Pa taj sa mog avatara je jednim potezom uradio više nego Spahić i slični zajedno, upravo zato je na mom avataruCartman je napisao/la:Ne valja mu Spaha, a valja ovaj:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa taj sa mog avatara je jednim potezom uradio više nego Spahić i slični zajedno, upravo zato je na mom avataruCartman je napisao/la:Ne valja mu Spaha, a valja ovaj:

To je to Kartmene, shvatio siCartman je napisao/la:Ne valja mu Spaha, a valja ovaj:ZahaKING je napisao/la:@Virtualni Ko sve o obrazu pričaDosta te je majke mi. Nešto bi ti rek'o, al' bojim se bana. Vidim po avataru da ti je draže tuđe .... nego nešto što po svim pravilima treba biti tvoje
Zbog čega, prosvijetli me?Mozambik je napisao/la:E moj VirtualniKako te nije stid i sram
![]()
Procitaj post do kraja i prosvijetli se sam.Virtu4l je napisao/la:Zbog čega, prosvijetli me?Mozambik je napisao/la:E moj VirtualniKako te nije stid i sram
![]()
Pročitao sam i još uvijek mi nije jasno. Kakvih aferima? Ja ih nisam upratio.Mozambik je napisao/la:Procitaj post do kraja i prosvijetli se sam.
Pa ne možeš ni upratiti kad si poletio blatiti ljiljaneVirtu4l je napisao/la:Pročitao sam i još uvijek mi nije jasno. Kakvih aferima? Ja ih nisam upratio.Mozambik je napisao/la:Procitaj post do kraja i prosvijetli se sam.
Sad ti to izvadi iz konteksta, momak nikad nije uradio ili rekao nešto ružno kada smo mi u pitanjuMozambik je napisao/la:Recimo "ordenje RS" okupano krvlju Bosnjaka, ili sepurenje po Andricgradu sagradjenom na kostima poklanih Bosnjaka Visegrada etc, etc...
Saberite se i odajte priznanje ovom momkuRoma:disposto l'invio di mezzi per i soccorsi e aiuti per 200 mila euro alla Serbia e 100 mila dollari alla Bosnia.
EMIR SPAHIC..... Treba se ustati kad se kapiten spomenekokakolas je napisao/la:
Gromada od čovjeka. Samo hrabro i časno ljudino, kao i dosad![]()
Pusti napacen lik..Mozambik je napisao/la:Procitaj post do kraja i prosvijetli se sam.Virtu4l je napisao/la:Zbog čega, prosvijetli me?Mozambik je napisao/la:E moj VirtualniKako te nije stid i sram
![]()
Trenutno korisnika/ca: 231983, DjaniTarik, General505 i 36 gostiju.