NemaProblema je napisao/la: Evo platila sam je ja i svi ostali koji nisu dio SN. Pozdravi kući svoje na taj način.Ćao.
Kako vulgarno od jedne "dame"

Moderator/ica: GracanicaAA
NemaProblema je napisao/la: Evo platila sam je ja i svi ostali koji nisu dio SN. Pozdravi kući svoje na taj način.Ćao.
Jesam se nazvala gdje damom i je li dotični postupio kao kavaljer ? Smiješni ste.Gorki je napisao/la:NemaProblema je napisao/la: Evo platila sam je ja i svi ostali koji nisu dio SN. Pozdravi kući svoje na taj način.Ćao.
Kako vulgarno od jedne "dame"
NemaProblema je napisao/la: Jesam se nazvala gdje damom i je li dotični postupio kao kavaljer ? Smiješni ste.
reko sam im da ce se iznutra raspast,a ispado sam najgore djubre..provokator,pa i trenere su smjenili jer je pare trazio a postavili ovog levata..neka im je bog na pomoci sledecu sezonu u ovoj sabanijiChinaglia je napisao/la:šta je ovo, napustio vas Stjepanović, možda vas napusti još fudbalera .. razlog, neisplaćena dugovanja! na kraju se ispostavi da su @Probisvjet i @wien, bili u pravu, a vi ste ih napadali ovdje kako šire dezinformacije, kako je u klubu idilična situacija, itd .. gurali ste probleme pod tepih želeći da u javnosti zadržite sliku idile u klubu, da ne narušite atmosferu u gradu i oko kluba
Pa nisam nista izmisljao, jednostavno sam bio u kontaktu sa dvojicom igraca iz Jedinstva. Nije mi jasno kako navijaci SN nemaju nikakve informacije o svom klubu, ili su ipak slijepo vjerovali.Chinaglia je napisao/la:šta je ovo, napustio vas Stjepanović, možda vas napusti još fudbalera .. razlog, neisplaćena dugovanja! na kraju se ispostavi da su @Probisvjet i @wien, bili u pravu, a vi ste ih napadali ovdje kako šire dezinformacije, kako je u klubu idilična situacija, itd .. gurali ste probleme pod tepih želeći da u javnosti zadržite sliku idile u klubu, da ne narušite atmosferu u gradu i oko kluba
tako je,zato i kazem neka im je bog na pomoci,kako ce se izvuc..Probisvjet je napisao/la:Pa nisam nista izmisljao, jednostavno sam bio u kontaktu sa dvojicom igraca iz Jedinstva. Nije mi jasno kako navijaci SN nemaju nikakve informacije o svom klubu, ili su ipak slijepo vjerovali.Chinaglia je napisao/la:šta je ovo, napustio vas Stjepanović, možda vas napusti još fudbalera .. razlog, neisplaćena dugovanja! na kraju se ispostavi da su @Probisvjet i @wien, bili u pravu, a vi ste ih napadali ovdje kako šire dezinformacije, kako je u klubu idilična situacija, itd .. gurali ste probleme pod tepih želeći da u javnosti zadržite sliku idile u klubu, da ne narušite atmosferu u gradu i oko kluba
Uskoro ce biti i tuzbe za neisplacene zarade.
A sto vam je muka..sta to fali Sarajevu...Mirzoni89 je napisao/la:Brate, u Evropi smo, kultura, civilizacija, lakse nam je doci nego u Sarajevo ili Tuzlu definitivno, i ovaj kraj je vazda bio okrenut prema zapadu...kad se treba doci nesto ganjati u Sarajevo, dodje nam muka...Probisvjet je napisao/la:I sta kada dodjes?Mirzoni89 je napisao/la:
Pa jeste, draze je otici u Zagreb brate, za 2 sata dodjes, merak brate...
Evo zasto. Vas predsjednik i ostali iz uprave su zaprijetili igracima da ne govore javno o dugovanjima i da ce na kraju biti sve isplaceno. Igraci su se i nadali da ce biti tako, medjutim i oni su skontali da je klupska kasa prazna. Ono sto ja znam vec dugo vremena.Bihac96 je napisao/la:To sa igracima bi se nekako rijesilo,al sami su krivi kad je SN isla na trening da se otjeraju pojedini,kad su pitali igrace koliko im uprava duguje plata oni su svi rekli da imaju sve redovno da im ne duguju ni marke.Neznam samo zasto nisu rekli da imaju neisplacene plate,koga se boje ? Krivo mi je zbog pojedinih koji nisu iz Bihaca a ginuli su na terenu,a da nisu dobijali place,a ovim alkoholicarima marke ne treba dati.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, BosnianRahatluk, legendarnadruga, Quartararo, VivaLaLiberta i 12 gostiju.