Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Gdje je giroud ? il mi je promakloGunner4 je napisao/la:Sada najvise mi je potreban odmor od svega bar 7 dana. Transferi posle Mundijala, tako Voajer kaze.![]()
Ako vas bas zanima prica o transferima Aurier rekao da bi volio da dodje u Arsenal. Pep hoce Ramseya i Koscelnya. Ne zna dovesti pojacanje ako nije iz Arsenala.![]()
![]()
![]()
Jenki danas nije prisustvao slavlju zbog U21 selekcije!Jenkinson najveci gooner!
![]()
I da evo najzanimljivijeg dijela danasnje parade.
[youtube][/youtube]
Bog te cuoGreivis je napisao/la:Otisao sa Piresom u Monaco.
Ne vjerujem,a inace onu pjesmu "we want you to stay" je poveo niko drugi nego jednako veliki panj WalnutBigBigBang je napisao/la:Nece valjda ono smece Sagna da ostane...
ispisali smo te iz arsenalovih navijačaarminarsenal je napisao/la:Ne vjerujem,a inace onu pjesmu "we want you to stay" je poveo niko drugi nego jednako veliki panj WalnutBigBigBang je napisao/la:Nece valjda ono smece Sagna da ostane...
Igrac za klupe,ništa više...nedim93 je napisao/la: ispisali smo te iz arsenalovih navijača
Igrac sa kojim Arsenal izgleda mnogo opasnije, nego kada na Cazorla i Podolski igraju krilo.arminarsenal je napisao/la:Igrac za klupe,ništa više...nedim93 je napisao/la: ispisali smo te iz arsenalovih navijača
Ti ublehasi cuvaju ledja jedan drugome, ali i ja sam zapazio ovo uvlacenje u guzicu Wengeru od strane spanskog traktora, on je onaj klasicni dupeuvlakac sigurno se stalno ulizuje Wengeru i govori mu kako je najveci i najbolji na svijetu pa igra stalno. Nema drugog objasnjenja, njegove igracke kvalitete ne zadovoljavaju ni ekipe iz Chapionshipa.arminarsenal je napisao/la:Ne vjerujem,a inace onu pjesmu "we want you to stay" je poveo niko drugi nego jednako veliki panj WalnutBigBigBang je napisao/la:Nece valjda ono smece Sagna da ostane...
Ja vjerujem da je on i najveci smeker u ekipi,taj u po' noci nazove Wengera da mu kaze gdje ko partyaBigBigBang je napisao/la: Ti ublehasi cuvaju ledja jedan drugome, ali i ja sam zapazio ovo uvlacenje u guzicu Wengeru od strane spanskog traktora, on je onaj klasicni dupeuvlakac sigurno se stalno ulizuje Wengeru i govori mu kako je najveci i najbolji na svijetu pa igra stalno. Nema drugog objasnjenja, njegove igracke kvalitete ne zadovoljavaju ni ekipe iz Chapionshipa.
to sam i ja htio napisati, klasicna ona tracibaba, ubaceni element od strane Wengera da zna gdje ko navece izlazi i do kada, sta pije, jede, guzi itd itd...arminarsenal je napisao/la:Ja vjerujem da je on i najveci smeker u ekipi,taj u po' noci nazove Wengera da mu kaze gdje ko partyaBigBigBang je napisao/la: Ti ublehasi cuvaju ledja jedan drugome, ali i ja sam zapazio ovo uvlacenje u guzicu Wengeru od strane spanskog traktora, on je onaj klasicni dupeuvlakac sigurno se stalno ulizuje Wengeru i govori mu kako je najveci i najbolji na svijetu pa igra stalno. Nema drugog objasnjenja, njegove igracke kvalitete ne zadovoljavaju ni ekipe iz Chapionshipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.