Senijad Ibričić

mirzza
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la mirzza » 14 feb 2010, 23:23

demir44 je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
demir44 je napisao/la: Pjanic i Misimovic,OK,imaju prednost nad Ibrom...Al Stilic :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mora da se salis.........................
A koliko si puta mogao do sada procitati u novinama : "Stilic asistirao za pobjedu Lecha" ili "Stilic zabio dva gola". Lik je bio izabran za najboljeg stranca u Poljskoj ligi ove sezone. On makar nesto cini sa svojom karijerom za razliku od Ibricica koji uziva u slabom Hajduku. Ne kazem da je Lech Poznan neka strasna ekipa ali ipak je bolje igrati u Poljskoj nego u Hrvatskoj ligi i to sjajno. Nije Stilic kriv sto je Ciro imao svog ljubimca u reprezentaciji! :roll:
Tare,moj prijatelj Harishp ti je sve lijepo objasnio...
A evo da ti i ja malo podrobnije objasnim!!!Ono sto je Ibricic igrao u reprezentaciji,Stilic nebi mogao "iznijeti"ni protiv N.K Vis Kosova...Igrac koji puno podsjeca na Hasana Salihamidzica il Barbareza,dere dupe na svakakvim pozicijama i suti,i nadje se neki lik kao ti koji ce se na sve to pos*rati!!!E zbog takvih kao ti koji traze dlaku u jajetu sad Hasana mozemo gledati samo na TV...Ajde zamisli da stavis Dzeku,Misimovica,Pjanica,Medunjanina na poziciju desnog beka,pa da vidis sta ce se dogodit.Hajduk je toliko slab da Nikola Kalinic ode za 7-8 miliona u EPL,a Lech je toliko jak da za najboljeg stranca lige,Celtik ne moze dati 3 miliona...Kamo srece da Stilic za 30 miliona ode u Manchester,niko sretniji od mene,al realno,on trenutno nema sta traziti u prvih 11 u reprezentaciji,a apsurd je i uporedjivati ga sa Ibrom univerzalcem :oops: :oops: :oops:
Porediti jednog Hasana koji je sa 21 godinom potpisao za Bajern, sa 20 rasturio Dance na Kosevu, sa 21 donio bod Bajernu na teatru snova i camp nou, a koji je sa 24 godine osvojio ligu prvaka, par titula njemacke lige i internkontinentalni kup kao standardni prvotimac Bajerna, covjeka koji je od Sergia tada jednog od najboljih svjetskih bekova napravio budalu na Kosevu 2000-ta i merakliju iz Hajduka, je stvarno sramota.

Ibricic je igrao na tudjim pozicijama samo da bi se vodio standardni kod tate cire, niko me ne moze ubijediti da je bolji od Jahica na poziciji lijevog bocnog, ili od Dzeme Berberovica na poziciji desnog bocnog, sve pozicije u odbrani su za Ibru kazna, njegovo mjesto gdje je najkorisniji je poluspic bez defanzivnih zadataka, ali na tom mjestu na moju radost imamo boljih i ambicioznijih igraca.

Dalje sto se tice njega i Stilketa, Ibro mora jos pure pojesti da napravi ono sto je Stilke napravio u kupu uefa, kada je maltene sam svojim golovima i asistencijama odveo Lech u knock out fazu, provjeri malo, igrao sam fantasy uefa cup te godine i Stilke je bio 2 il 3 najkorisniji igrac sredine terena u jesenjem dijelu kupa uefa.
Stila nije niti ce ikad biti desni /lijevi bocni, kao sto to nije ni Ibricic i Stila nema tatu mikada da ga gura i prodaje ko standardnog clana A repke, Stila ce kao i Dzeko da ide sve sam i to postepeno aBd.

Svaka mu cast za sve sto je ucinio, i zelim mu da i dalje pruza dobre igre i pomogne BH repki koliko moze.
Cuva Bog Zelju svog!

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 14 feb 2010, 23:30

felipe-s je napisao/la:ne govorim ja o finansijskim poredjenjima... rezultati se gledaju, na kraju samo su rezultati bitni a hajduk ih uopste nema
a zeljo i sarajevo imaju kao neke vele rezultate?
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 feb 2010, 23:38

wade je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:ne govorim ja o finansijskim poredjenjima... rezultati se gledaju, na kraju samo su rezultati bitni a hajduk ih uopste nema
Sarajevo je za svjetlosnu godinu uradila bolje rezultate u Evropi u toku dva nastpa poslijednjih par godina.Nego Hajduk u zadnjih deset.Bodovi,koefcijenti,porazi,pobjede folovi.
Iako Hajduk ima milion puta bolje uslove.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 14 feb 2010, 23:49

ziv bio harise.... hajduk nije mrdnuo ni od jednog pretkola... a cinjenica da smo vec dosli do granice i poredjenja sarajeva i zelje govori dovoljno.... pa hajduk je nekad bio hiljadama ispred a sada se vec moze porediti sa unistenim bosanskim klubovima... ibricic kojeg inace bas i ne gotivim prerastao je hajduk uveliko

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 14 feb 2010, 23:52

harishp je napisao/la:
wade je napisao/la:
Sarajevo je za svjetlosnu godinu uradila bolje rezultate u Evropi u toku dva nastpa poslijednjih par godina.Nego Hajduk u zadnjih deset.Bodovi,koefcijenti,porazi,pobjede folovi.
Iako Hajduk ima milion puta bolje uslove.
Hajduk trenutno proživljava vjerovatno i najteže poslijeratne trenutke, nešto kao Dinamo 2005. godine i ne sumnjam da će se isčupati iz krize, ali kad, to je već malo teže reći jer im je Dinamo u svemu pobjegao gotovo svjetlosnu godinu, od rada omladinske škole, do struke, organizacije, financija i svega. Oni nažalost imaju peh, taman kad su se malko uigrali Lazio im drpi trenera. Za Ibričića bi bilo najbolje da ode jer je već 6 sezona u HNl-u i tu je doživio vrhunac, da je u Dinamu to bi bila već druga priča. Ipak porediti poslijeratne evropske rezultate Hajduka i bilo kojeg kluba iz BiH je smiješno, jer ja koliko znam Hajduk je igrao u četvrtfinalu lige šampiona 95. godine što je nedosanjani san ne samo Sarajeva već bilo kojeg kluba i yu regije. Ibričić jednostavno igra za veliki klub ali u pogrešno vrijeme. Za ovog Tareta koji po 798 put spominje forsiranje Ibričića nauštrb Pjanića, nemam druge riječi osim da je već postao dosadan i iritantan. :roll: A ja nemam ni vremena ni živaca stalno trubiti isto, tako da neka ostane tako kako Tare misli. Ipak on raspolaže ĆinjeniČama a mi ostali lupamo gluposti. :lol:
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 14 feb 2010, 23:59

smijesno je sada forsirati vrlo mlade igrace u repki a zelimo plasman na euoro... trebaju se momcui prvo razviti te onda biti standardni... drugo... ja ne govorim o posljeratnom hadjuku i sarajevu... govorim o hajduku u zadnjih nekoliko godina i taj hajduk je dno dna... volim taj klub ali tako je... sto se tice ibre i pjanica... ibricic ima prednost jer je dosta iskusniji i stalozeniji, ali dobijace i pjanic priliku... uostalom njih dvojica u repki dosada nikad nisu otimali jedan drugom poziciju... ibro je igrao sve osim golmana a pjanic to ne moze

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 15 feb 2010, 00:01

felipe-s je napisao/la:smijesno je sada forsirati vrlo mlade igrace u repki a zelimo plasman na euoro... trebaju se momcui prvo razviti te onda biti standardni... drugo... ja ne govorim o posljeratnom hadjuku i sarajevu... govorim o hajduku u zadnjih nekoliko godina i taj hajduk je dno dna... volim taj klub ali tako je... sto se tice ibre i pjanica... ibricic ima prednost jer je dosta iskusniji i stalozeniji, ali dobijace i pjanic priliku... uostalom njih dvojica u repki dosada nikad nisu otimali jedan drugom poziciju... ibro je igrao sve osim golmana a pjanic to ne moze
Tare evo ti domaća zadaća. :oops: :oops: :oops:
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 feb 2010, 14:00

wade je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:ovo je za demira kojem je hnl ocigledno majka svih fudbalskih liga... prije svega hajduk mi je uvijek bio drazi od dinama i na poljudu sam bio najmanje desetak puta... medjutim sada govoriti o hajduku i sili je, kako bi ti rekao, apsurdno.... zato se mani snova i prestani kenjati po sarajevu i zelji koji su, kao i hajduk, nekada naglasavam bili giganti fudbalski... Hajduk sada kao i sarajevo uvijek zapne u nekom evropskom pretkolu nista ne radi u evropi e vec par sezona se brukaju i u hnl... zato kada kazem da je hajduk trenutno pao na niovo sarajeva i zelje to i jeste tako... giganti pali ku...u za usi... to je to i zbog toga ibricicu vise nije mjesto tamo ako misli unaprijediti svoj dzep a i karijeru bogme... i demire ziv bio mozes li napisati jedan post bez papanskih uredljivih doskocica
Pa moglo bi se rec da je Hajduk i ispod nivoa Sarajeva. Prije su ispali iz Evrope ove godine, a imali su lakseg protivnika. Eto tu su negdje sa Zeljom, a i hrvatska liga je tu negdje sa nasom osim Dinama koji malo odskace. To dokazuje jedini realni parametar, evropski turniri.
malo je glupo porediti dva kluba u kojima u jednom jedva spajaju kraj s krajem,a drugom imaju place od po 400 000 eura...ali hajde nebitno to,Hajduk nikad nije bio na nizim granama,sto me kao navijaca rastuzi,i sto je najgore ne vidim nikakav napredak u zadnjih nekoliko godina,a ni izlaz,ali to sad nije tema...Ibro idi,ovaj Hajduk te ne zasluzuje..
Kakve ima veze sto Hajduk ima vise para? Ima i City vise od Uniteda pa je gori 10 puta. To sto oni bacaju pare je druga stvar, ja pricam o ekipi, i ekipa Sarajeva, Sirokog ili Borca (sa Bilbijom) nije nista gora od Hajduka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 feb 2010, 14:52

Nikad nisam bio za ''nasilno''guranje Ibre u inostranstvo ali sa dolaskom ovog Poklepovica kojem je 71 godina pod hitno Cova nije imao pojma ni sa puno jacim hajdukom a i druge klubove koje je vodio tanko.Nesto kobajagi osvajao ali je trener provjerena klocina.Pogotovo sto je njegovo davno proslo.Ovaj ce upropastiti sto se upropastilo nije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 feb 2010, 14:57

harishp je napisao/la:Nikad nisam bio za ''nasilno''guranje Ibre u inostranstvo ali sa dolaskom ovog Poklepovica kojem je 71 godina pod hitno Cova nije imao pojma ni sa puno jacim hajdukom a i druge klubove koje je vodio tanko.Nesto kobajagi osvajao ali je trener provjerena klocina.Pogotovo sto je njegovo davno proslo.Ovaj ce upropastiti sto se upropastilo nije.
Hmm, taj mi lik zvuci kao Ciro. :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 feb 2010, 15:06

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nikad nisam bio za ''nasilno''guranje Ibre u inostranstvo ali sa dolaskom ovog Poklepovica kojem je 71 godina pod hitno Cova nije imao pojma ni sa puno jacim hajdukom a i druge klubove koje je vodio tanko.Nesto kobajagi osvajao ali je trener provjerena klocina.Pogotovo sto je njegovo davno proslo.Ovaj ce upropastiti sto se upropastilo nije.
Hmm, taj mi lik zvuci kao Ciro. :mrgreen:
Ciro je za njega i Mourinjo i Cappelo zajedno.Onda mozes misliti kakav je Stanko :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

fifi
Kontakt:

Post Postao/la fifi » 15 feb 2010, 15:24

Mogu reci da ovde pojedini ljudi nemaju pametnijeg posla pa pisu gluposti o igracima,kao ovaj panj ovaj smotan a kad su oni to sta ste vi sto pisete tako o njima,vi ste niko i nista!!!Oni su uspjeli makar da dodu do repke i da se zna za njih!!!Licno znam Senijada i igrao sam fudbal sa njim i mislim da je momak po svemu ok,a ono protiv Portugala jest igrao slabo ali ni ostali nisu bili bolji!!!

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 15 feb 2010, 19:00

ljudi moji poklepovic je tu samo da pokrpa rupu nastalu odlaskom edy-a reje u lazio...znaci do kraja sezone je tu maksimalno...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 feb 2010, 19:11

wade je napisao/la:
ljudi moji poklepovic je tu samo da pokrpa rupu nastalu odlaskom edy-a reje u lazio...znaci do kraja sezone je tu maksimalno...
Mah ovaj ce i da podere sto je jos malo ostalo a kamoli da pokrpa.
Bas sad im je bio potreban trener koji bi makar probao da nastavi put reje,jer ovaj je donekle slozio ekipu.
Bio sam u pravu za Veha imam predosjecaj i za ovog.
Prvo sto ce kup odmah da prospu protiv Dinama i onda cese grcevito boriti za jedno od mjesta u Evropu.
Tip jednu jedinu utakmicu odsijedio i vec donio zakljucke :roll: .
Ljudi ni nakon cjele pripreme nisu 100 % sigurni oko pozicija a ova senilna ohrdina vec poceo pametovati nakon 90 minuta igre.
Pandza kod njega moze sekunde da broji a ne minute.A ibri koji ga cijeli Split podrzava nasao pametovati gdje je kao bio na utakmici.A dobro se zna sta je Torcida pjevala Zeljinim navijacima.To se itekao tice i Ibre,indirektno.
Samo sto je ovaj Poklepan i nagluh izgleda.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 feb 2010, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 15 feb 2010, 19:27

wade je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:ovo je za demira kojem je hnl ocigledno majka svih fudbalskih liga... prije svega hajduk mi je uvijek bio drazi od dinama i na poljudu sam bio najmanje desetak puta... medjutim sada govoriti o hajduku i sili je, kako bi ti rekao, apsurdno.... zato se mani snova i prestani kenjati po sarajevu i zelji koji su, kao i hajduk, nekada naglasavam bili giganti fudbalski... Hajduk sada kao i sarajevo uvijek zapne u nekom evropskom pretkolu nista ne radi u evropi e vec par sezona se brukaju i u hnl... zato kada kazem da je hajduk trenutno pao na niovo sarajeva i zelje to i jeste tako... giganti pali ku...u za usi... to je to i zbog toga ibricicu vise nije mjesto tamo ako misli unaprijediti svoj dzep a i karijeru bogme... i demire ziv bio mozes li napisati jedan post bez papanskih uredljivih doskocica
malo je glupo porediti dva kluba u kojima u jednom jedva spajaju kraj s krajem,a drugom imaju place od po 400 000 eura...ali hajde nebitno to,Hajduk nikad nije bio na nizim granama,sto me kao navijaca rastuzi,i sto je najgore ne vidim nikakav napredak u zadnjih nekoliko godina,a ni izlaz,ali to sad nije tema...Ibro idi,ovaj Hajduk te ne zasluzuje..
Sam sebi izmisljas neke recenice,jer ja nikad nisam pricao o Hajduku kao sili....A kad se kaze bolji klub,misli se na kompletnu organizaciju u klubu,finansije,igracki kadar,visinu plata i jos milion detalja koje mi je mrsko nabrajati jer svejedno neces shvatiti i i dalje ces lupati po svom...Klub koji sebi moze priustiti trenera koji je radio u seriji A i to sa dosta uspjeha,klub koji prodaje igrace u milionskim iznosima e goleme evropske klubove,klub koji kupuje igrace koji su igrali zapazenu ulogu u evropskim klubovima, i koji iz jedne rijeke kupuje igraca za dva tri miliona ti poredis sa nasim klubovima koji jedva prezivljavaju,ma daaaj...A ti se uhvatio tu rezultata Sarajeva u ove sezone i mislis da je to jedini prametar po kojem se klubovi uporedjuju,e pa nije!Kao sto vidis po potpis i ja sam navijac Zelje i sve bih dao da je Zeljo evropski klub,ali sam realan i na takav nacin sagledam situaciju,a ona je trenutno takva kakva jest!Da se razumijemo i ja bi volio da Ibricic potpise neki veliki ugovor,i da ode u veliki klub,al samo ne kao Tosic u unitedu da zaglavi na tribinama,te tako izgubi mjesto u reprezentaciji,mislim da mu to bas ne bi bio dobar potez.......
Rotor Volgograd...

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 15 feb 2010, 19:33

mirzza je napisao/la:
Tare,moj prijatelj Harishp ti je sve lijepo objasnio...
A evo da ti i ja malo podrobnije objasnim!!!Ono sto je Ibricic igrao u reprezentaciji,Stilic nebi mogao "iznijeti"ni protiv N.K Vis Kosova...Igrac koji puno podsjeca na Hasana Salihamidzica il Barbareza,dere dupe na svakakvim pozicijama i suti,i nadje se neki lik kao ti koji ce se na sve to pos*rati!!!E zbog takvih kao ti koji traze dlaku u jajetu sad Hasana mozemo gledati samo na TV...Ajde zamisli da stavis Dzeku,Misimovica,Pjanica,Medunjanina na poziciju desnog beka,pa da vidis sta ce se dogodit.Hajduk je toliko slab da Nikola Kalinic ode za 7-8 miliona u EPL,a Lech je toliko jak da za najboljeg stranca lige,Celtik ne moze dati 3 miliona...Kamo srece da Stilic za 30 miliona ode u Manchester,niko sretniji od mene,al realno,on trenutno nema sta traziti u prvih 11 u reprezentaciji,a apsurd je i uporedjivati ga sa Ibrom univerzalcem :oops: :oops: :oops:
Porediti jednog Hasana koji je sa 21 godinom potpisao za Bajern, sa 20 rasturio Dance na Kosevu, sa 21 donio bod Bajernu na teatru snova i camp nou, a koji je sa 24 godine osvojio ligu prvaka, par titula njemacke lige i internkontinentalni kup kao standardni prvotimac Bajerna, covjeka koji je od Sergia tada jednog od najboljih svjetskih bekova napravio budalu na Kosevu 2000-ta i merakliju iz Hajduka, je stvarno sramota.

Ibricic je igrao na tudjim pozicijama samo da bi se vodio standardni kod tate cire, niko me ne moze ubijediti da je bolji od Jahica na poziciji lijevog bocnog, ili od Dzeme Berberovica na poziciji desnog bocnog, sve pozicije u odbrani su za Ibru kazna, njegovo mjesto gdje je najkorisniji je poluspic bez defanzivnih zadataka, ali na tom mjestu na moju radost imamo boljih i ambicioznijih igraca.

Dalje sto se tice njega i Stilketa, Ibro mora jos pure pojesti da napravi ono sto je Stilke napravio u kupu uefa, kada je maltene sam svojim golovima i asistencijama odveo Lech u knock out fazu, provjeri malo, igrao sam fantasy uefa cup te godine i Stilke je bio 2 il 3 najkorisniji igrac sredine terena u jesenjem dijelu kupa uefa.
Stila nije niti ce ikad biti desni /lijevi bocni, kao sto to nije ni Ibricic i Stila nema tatu mikada da ga gura i prodaje ko standardnog clana A repke, Stila ce kao i Dzeko da ide sve sam i to postepeno aBd.

Svaka mu cast za sve sto je ucinio, i zelim mu da i dalje pruza dobre igre i pomogne BH repki koliko moze.[/quote][/quote]
Jel ti znas citati il pises nesto bezveze...Ko je to uporedio Ibricica i Salihamidzica po kvaliteti :shock:
Kazem da ja Ibricic igrac koji ce bez pogovaora stati na bilo koju poziciju u ekipi i takvih igraca je kod nas zaista malo bilo,a Salih i Barbarez su neki od njih.Naprimjer jedan Misimovic bi odmah izjavio da nece vise igrati za repku zbog toga sto ne igra na prirodnoj poziciji......JEL TI SAD MAKAR MALO JASNIJE :|
Rotor Volgograd...

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 15 feb 2010, 19:34

demire ja kazem da je hajduk uzimajuci u obzir sta je bio prije 4,5 godina postao bezze klun i rezultati mu se mogu mjeriti s onim koje ima sarajevo.... niko ih se vise ne boji u hnl a u evropi ljudi vise i ne znaju ko je hajduk... finansijski jesu dosta ispred al samo zato jer su nasi klubovi puni papaka koji vode menadzerske poslove... ibricic, koliko god ga ja ne gotivio, prerastao je hajduk ovakav kakav je sad

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 feb 2010, 19:37

Ibro uopste nije glup.Ma koliko se od nekih omalavazavao on je gdje god bio- bio je prvotimac i u prvoj postavi.Pocev od mlade,Zagreba,Hajduka pa i senorske repke.
Ovi sto se hvataju Cire pa nije ga Ciro non stop vodio u tim ekipama.
Drugo ne leti pred rudu kao neki drugi pa zaglave vijecno na klupi ako na vrat na nos predje u drugi klub ili postane omrzen u svom klubu.
Brine me ovaj kloc od poklepovica taj ce upropastiti brze klub nego sto je Veh ucinio.
A s tim i formu i psihu nasih igraca.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 15 feb 2010, 22:08

felipe-s je napisao/la:demire ja kazem da je hajduk uzimajuci u obzir sta je bio prije 4,5 godina postao bezze klun i rezultati mu se mogu mjeriti s onim koje ima sarajevo.... niko ih se vise ne boji u hnl a u evropi ljudi vise i ne znaju ko je hajduk... finansijski jesu dosta ispred al samo zato jer su nasi klubovi puni papaka koji vode menadzerske poslove... ibricic, koliko god ga ja ne gotivio, prerastao je hajduk ovakav kakav je sad
OK,ljudi neznaju za Hajduk,al znaju za Kalinica,Biscana,Zivkovica,Sericha,Skoku i slicnih koji su imali veze sa Hajdukom.....A kod Sarajeva znaju za Obucu,Skoru,Ihtijarevica...Istina je da je hajduk sada u velikoj krizi,al sto je kod njih najbitnije oni su STABILAN KLUB,mislim finansijski,i kao takav ce izaci iz ove krize...Da ti pojasnim PARA VRTI GDJE BURGIJA NECE.....
Rotor Volgograd...

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 15 feb 2010, 22:39

demir44 je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:demire ja kazem da je hajduk uzimajuci u obzir sta je bio prije 4,5 godina postao bezze klun i rezultati mu se mogu mjeriti s onim koje ima sarajevo.... niko ih se vise ne boji u hnl a u evropi ljudi vise i ne znaju ko je hajduk... finansijski jesu dosta ispred al samo zato jer su nasi klubovi puni papaka koji vode menadzerske poslove... ibricic, koliko god ga ja ne gotivio, prerastao je hajduk ovakav kakav je sad
OK,ljudi neznaju za Hajduk,al znaju za Kalinica,Biscana,Zivkovica,Sericha,Skoku i slicnih koji su imali veze sa Hajdukom.....A kod Sarajeva znaju za Obucu,Skoru,Ihtijarevica...Istina je da je hajduk sada u velikoj krizi,al sto je kod njih najbitnije oni su STABILAN KLUB,mislim finansijski,i kao takav ce izaci iz ove krize...Da ti pojasnim PARA VRTI GDJE BURGIJA NECE.....
slazem se... sad si dosao na ono sto ja govorim svo vrijeme... ni jedan od tih nabrojanih se u hajduku nije zadrzao niti napravio cijelu karijeru tamo.... ibricic je prerastao to

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.