NK Zvijezda Gradačac

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la staragarda » 18 maj 2014, 19:50

terabajt je napisao/la:Zapad ima nesto malo vise od 3 000 a istok 1500 sjedecih mjesta a 6 500 stampalo ulaznica :o :o . Znaci na sjever ko krene da ponese spuzvicu pod dupe i kopacke na nogama sa kramponima da se ne klize pod nogama. Ko je ovo organizovao na ovakav nacin.
Haha...znači 10 maraka ona ledina izmedzu tribina....VRATI SE MUNIBE...SVE TI JE OPROŠTENO...a i ove karte od 20 maraka :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 maj 2014, 19:51

staragarda je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Zapad ima nesto malo vise od 3 000 a istok 1500 sjedecih mjesta a 6 500 stampalo ulaznica :o :o . Znaci na sjever ko krene da ponese spuzvicu pod dupe i kopacke na nogama sa kramponima da se ne klize pod nogama. Ko je ovo organizovao na ovakav nacin.
Haha...znači 10 maraka ona ledina izmedzu tribina....VRATI SE MUNIBE...SVE TI JE OPROŠTENO...a i ove karte od 20 maraka :tokralju:
Uzas zivi , sta sve bosnjo nece uraditi zbog para ccc.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 18 maj 2014, 19:56

IcedMFEarth je napisao/la:Šta mislite hoćel' se moći uzeti karte i na dan utakmice ?
Mislim da nece
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 maj 2014, 20:06

terabajt je napisao/la:
Uzas zivi , sta sve bosnjo nece uraditi zbog para ccc.
pa sta bi vi gledali reprezentaciju za 5 km... bujrum 20 km i sjedete kao gospoda na istocnu tribinu ponesite cvike bice sunce
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 18 maj 2014, 20:39

Puno je 20 za prijateljsku tekmu .. cener je mjera

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 maj 2014, 20:44

Haha...znači 10 maraka ona ledina izmedzu tribina....VRATI SE MUNIBE...SVE TI JE OPROŠTENO...a i ove karte od 20 maraka :tokralju:[/quote]
Uzas zivi , sta sve bosnjo nece uraditi zbog para ccc.[/quote]

pa sta bi vi gledali reprezentaciju za 5 km... bujrum 20 km i sjedete kao gospoda na istocnu tribinu ponesite cvike bice sunce[/quote]
Das 2 cenera i opet nemas mjesto za sjedenje jer kako ces ga iamti kad ce biti duplo vise nego sto tribina moze primiti. Neki ciko ce ti se nabiti na vrat pa ga nosas cijelu utakmicu.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 maj 2014, 21:07

terabajt je napisao/la:Haha...znači 10 maraka ona ledina izmedzu tribina....VRATI SE MUNIBE...SVE TI JE OPROŠTENO...a i ove karte od 20 maraka :tokralju:
Uzas zivi , sta sve bosnjo nece uraditi zbog para ccc.[/quote]

pa sta bi vi gledali reprezentaciju za 5 km... bujrum 20 km i sjedete kao gospoda na istocnu tribinu ponesite cvike bice sunce[/quote]
Das 2 cenera i opet nemas mjesto za sjedenje jer kako ces ga iamti kad ce biti duplo vise nego sto tribina moze primiti. Neki ciko ce ti se nabiti na vrat pa ga nosas cijelu utakmicu.[/quote]

hajde ba pa kad u bosni igra repka nema sjedenja i u zenici se stoji. meni posve svedno hoculi sjediti ili stajati

Nova sezona nova nafaka

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 maj 2014, 21:11

Ovo je prijateljska utakmica, bez naboja ikakva navijanja vjerovatno nece ni biti mozda malo zbog ovih poplava i nesrece. Doce ljudi da uzivaju da vide igrace, al pustiti 2000 ulaznica vise neg sto ima sjedecih mjesta na tako mali stadion i pustiti ljude na livadu jos i to naplacivati meni je van pameti. To je moje misljenje i razmisljanje.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 maj 2014, 21:35

terabajt je napisao/la:Ovo je prijateljska utakmica, bez naboja ikakva navijanja vjerovatno nece ni biti mozda malo zbog ovih poplava i nesrece. Doce ljudi da uzivaju da vide igrace, al pustiti 2000 ulaznica vise neg sto ima sjedecih mjesta na tako mali stadion i pustiti ljude na livadu jos i to naplacivati meni je van pameti. To je moje misljenje i razmisljanje.
mi u gradaccu jarane nemamo prilike ni mladu reprezentaciju gledati a kamoli seniore.vecina nas u gradaccu pozdravlja ovo .mali smo mi grad i mali klub i nece nam smetati sto cemo 90 minuta stojati samo da vidimo repku.i naravno sto nas bude vise nas klub ce vise para dobiti eto vidis sve se racuna i ekonomska racunica

Nova sezona nova nafaka

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 maj 2014, 22:56

astra1922 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ovo je prijateljska utakmica, bez naboja ikakva navijanja vjerovatno nece ni biti mozda malo zbog ovih poplava i nesrece. Doce ljudi da uzivaju da vide igrace, al pustiti 2000 ulaznica vise neg sto ima sjedecih mjesta na tako mali stadion i pustiti ljude na livadu jos i to naplacivati meni je van pameti. To je moje misljenje i razmisljanje.
mi u gradaccu jarane nemamo prilike ni mladu reprezentaciju gledati a kamoli seniore.vecina nas u gradaccu pozdravlja ovo .mali smo mi grad i mali klub i nece nam smetati sto cemo 90 minuta stojati samo da vidimo repku.i naravno sto nas bude vise nas klub ce vise para dobiti eto vidis sve se racuna i ekonomska racunica
ti jarane bas nikako da skontas da nije fora u pomaganju ili nepomaganju klubu....jednostavno je poenta u tome da nedam nikom da me pravi majmunom za moje pare...prvo su pustili VISE ulaznica nego sto ima sjedecih mjesta...pa ti mozes nosit te cvike koje spominjes kolko te volja al je veliki upitnik hoces li uopste uci na stadion...nebi bilo prvi puta da vrate ljude sa kartama...zatim te cvike ces kasnije moci iskoristiti za gledanje u nebo koje ce biti suncano jer ce ogroman broj ljudi nabiti kao stoku pa ces ono bas pregledno da pogledas utakmicu....i trece..da jos jednom ponovim..fora sa sjevernom tribinom je za vjerovali ili ne :tokralju: :tokralju:

korisnickoime88
Kontakt:

Post Postao/la korisnickoime88 » 18 maj 2014, 23:52

"Ako se ovakvo vrijeme zadrži, možda ostanemo u Sarajevu. Ne znam da li ćemo putovati na utakmicu u Gradačac s obzirom na situaciju u državi", kazao je selektor.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 maj 2014, 00:05

Munibe vrati se,molim te vrati se!!!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 19 maj 2014, 00:09

astra1922 je napisao/la:
ti jarane bas nikako da skontas da nije fora u pomaganju ili nepomaganju klubu....jednostavno je poenta u tome da nedam nikom da me pravi majmunom za moje pare...prvo su pustili VISE ulaznica nego sto ima sjedecih mjesta...pa ti mozes nosit te cvike koje spominjes kolko te volja al je veliki upitnik hoces li uopste uci na stadion...nebi bilo prvi puta da vrate ljude sa kartama...zatim te cvike ces kasnije moci iskoristiti za gledanje u nebo koje ce biti suncano jer ce ogroman broj ljudi nabiti kao stoku pa ces ono bas pregledno da pogledas utakmicu....i trece..da jos jednom ponovim..fora sa sjevernom tribinom je za vjerovali ili ne :tokralju: :tokralju:
jednostavno zaboli nas qurac za tobom i tvojim razmišljanjem

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 19 maj 2014, 00:14

Ma treba razumjeti ljubomorne sto u njihovom gradu ne igra repka. ;)

Ezio7
Kontakt:

Post Postao/la Ezio7 » 19 maj 2014, 00:22

Kome se ne sviđa nek' ne dolazi, ima prenos na tv i gledaš ko hadžija iz svoje sobe. :kafa:
Što se mene tiče, ja sam Zvijezdu gledao iz šume par puta, dok je bila zabrana za pojedine članove RD, a reprezentaciju ću gledat pa tamam da mi uzmu cenera i na branu me pošalju. :lol:
David Hayemaker Haye!!!

R.I.P Šejla Osmić

ghost666
Kontakt:

Post Postao/la ghost666 » 19 maj 2014, 11:36

ee kao prvo brate 20KM za prijateljsku tekmu je puno u zenici je 20km kvalifikacijska tekma a sad su karte poskupile sad su 35 km prodaju se i znam ko prodaje rijeci su suvisne

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 maj 2014, 12:32

ghost666 je napisao/la:ee kao prvo brate 20KM za prijateljsku tekmu je puno u zenici je 20km kvalifikacijska tekma a sad su karte poskupile sad su 35 km prodaju se i znam ko prodaje rijeci su suvisne
ma kakvi to...sad ce te ovi iz gradacca napast i proglasit neprijateljem drzave a mozda ti je i krivo sto repka ne igra u tvom gradu :roll: :roll: ...mislim,dok je ovaca bit ce i vune...treba kartu 50 km stavit

ghost666
Kontakt:

Post Postao/la ghost666 » 19 maj 2014, 13:13

ghost666 je napisao/la:ee kao prvo brate 20KM za prijateljsku tekmu je puno u zenici je 20km kvalifikacijska tekma a sad su karte poskupile sad su 35 km prodaju se i znam ko prodaje rijeci su suvisne
ma kakvi to...sad ce te ovi iz gradacca napast i proglasit neprijateljem drzave a mozda ti je i krivo sto repka ne igra u tvom gradu :roll: :roll: ...mislim,dok je ovaca bit ce i vune...treba kartu 50 km stavit
druze ja sam iz gradačca i imam karte nego sto je puno puno je a plus onaj sto radi sto prodaje karte ima 100 karti i preprodaje ih cijena karte 35 do 40 km samo da znate..

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 19 maj 2014, 14:33

ti jarane bas nikako da skontas da nije fora u pomaganju ili nepomaganju klubu....jednostavno je poenta u tome da nedam nikom da me pravi majmunom za moje pare...prvo su pustili VISE ulaznica nego sto ima sjedecih mjesta...pa ti mozes nosit te cvike koje spominjes kolko te volja al je veliki upitnik hoces li uopste uci na stadion...nebi bilo prvi puta da vrate ljude sa kartama...zatim te cvike ces kasnije moci iskoristiti za gledanje u nebo koje ce biti suncano jer ce ogroman broj ljudi nabiti kao stoku pa ces ono bas pregledno da pogledas utakmicu....i trece..da jos jednom ponovim..fora sa sjevernom tribinom je za vjerovali ili ne :tokralju: :tokralju:[/quote]

Velika tribina ima 2800 sjedećih mjesta a mala 1200. U prodaji je 4000 ulaznica za tribine. A ono za sjevernu tribinu, mogu reći samo da je nekada davno kad je Zvijezda ušla u Republičku ligu BiH odigran prijateljski susret sa FK "Sloboda" Tuzla, član Prve lige SFRJ, na stadionu bilo oko 5000 gledalaca. Isto se plaćala ulaznica, a oko stadiona je bio još manji zemljani nasip, nego što je sada. Ko je imao volju da dođe na utakmicu, vidi tadašnje legende Slobode platio je ulaznicu i gledao. Ostala su lijepa sjećanja na Verlaševića, Šećerbegovića, našeg Reksa Mahmutovića i dr. Prema tome....Bujrum u Gradačac......., a kako naš narod kaže: Pametnome dosta!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 19 maj 2014, 14:50

astra1922 je napisao/la:
U zenici se svaku utakmicu nabijaju ko stoka, ajd sto na stadionu nabijaju vec pred ulazom satima moras stajat da bi uso...... a da ne govorim koliko se ulaznice placaju na crno.... ja ove cijene opravdavam valja ugostit reprezentaciju 2-3 dan koliko ce vec bit, platit smjestaj ruckove i vecere nije to nista dzaba a plus treba se nesto i zaradit.... iskreno meni je nekad puno dat i 5 KM za Premier ligu kad vidis kakvi sve nehljebovaca gledas a dat 10 i 20 km za i gledat dzeku, pjanica i ibisevic vrijedi i vise od ovih max 20KM

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.