45h utakmicaProcitajte fino na fb stranici ...
1946
Pa kad ce se znat novi termin odigravanja uzvratne utakmice finala kupa joj nikako da docekam tu tekmu. 

04.10.2009 !!
Tebi je cirkus sto se revans odgadja dva puta,a zbog vanredne situacije u zemlji,samim tim minimiziras katastrofu koja je zahvatila cijelu drzavu,odgadjat ce se mjesec dana ako je potrebno...terabajt je napisao/la:Cirkus pravi ovo finale kupa.
Maliciozan si da je to nevjerovatno,i ta potreba da se malo ukakis na ovoj temi,i na to sta nama revans i zvanicno donosi..da covjek ne povjeruje..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
http://www.klix.ba/sport/nogomet/canton ... /140519167" onclick="window.open(this.href);return false;
- legendarni Eric 7 . 

04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
I da se igrA odmah u srijedu...neće biti Velkoskog.
-
- Kontakt:
Iskreno ja nesto pretjerano i ne razmisljam o ovoj utakmici, hebiga kome je do fudbala poslije svega ovoga u pm
A pogotovo sto ce ta utakmica svakako biti formalnog karaktera

A pogotovo sto ce ta utakmica svakako biti formalnog karaktera
Moze vala i Plakalo u napadu igrati,kod njih brani Hinovic
Adi danas nazalost nogu slomio,brz oporavak za majstora

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Obrisi sline, jesil ?? E da ti sad objasnim zasto mislim da je cirkus. Prvo je bilo odgodena utakmica , pa onda ipak nije odgodena igra se u subotu. Pa onda u deset sti navece info da je utakmica odgodena za utorak. Pa sada dan do utakmice se ipak odgada za neki drugi period a ne zna se za koji. Ako tebi ovo nije cirkus onda ne znam sta je.socrates je napisao/la:Tebi je cirkus sto se revans odgadja dva puta,a zbog vanredne situacije u zemlji,samim tim minimiziras katastrofu koja je zahvatila cijelu drzavu,odgadjat ce se mjesec dana ako je potrebno...terabajt je napisao/la:Cirkus pravi ovo finale kupa.
Maliciozan si da je to nevjerovatno,i ta potreba da se malo ukakis na ovoj temi,i na to sta nama revans i zvanicno donosi..da covjek ne povjeruje..
-
- Kontakt:
Pa ne mozes igrati lopte na dan zalosti, gdje to ima
**** vas fudbal pola stanovnistva BiH potopljeno... Nek se igra kad god ali nije vrijedno prepucavanja ljudi se bore za goli opstanak a da je nekome do fudbala... Izadjete iz Sarajeva pa cete vidjeti sta se desava.