To na slikama iznad bar liči na tribinu.
Treba sebi punit dzepove, yebo narod i njihove potrebebadblueboylivno je napisao/la:Ovdje očekujem manji fejslift, puno bi se trebalo uraditi i puno para izdvojiti, a znamo da ništa od roga... Pisao sam na temi Zrinjskog, kolika je zarada HT Eroneta i EPHZHB, te dvije firme bi same (da ne govorimo zajedno) mogle isfinancirati moderni stadion za 10k ljudi sa zadovoljenim svim kriterijima UEFA-e u Mostaru i još sagraditi po barem teren s umjetnom travom u hrvatskim mjestima (gdje najviše zarađuju i na koja se najviše baziraju), da nam nešto vrate.
Jah, trebalo bi mnogo toga. BH Telecom umjesto da finansira izgradnju elektrotehnickog fakulteta za UNSA kako bi se edukovali zapravo njihovi buduci uposlenici i lideri, preko 120 miliona KM cistog profita sto ostvaruju godisnje se cuvaju na posebnim racunima... Ali postoje "vaznije" stvari koje se trebaju da finansiraju sa tom ogromnom kolicinom novca.badblueboylivno je napisao/la:Da.
Da se razumijemo, smatram da bi isto trebali raditi i BH Telecom i M:tel u mjestima u kojima stvaraju najveći profit, da se malo omladina skloni s ulice.
Opet postavili slike, a nisu ni slova o rekonstrukciji napisali, strasan portal![]()
![]()
Preuzeto sa skyscrapercitya od korisnika @Nikola_subic
![]()
Znaci iducih mjesec i pol nas ceka pracenje rekonstrukcijeOsvajanjem Premier lige u protekloj sezoni nogometaši Zrinjskog izborili su pravo nastupa u 2. pretkolu Lige prvaka.
Kako bi stadion HŠK Zrinjski bio pogodan za odigravanje europskih utakmica, već su počeli radovi na poboljšanju uvjeta na stadionu.
Proširit će se VIP loža te urediti loža za novinare. Također, u planu je izgradnja i novih toaleta.
Sve to trebalo bi se dovršiti do početka srpnja, jer Zrinjski bi sredinom sedmog mjeseca trebao igrati prvu europsku utakmicu.
16. svibnja 2014. bljesak info
hmmm ako se ne varam 2005.god donja tribina je dobila novi beton prije stavljanja ovih stolica... ?Signore je napisao/la: I kroz sezonu mogu sektor po sektor da sredjuju beton, mogu ovaj donji nivo zapada napravit da blista, samo da imaju volje i pameti, jer mislim da para ne treba puno i da ce ih svakako obezbjedit.
Dobili su temu na hrvatskom podforumu nakon "duge i krvave bitke", samo sada naziv dretve kazu da ne valja. Ko bi narodnu ugodio, ili 100% ili ništa, kakvih 80%, to je za gubitnike... Tako da iskreno ocekujem vise update nego sto je bilo do sada na sekciji "Jug" na BiH podforumubadblueboylivno je napisao/la:Ništa, na skyscraper i pratit konstrukciju, valjda će biti redovnih updatea.
Uz pomocni stadion napravljen je i prostor za stadion sa umjetnom travom, jos prosle godine na tom mjestu je postavljen pijesak i sljunak i to se sve sa valjkom fino usminkalo, znaci preostaje samo postavljanje trave koja se u kolutima nalazi u blizini glavnog terena barem 4 godine.Sto se toliko ceka vjeruj mi da ne znam kao ni vecina ljudi u gradu. Po projektu iz 2008 godine stadion je do sada trebao biti gotov no medjutim po mojim procjenama uradjeno je 40-ak % Uradjena je jedna tribina na kojoj je postavljeno 3000 sjedalica, te se u istoj nalaze prateci objekti teretana,restoran,svlacionice i dr.jedina mana te tribine je krov i msm da ako se to ne rijesi bit ce problema sa prokisnjavanjem i urusavanjem prostorija. Svima nam je bilo malo osvanulo kada je bilo najavljeno da ce sav prihod od ulaznica repke koja se igra u cetvrtak ici klubu u svrhu rekonstrukcije,al et izgleda da ce se pare usmjeriti u poplavljena podrucja sto i jest logicnije rijesenje u ovom trenutku.romeo je napisao/la:Jel` se sta u Gradačcu radilo, sminkalo i to ?
Jesam ja nesto profulao ili su i oni neki teren sa umjetnom travom radili iza stadiona ili sta je vec bilo !?
Postavi link, ne mogu naći.AnelZ je napisao/la:Dobili su temu na hrvatskom podforumu nakon "duge i krvave bitke", samo sada naziv dretve kazu da ne valja. Ko bi narodnu ugodio, ili 100% ili ništa, kakvih 80%, to je za gubitnike... Tako da iskreno ocekujem vise update nego sto je bilo do sada na sekciji "Jug" na BiH podforumubadblueboylivno je napisao/la:Ništa, na skyscraper i pratit konstrukciju, valjda će biti redovnih updatea.
http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 6&page=189" onclick="window.open(this.href);return false;badblueboylivno je napisao/la:Postavi link, ne mogu naći.![]()