Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Ajax » 19 maj 2014, 12:21

_dreamer_ je napisao/la:Adidas ne da je sretan, nego je presretan.

Znaci nas ugovor vrijedi izmedju 500.000 i milionceka (prije ce biti ovo prvo), a dobili su reprezentaciju koja ce igrati na SP i ima realne sanse da prodje grupu... I uz to ima odlicnu grupu i sansu za plasman na EP. Prodali smo se za male pare, uvjeren sam da susjedi imaju bolje ugovore, ali nisam nista bolje ni ocekivao. Plavi dres izgleda jako lijepo, no za mene je veliki propust sto nam nisu uspjeli makar neki unikatni detalj ubaciti na isti. Prica o tome da nije bilo dovoljno vremena je po meni bullshit, ali s obzirom kakav smo ugovor potpisali, takav smo i tretman dobili.

I s obzirom da je standardni dres u pitanju, smatram da je cijena previsoka i da nebi trebala biti ista kao cijena dresova njemacke ili spanije, jednostavno iz razloga, sto nije ni priblizan trud ulozen u iste.

abd da nam budu sretni...
+1
Slazem se. Sto se tice unikatnih detalja. Mogli su mozda nesto malo ubaciti. Ali koliko je meni poznato za te stvari se treba dogovoriti minimalno pola godine prije prvenstva. Dres je klasika, nista posebno. Ali i kao takav. Bi trebao da bude bolji od Legee. Mada treba biti iskren i priznati. Da su nasi pregovaraci bili u losijoj poziciji od Adidasa zbog loseg tajminga. Bilo kako bilo glavno pitanje ovdje glasi. Dali ce Bosna poslje SP dobiti unikatan dres za sljedece kvalifikacije. Ili ce na tu "cast" morati pricekati do novog velikog natjecanja - EP.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 maj 2014, 12:28, ukupno mijenjano 2 puta.

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 19 maj 2014, 12:26

Jedno je sigurno, a to je da cemo imati najlijepsi dres i najzgodniju repku na SP!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 19 maj 2014, 12:34

Ma brate mogli su malo bolji dres da urade. Znam da je sve to na brzinu dogovoreno ali imali su vremena nešto bolje da nam naprave. I ovaj dres je više ljubičast nego plav, obična majica sa grbom.
Forza Milan!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 19 maj 2014, 12:35

plavi fenomenalan evo da vidite kako izgledaju linije na dresu kao sto je nas:

slika

ovo je dres Ipsvicha btw
Semper Fidelis

Chuckie
Kontakt:

Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Chuckie » 19 maj 2014, 12:38

Maestro21 je napisao/la:Ma brate mogli su malo bolji dres da urade. Znam da je sve to na brzinu dogovoreno ali imali su vremena nešto bolje da nam naprave. I ovaj dres je više ljubičast nego plav, obična majica sa grbom.
Ja ne znam jesi li ti daltonista ili sta. Definisi nam ljubicastu.

slika

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 maj 2014, 12:42

Ajax je napisao/la: +1
Slazem se. Sto se tice unikatnih detalja. Mogli su mozda nesto malo ubaciti. Ali koliko je meni poznato za te stvari se treba dogovoriti minimalno pola godine prije prvenstva. Dres je klasika, nista posebno. Ali i kao takav. Bi trebao da bude bolji od Legee. Mada treba biti iskren i priznati. Da su nasi pregovaraci bili u losijoj poziciji od Adidasa zbog loseg tajminga. Bilo kako bilo glavno pitanje ovdje glasi. Dali ce Bosna poslje SP dobiti unikatan dres za sljedece kvalifikacije. Ili ce na tu "cast" morati pricekati do novog velikog natjecanja - EP.
Na tu cast cemo morati pricekati do EP.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 maj 2014, 13:15

Meni je ovaj novi plavi dobar ko picino oko!!!

Sent from my Home using fingers

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 maj 2014, 13:26

Batko je napisao/la:Meni je ovaj novi plavi dobar ko picino oko!!!

Sent from my Home using fingers
Na nekim slikama je dobar, na drugim ne valja. Evo ovaj lik gore sto je se slikao sa ovim Hrvatom, tu dobro izgleda, a po slikama iz ovih prodavnica ne valja qurcu. Valjda je do svjetla.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 19 maj 2014, 13:27

Nije se rodio, ko je Bošnji ugodio, yebo vas unikatan detalj da vas yebo, gledaj dreščine, kad ga Seo obuče ima da plijeniiiiiii! Šta hoćete , zvjezdice, zmajeve hahhaha, Bože me sakloni pačurlije :crazy:
At the end of the storm there's a golden sky..

TrumaTrums
Kontakt:

Post Postao/la TrumaTrums » 19 maj 2014, 13:52

Joj ljudi kad uzmem dres od vrsajevica ima da budem kralj :D **** ko neprimjeti

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 19 maj 2014, 13:55

EDO299 je napisao/la:Nije se rodio, ko je Bošnji ugodio, yebo vas unikatan detalj da vas yebo, gledaj dreščine, kad ga Seo obuče ima da plijeniiiiiii! Šta hoćete , zvjezdice, zmajeve hahhaha, Bože me sakloni pačurlije :crazy:
:clap:

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 19 maj 2014, 14:03

TrumaTrums je napisao/la:Joj ljudi kad uzmem dres od vrsajevica ima da budem kralj :D **** ko neprimjeti
svakako ces bit unikat i privlacit paznju sa avdijom aka speed demonom na ledjima! hehe :twisted: ja **** nisam od te sorte, kao i do sad cekam da izadju dresovi i lagana nabavka bijelog i plavog sa desetkom na ledjima i misimovic, djaba sve ali ja nemogu bez fudbalskog romantika zvanog miske! :twisted:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 19 maj 2014, 14:42

Mozambik je napisao/la:Ni susjedi nisu bas odusevljeni ugovorom sa Nikeom.

Sve u svemu, imali smo pregovore, mogli smo zahtjevat unikat dresove. Zasto to nije uradjeno treba Begica pitat, naravno da to "novinari" ne smiju.
Vec je to pitano i iz adidasa su izjavili da sa svakom reprezentacijom,ili klubom nakon potpisa PRVOG ugovora za njih prave neke default dresove bez nekih posebnih detalja.Pred istek prvog ugovora,ako je sve bilo uspjesno,ugovor produzuju na duze vrijeme i onda prave neki dres s detaljima koji su karakteristicni za tu reprezentaciju/klub.
#miasanmia

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 19 maj 2014, 14:54

EDO299 je napisao/la:Nije se rodio, ko je Bošnji ugodio, yebo vas unikatan detalj da vas yebo, gledaj dreščine, kad ga Seo obuče ima da plijeniiiiiii! Šta hoćete , zvjezdice, zmajeve hahhaha, Bože me sakloni pačurlije :crazy:
ma stvarno su vise dosadni, tu nesta izmisljaju unikat ovo unikat ono....djecija posla! dres je SAVRSEN!!!! jos ako si neki bilder, bices glavna faca medju rajom.....uz to kao ovaj ludi trumatrums stavis avdiju pozadi, i eto ga, perfekt!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 19 maj 2014, 15:00

Ako cemo opet dobiti 2015. novi dres koji ce biti unikatniji koliko toliko, onda sebi sam postavljam pitanje da li vrijedi dati 170 maraka za original u ova kokuzna vremena i trosit tolike pare ako ce izaci za otprilike godinu novi i kvalitetniji. Bolje donirat za poplave. Da li je onda bolje kupit fus za 20 maraka pa onda novi iduce godine. Ako sam tolike godine ceko za nekog kvalitetnog sponzora onda valjda se moze izdrzat i jos jednu godinu.

Eno ona voditeljica sebi sinoc namangala za 100 maraka na aukciji nov (istina legein dres) i to sa potpisima reprezentativaca. Gledam svi platili po 200-300 500 maraka, serif konjevic dao hiljadu eura a ona dodje samo koja je pocetna cijena jel sto maraka? evo uzet cu ja sebi ovaj. I dize lik jedan ruku za 150 KM i ona nastavlja licitaciju ali mu uzela i dala drugi dres a sebi onaj za 100 maruna original potpisan od reprezentativaca i to kao humanitarni :lol: :lol:
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 19 maj 2014, 15:07

Novi dres je tek u septembru 2015.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 19 maj 2014, 15:17

DeeWa je napisao/la:Ako cemo opet dobiti 2015. novi dres koji ce biti unikatniji koliko toliko, onda sebi sam postavljam pitanje da li vrijedi dati 170 maraka za original u ova kokuzna vremena i trosit tolike pare ako ce izaci za otprilike godinu novi i kvalitetniji.
slazem se da je bolje donirati za poplave
ja sam to jucer uradio na grbavici
i aBd kupit cu sebi ovaj plavi dres
jer NIJEDAN naredni se ne moze mjeriti sa ovim dresom jer OVO je dres u kojem smo bili na prvom svjetskom prvenstvu i to se nikada nece promjeniti ni za 100 godina.
:bih:
Semper Fidelis

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 19 maj 2014, 15:31

fixator je napisao/la:
DeeWa je napisao/la:Ako cemo opet dobiti 2015. novi dres koji ce biti unikatniji koliko toliko, onda sebi sam postavljam pitanje da li vrijedi dati 170 maraka za original u ova kokuzna vremena i trosit tolike pare ako ce izaci za otprilike godinu novi i kvalitetniji.
slazem se da je bolje donirati za poplave
ja sam to jucer uradio na grbavici
i aBd kupit cu sebi ovaj plavi dres
jer NIJEDAN naredni se ne moze mjeriti sa ovim dresom jer OVO je dres u kojem smo bili na prvom svjetskom prvenstvu i to se nikada nece promjeniti ni za 100 godina.
:bih:
bas to i iz tog razloga cu ga i ja uzet normalno sa svim obiljezenjima sp!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 19 maj 2014, 15:36

Bilo bi dobro kada bi stavili opciju da se moze kupiti na rate. Jedno vrijeme se tako mogao kupiti Zeljin dres. Dok su imali ugovor sa Ekupi.ba Dres je tada kostao cini mi se 120KM. i lijepo mjesecno placas po cenera.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 19 maj 2014, 16:24

Ja uzimam ovaj novi, mislio sam da je jeftina pijaca production, medjutim mislim da ce izgledati ipak dobro, zadovoljan sam :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: L-Train i 12 gostiju.