FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Meni je najdraze sto smo se uspijeli rijesiti staraca poput Cruza, Crespa, Vieire, Dacourta...a doveli smo mlade poput Marige, Arnautovica itd.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ustani, pa reci Julio Ricardo Cruz u okvirima Inter Milana.
...Život za Široki...
el hordinero moćni... 
čuj ako ne doguramo do polufinala nećemo nikad
pa ajde da nismo protiv Chelsea zapali pa tako govorit ali vako..
iako sam i ja optismista pred susret sa drvosječama iz Londona ipak protiv Chelsea u ovom trenutku nismo favoriti kao ni većina ekipa..
ps. nadam se da će svi englezi ispast iz LP, pravo me nerviraju zadnjih godina... finale Milan-INTER

čuj ako ne doguramo do polufinala nećemo nikad

pa ajde da nismo protiv Chelsea zapali pa tako govorit ali vako..
iako sam i ja optismista pred susret sa drvosječama iz Londona ipak protiv Chelsea u ovom trenutku nismo favoriti kao ni većina ekipa..
ps. nadam se da će svi englezi ispast iz LP, pravo me nerviraju zadnjih godina... finale Milan-INTER

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
sve je to uredu al on ima 35 godinaŠB_Fidelis je napisao/la:Ustani, pa reci Julio Ricardo Cruz u okvirima Inter Milana.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Stankovic je povrjedjen i ne znam sta je s Muntarijem ostali su u formiGunnerS je napisao/la:TakođerCRNI_SA je napisao/la:vrijedan bod na teskom mozda i najtezem gostovanju za inter u ovoj sezonisad treba demolirat chelsea to vam od srca zelim
Jel' imate kakvih povreda il tako nešto ?!
stankovic se vratio treninzima , materazzi i chivu jos uvijek nisu spremni za trening ,
A da i Chivu je odavno povrijedjen zaboravio sam...Kako god protiv Chelskog bi trebalo sa 3 napadaca kao i u Seriji A al sumnjam da ce Mou krenuti s Militom, Etoom i Pandevim... Samo se nadam da se nece kompenzirati Chelsi od prosle godine jer Uefa s Platinijem je kriminalna...i veliku ulogu ce sudije igrati zasad ne znam ko ce sudit.
slažem se da bi trebalo počet sa 3 napadača, ali sumnjam da će Jose tako počet... 90% će to biti u formaciji 4-3-1-2 koja je se u utakmicama protiv Milana pokazala jako dobro... dok kod 4-3-3 je uvijek bilo varijacija...
samo ako bude igra s 2 špica po meni je trenutno Pandev ispred Eto'a...
samo ako bude igra s 2 špica po meni je trenutno Pandev ispred Eto'a...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
prva tekma protiv chelsea koju igramo kuci moramo odigrati bez primljenog pogodka , ne kao milan sa 3 napadaca fina igra i 3 komada u mrezi , igrati sa 3 defanzivna veznjaka a to bi trebali biti cambiasso , zanetti i stankovic a svaki od njih ima i dobre ofanzivne kvalitete i za dribling i pas i kvalitetan sut i ako oni odigraju na vrhunskom nivou onda pobjeda nece doci u pitanje ali sto je jos vaznije necemo primiti gol kuci
veceras protiv sampdorije , usli smo u seriju teskih tekmi , veceras moramo i pobjediti i odmarati igrace i cuvati se povreda , nece biti jednostavno , dobro je sto se stankovic oporavio nadam se njegovoj dobroj igri
Mislim da večeras ako dobijete osvajate 90 % titulu
Jer, mislim, ne pamtim kad ste igrali "lahku" tekmu a i kad ste također izgubili

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ne moze niko intera pobjediti ni sa 9 igraca
sada pobjediti chelsea uvjeren sam u to 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tesko ce pobijediti Chelsea, ali ko zna, svasta se moze izroditi.CRNI_SA je napisao/la:ne moze niko intera pobjediti ni sa 9 igracasada pobjediti chelsea uvjeren sam u to
Inter sa dva crvena na poluvremenu i sve do kraja utakmice s tim da je Sampdoria dobila takodjer jedan crveni karton oko 80-te minute. Nerrazuri su bili bolji i sa manjkom igraca i zasluzili su da pobijede.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ova tekma iako bez pobjede je velika stvar i veliko samopouzdanje daje ekipi pred ovu vaznu tekmu protiv chelsea , a ja sam siguran u pobjedu 2-0
Vazno je samo ne primiti gol a rezultat 1-0 bi bio odlican....a siguran sam da necemo....a ako primimo idemo na 3-1 ili 4-1....tako da pobjeda ne dolazi u pitanje
Vratar milanskog Intera i brazilske nogometne reprezentacije Julio Cesar (30) doživio je u nedjelju prometnu nesreću vozeći Lamborghini u blizini San Sira. Gazzetta dello Sport piše da je Cesar prošao bez težih posljedica, s nekoliko posjekotina na licu i masnica po tijelu, kao i da je danas (ponedjeljak) propustio Interov trening iz predostrožnosti. Njegov nastup u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u srijedu, u kojoj Inter dočekuje Chelsea, ne bi smio doći u pitanje, iako će trener Mourinho u dogovoru s liječnicima i vratarom odluku donijeti u utorak.
Ovo ne valja

Ovo ne valja

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Ma lazu, kakva nesreca

cesar ce igrati tako da bi danasnja postava trebala ovako izgledati
cesar
maicon - lucio-samuel-zanetti
stankovic-cambiasso-muntari
snijeder
milito -etoo
moguce promjene su zanetti u vezu a ona bi cordoba na beka tako da muntari ispada , i u napadu mozda pandev mjesto etooa
u svakom slucaju mozemo do pobjede , moje predvidjanje je 2-0
FORZZA INTER
cesar
maicon - lucio-samuel-zanetti
stankovic-cambiasso-muntari
snijeder
milito -etoo
moguce promjene su zanetti u vezu a ona bi cordoba na beka tako da muntari ispada , i u napadu mozda pandev mjesto etooa
u svakom slucaju mozemo do pobjede , moje predvidjanje je 2-0
FORZZA INTER
ocekujem laganu pobjedu velikog intera nad malim-chelseaom 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
ja očekujem na lijevom beku Santona od prve minute a Javiera u vezi umjesto Muntarija...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.