retro je napisao/la:David Blatt

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
legenda reala je napisao/la: čim ti počneš navijati oni se vrate, evo košarkaši +25 vode, a Rafa 4:1 u drugom setu iako će uvjeren sam izgubiti, za košarkaše ne vjerujem da će ovo ispustiti
MaGiCa je napisao/la: Nishta zato - sutra je novi dan, a nakon sutra ide prekosutra. Dimitrov i Djokovic su tu, Maccabi takodjer. Samo da nam malac iz Gorazhda bude pogodjen navijachkom tugom.
Odigrati sezonu od 7 mjeseci da bi se sve odlucilo na 2 utakmice je glupo , preglupo.Lillard je napisao/la:Raule, najbolji treba bit' kad je najvaznije zar ne?Raul_64 je napisao/la:Svaka cast Blattu.
Final foure sistem , kurcina dakako.
jbg ne bi bilo glupo da je osvojio realRaul_64 je napisao/la:Odigrati sezonu od 7 mjeseci da bi se sve odlucilo na 2 utakmice je glupo , preglupo.Lillard je napisao/la:Raule, najbolji treba bit' kad je najvaznije zar ne?Raul_64 je napisao/la:Svaka cast Blattu.
Final foure sistem , kurcina dakako.
pa i govorim za sistem ,otkud odjednom zalbe na sistem takmicenjaRaul_64 je napisao/la:Glup je sistem , slijepi covjece.
Ne pobjeda Maccabia.
Slomio prst ruke nakon 5 minuta(tada je postigao vec 8 poena)MElloo je napisao/la:Je*eni Rice ih unistiGdje je taj Rudy najbolji bek evrope kada najvise treba
Rudi je najmanje kriv za ovaj poraz.MElloo je napisao/la:Je*eni Rice ih unistiGdje je taj Rudy najbolji bek evrope kada najvise treba
Aha gledao sam tek drugo poluvrijeme, vidim nesto bas nije uredu s njimRaul_64 je napisao/la:Slomio prst ruke nakon 5 minuta(tada je postigao vec 8 poena)MElloo je napisao/la:Je*eni Rice ih unistiGdje je taj Rudy najbolji bek evrope kada najvise treba
nije mogao osutati do kraja bukvalno.
posalji pismo u nba da i oni uvedu po jednu utakmicu kad je toliko dobrobarca_87 je napisao/la:pa i govorim za sistem ,otkud odjednom zalbe na sistem takmicenjaRaul_64 je napisao/la:Glup je sistem , slijepi covjece.
Ne pobjeda Maccabia.
al sto preksinoc to nisi govorio kad su rastavili barcu![]()
nego tek sad odjednom zalbe na sistem takmicenja
slazem se i ja da treba makar u polufinalu na 2 il 4 dobijene igrat al finale je finale i treba jedna utakmica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.