Samo umjesto ovog Cellozia mi je Richards ( Man City ) al je povrijeđen...
Ovo je tek prva sezona sa ovim timom i ako ne bude nemoralnih ponuda ostat će dugo zajedno, sve mlado osim napada al imam jednog levata iz svoje škole valjda će bit dobar

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Izvoli:franklampard8 je napisao/la:Moze li mi neko staviti neku taktiku za Real ?
pa kako to.. kuknjavaJoseMourinho je napisao/la:Cellino je u RL kupio Leeds i ja bas sa njima krećem al sa njim ko vlasnikom
Hvala majstorexinxee je napisao/la:Izvoli:franklampard8 je napisao/la:Moze li mi neko staviti neku taktiku za Real ?
http://gotgamecheats.net/file/04LI55" onclick="window.open(this.href);return false;
Cobra taktika,taktika s kojom je dominacija zagarantovana
Ja sam evo u jednoj sezoni ima, Hmm, lažno je reći jedno 7-8 pokušaja kupovanja leedsa. Ne mogu nikoga kupiti, samo mi embargo stave dok oni to ne rijese. I što je najzalosnije, k....ga iko kupi.QUARTERBACK je napisao/la:aj kluba i organizacije, imaju 2 skauta i jednog fizioterapeuta![]()
to sam odmah pojačao, tako da je sad koliko toliko bolja situacija..
ono što sam primjetio je da je ovaj chairman nekakav nasrudin zainteresovan da proda klub pa se sve nadam necel kakav šeik doci..
nosteam.ro Skini igru i update i radi sigurnoConnor je napisao/la:Da li je neko upucen gdje je najbolje skinuti FM2014 a da ne pravi probleme i da se moze pokrenuti. Gdje ga god probam skinuti uvijek neki problem, i nikako da nadem ? MOzda neko zna nesto ??
Connor je napisao/la:Instaliram sve i kad hocu da mi pokrene igricu pise erorr: FM2014 is already running ? Sta da radim ?
haj ako uspijes pokrenut javi mi se na pvtConnor je napisao/la:Deinstaliro sam je aad skroz i instalirat cu je ponovo. Samo mi treba link za update crack jer ove koje pokusam izbacuje the file doesnt excist any more ¿
registruj se na fm-balkan.com , imas tamo na Forumu starije FM verzije,nađi 2012 ,i skini BiH Ligu..AsRomaTuzla je napisao/la:Zna li neko ima li BiH liga za FM 2012 i ako zna da mi posalje link
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.