od koje do koje minute si ti gledao? po čemu bolja ekipa? utakmica loša i dosadna, zakinuti za gol koji da je priznat produžetaka možda ne bi ni bilo, upravo iz tog produžetka dali ste gol iz naše greške, ništa niste sami napravili prema tome ne rise nego budi realan a na naslovu čestitamBilall je napisao/la:Bit ce da volite posle tekme osporavati pobjedu na dobro poznati naci "sudije su nas ostetile" i sl.![]()
Ofsajd je mozda bio, mozda nije. Diskutabilno, al ajde meni ne smeta da se izvlacite na suce![]()
Bayern bolja ekipa veceras i zasluzeno su slavili
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Kao navijac Bayerna ne mogu reci da mi nije drago sto je FCB osvojio, ali ipak tu nekog gorkog ukusa.
Inace trofej kupa mi prije i nije pruzao neku satisfakciju, al* protiv BVB to ima neku tezinu, tako da se nadam ovom i slijedece godine osim ako se neko treci ne umjesa i ne pošamara obe ekipe
.....Vidimo se za par mjeseci i Super Cupa i da opet varniči kao i do sad.
I za kraj samo da istaknem-stoperi Borusije
, najbolji u Doičland ako ne i šire
Inace trofej kupa mi prije i nije pruzao neku satisfakciju, al* protiv BVB to ima neku tezinu, tako da se nadam ovom i slijedece godine osim ako se neko treci ne umjesa i ne pošamara obe ekipe
I za kraj samo da istaknem-stoperi Borusije
Bolja ekipa zabija golove zar ne?zgmiky je napisao/la:od koje do koje minute si ti gledao? po čemu bolja ekipa?
Golovi su plod gresaka. Da ste odigrali perfektno nebi primili gol zar ne?zgmiky je napisao/la:dali ste gol iz naše greške
Realan sam ja samo vi kakate o nekakvom cistom golu a i sami znate da je sumnjiva situacija.zgmiky je napisao/la:ništa niste sami napravili prema tome ne rise nego budi realan a na naslovu čestitam
Al ajde samo opletite
Nach dem Spiel bleibt eine Frage: Hat ein Schiedsrichter-Fehler das 71. deutsche Pokalfinale entschieden? BILD
Roman Weidenfeller: „Wir haben ein Tor erzielt, das regulär war. Wir haben ein entscheidendes Tor geschossen, das hätte zählen müssen. Das war Tor, weil der Ball hinter der Linie war, ganz einfach.“
Jürgen Klopp: „Wir machen ein Tor, das der Schiri nicht gibt. Das ist nicht zu ändern. Alle Auswechsel-Spieler haben schlechter als der Linienrichter gestanden und es gesehen. Warum hier keine Torrichter waren, weiß ich nicht.“
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Upravo tako...Hummels za 1-0 nekih 25 minuta do kraja i prilika da BvB igra na kontra-napade...a znamo sta se desilo zadnji put kad se tako igralo.Bilall je napisao/la: Bolja ekipa zabija golove zar ne?
Hajd' sto su de.bili izglasali protiv uvodjenja pomagala upravo na gol liniji ali bar da postave onog sudiju iza gola
Hajd' da je to neki nedosudjeni penal ili ofsajd,to mogu shvatiti ali ovo je bas previse...ovo moras vidjeti.
Ako trazis perfektno sudjenje onda ga neces naci nigdje.adnan24 je napisao/la:Upravo tako...Hummels za 1-0 nekih 25 minuta do kraja i prilika da BvB igra na kontra-napade...a znamo sta se desilo zadnji put kad se tako igralo.Bilall je napisao/la: Bolja ekipa zabija golove zar ne?
Ja sam siguran da je gol postignut, ali nisam siguran da bi bio regularan ako bi bio priznat. U tome je poenta. Mozda bi bas tada Bayern bio ostecen. I blize sam misljenju da je postojao ofsajd nego da nije.
Da je Bayern zabio 6 golova iz ofsajda od nekoliko cm-a uopste se ne bi zalio...nisam se zalio ni na onu odluku u finalu LP-a kad je Dante trebao dobiti drugi zuti...jednostavno mogu shvatiti da sudije ne vide neki ofsajd,faul ili da postede igraca da ne dobije crveni,ali ne mogu shvatiti da ni jedan od sudija nije vidio da je lopta presla gol liniju jer ocigledno ovdje se ne radi o 2-3 cm-a vec o situaciji koja je bila ocigledna apsolutno svima osim sudijama.Bilall je napisao/la: Ako trazis perfektno sudjenje onda ga neces naci nigdje.
Ja sam siguran da je gol postignut, ali nisam siguran da bi bio regularan ako bi bio priznat. U tome je poenta. Mozda bi bas tada Bayern bio ostecen. I blize sam misljenju da je postojao ofsajd nego da nije.
A druga stvar sto citam da su u sky-ovoj analizi poslije zakljucili i da nije bio ofsajd
P.S.Ovo sam nasao na bildu...ako je i ovo tacno onda fkt. ne kontam
Offensichtlich zeigt Assistent Willenborg sofort an, dass der Ball drin ist. Doch Schiri Meyer lässt weiterspielen.
Užas!!!adnan24 je napisao/la:
P.S.Ovo sam nasao na bildu...ako je i ovo tacno onda fkt. ne kontam![]()
Offensichtlich zeigt Assistent Willenborg sofort an, dass der Ball drin ist. Doch Schiri Meyer lässt weiterspielen.
Zabranit' mu da sudi BVB-u kao i Starku što je zabranjeno. Strašno.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
- Consigliere
- Kontakt:
Sta se pravite njemci koji qurac? Prevedite za 99% nas ostalih..
Inace, nije bio ofsajd, apsolutno cist gol ponisten
Inace, nije bio ofsajd, apsolutno cist gol ponisten
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sudija
Davno ja rekoh "drzavni projekat"
Davno ja rekoh "drzavni projekat"
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ne znam sta da kazem sta da napisem ode sve u pm i ove glupe poplave i ovo lose stanje u nasoj dragoj BIH i sad ovaj glupi poraz ne pravedni ne posteni jbg . Stvarno ovo mi vise ide na q pa jel moguce 2 VELIKO FINALE GUBIT na osnovu sudiskih gresaka ... Prosle godine prvo DANTE znaci mora dobit direktan crveni karton, a nakon njeg RIbery za svoje ne pristojno glupo ponasanje da je barem 1 dobio crveni al ni jedan u pm . Sta se veceras desava CIST al bas CIST GOL se ne priznaje pa haloooooooo nije ovo neki bezveze kup nije to prosle godine bilo neko bezveze finale pa mogu shvatit da jednom sudije zaseru al da nam drugu godinu zaredom odmognu i poguraju direktno Kravare ne ide nije uredu ne moze previse je ... Ne mogu se pomirit s ovim ne mogu ovo prihvatit nije ok al nikako jbg previse je ovo svako ziv je ovo vidjeo i to u prvi mah da je GOL ovo se moralo vidjet ...
Meyer protv BvB ovo nije prvi put ovo ne moze bit slucajnost jos je izgleda asistent pokazao da je gol ... Isto tako onaj fini dobri decko imena Toni a prezimena Kroos je morao dobit JE.BENI CRVENI KARTON ! 2 put mu je Meyer kroz prste progledao a prije tog je vec imao zuti osteceni smo ljudi osteceni neka to bude svakom jasno osteceni i to je to ... Ekipe i igra su bile izjednacene medjutim kravare su pogurali to je ocigledno bilo to je donjelo prevagu cist ponisten gol plus opet crveni za Kroosa jbg po meni to je presudilo i nema se sta tu pricat ...
Evo na kakav nacin BAYERN uzima 2 godine za redom titule neka svijet vidi pogotov oni koji ih dizu na nebesa da su premocni prejaki itd ... Ok moze se desit sve se desava ali 2 godine zaredom smo zakinuti sjebani pa ne mogu ja to prihvatit ne mogu normalno podnjet nije ok nije uredu ali ko te pita jos jedan pehar ode u kravariju jos jedan NE ZASLUZENI !

Slika evo govori sve al bas bas sve ono jedno je cist kung fu potez srteet fight il sta vec i samim tim crveni ko suza a ovo drugo corav vidi da je gol ne moze se ovo ignorisat i ne vidjet ovo je previse
...
Zanimljivo drugu godinu za redom DANTE u prvom planu koji sretnik ali vratit ce se to njemu jer gledam izjavu posle utakmice u kojoj govori kako je pobjedila BOLJA EKIPA, a ne zeli reci da je on i prosle godine sjebo utakmicu a isto tako i ove ... Dante Dante vratit ce ti se to abd kad profulas penal na SP u finalu i to odlucjuci mamu ti je.bem ..Ali i nakon ovog i nakon ove teske sezone cemo se vratit dic i bit jaci i bolji sasvim sigurno inat ce da proradi jos veci i jos jaci jer ne pravda boli uzasno jako boli to barem nas narod zna i shvata ... Vratit cemo mi ovo njima veceras ce da boli jos dugo ce da boli al vratit cemo mi ovo sve nase najbolje godine su pred nama jer ova ekipa jos nije dostigla svoj optimum jos uvijek se nalazimo u uzlaznoj putanji za nas navijace¸i nasa crno zuta srca ce bit jos puno razloga za osmjeh i srecu dok je naseg Kloppa vjerujte mi glavu gore BEFAUBEOVCI pred nama su lijepe uspjesne godine abd samo da zadrzimo Hummya, Reusa i da oko njih stvaramo ekipu veliku ekipu ... Ponosan sam na svakog igraca BvB-A veceras dali su pruzili su koliko su mogli, samo Schmelle nije trebo igrat momak je totalno van forme povrede su ga unistile pogotov kod gola Mullera pa onda se igrac rusi i kolje pa makar dobio 4 crvena kartona u onoj minuti u onom trenutku jedina ispravna odluka je FAUL klizeci sa dvije noge i ruke u kost i lomi ga a ne pustit ga da se poigrava ali dobro sjetimo se i dana kad je Schmelle zabijao Realu tako da boze moj da je bilo 0:0 mozda bi ga i srusio ha ya samo znam da sam ja na njegvom mjestu bio Mulla bi bio na tribinama ili da je Rambopopulus tu bio al et zabi mu sad ...
Klopp je takodje spomenuo kako neke stvari nisu bas dobro funkcionisale kod nas kako se recimo Lewy moro izvlacit na lijevo krilo a nije ? NIje mi jasno zasto jbg to nije cinio ako mu je receno a Mkhytarian auuuu prelose u pm sta se desava s momkom ovim nikako da procepi kako treba jbg ... A Gotze nije ni sjenka onog igraca sto je bio totalno ne primjetan i bezopasan dosta los los los i s velikim pravom ga Pep drzao na klupi ne zasluzuje igrati ... A gospodinu Robbenu kapa da poda koja igracina koja zvjer bravo majstore .... Ove godine smo fairplay prvak Bundeslige, zanimljivo ali isto tako ima malo i do nas ni jedan zuti karton mi nismo dobili jednostavno nekako smo prepostena i prefer ekipa nema ni malo ciganluka u nasim redovima sve je bilo cisto fer posteno pa mozda cak i preposteno sta je falilo napravit takticki faul koji ili onog razigranog Roobena malo poderat provocirat ali mi to nismo i necemo nikad abd ni bit i zato smo mi nesto posebno i nesto veliko i sveto zato smo mi BvB i ECHTE LIEBE ! A titule ce da dodju abd i to na cist i posten nacin uvjeren sam u to samo polako budite ponosni sto ste navijaci jedne od najboljih ekipa planete i budite ponosni na svoja crno zuta srcad BvB !
I budimo ponosni na ovo :

ECHTE LIEBE BvB !
Meyer protv BvB ovo nije prvi put ovo ne moze bit slucajnost jos je izgleda asistent pokazao da je gol ... Isto tako onaj fini dobri decko imena Toni a prezimena Kroos je morao dobit JE.BENI CRVENI KARTON ! 2 put mu je Meyer kroz prste progledao a prije tog je vec imao zuti osteceni smo ljudi osteceni neka to bude svakom jasno osteceni i to je to ... Ekipe i igra su bile izjednacene medjutim kravare su pogurali to je ocigledno bilo to je donjelo prevagu cist ponisten gol plus opet crveni za Kroosa jbg po meni to je presudilo i nema se sta tu pricat ...
Evo na kakav nacin BAYERN uzima 2 godine za redom titule neka svijet vidi pogotov oni koji ih dizu na nebesa da su premocni prejaki itd ... Ok moze se desit sve se desava ali 2 godine zaredom smo zakinuti sjebani pa ne mogu ja to prihvatit ne mogu normalno podnjet nije ok nije uredu ali ko te pita jos jedan pehar ode u kravariju jos jedan NE ZASLUZENI !

Slika evo govori sve al bas bas sve ono jedno je cist kung fu potez srteet fight il sta vec i samim tim crveni ko suza a ovo drugo corav vidi da je gol ne moze se ovo ignorisat i ne vidjet ovo je previse
Zanimljivo drugu godinu za redom DANTE u prvom planu koji sretnik ali vratit ce se to njemu jer gledam izjavu posle utakmice u kojoj govori kako je pobjedila BOLJA EKIPA, a ne zeli reci da je on i prosle godine sjebo utakmicu a isto tako i ove ... Dante Dante vratit ce ti se to abd kad profulas penal na SP u finalu i to odlucjuci mamu ti je.bem ..Ali i nakon ovog i nakon ove teske sezone cemo se vratit dic i bit jaci i bolji sasvim sigurno inat ce da proradi jos veci i jos jaci jer ne pravda boli uzasno jako boli to barem nas narod zna i shvata ... Vratit cemo mi ovo njima veceras ce da boli jos dugo ce da boli al vratit cemo mi ovo sve nase najbolje godine su pred nama jer ova ekipa jos nije dostigla svoj optimum jos uvijek se nalazimo u uzlaznoj putanji za nas navijace¸i nasa crno zuta srca ce bit jos puno razloga za osmjeh i srecu dok je naseg Kloppa vjerujte mi glavu gore BEFAUBEOVCI pred nama su lijepe uspjesne godine abd samo da zadrzimo Hummya, Reusa i da oko njih stvaramo ekipu veliku ekipu ... Ponosan sam na svakog igraca BvB-A veceras dali su pruzili su koliko su mogli, samo Schmelle nije trebo igrat momak je totalno van forme povrede su ga unistile pogotov kod gola Mullera pa onda se igrac rusi i kolje pa makar dobio 4 crvena kartona u onoj minuti u onom trenutku jedina ispravna odluka je FAUL klizeci sa dvije noge i ruke u kost i lomi ga a ne pustit ga da se poigrava ali dobro sjetimo se i dana kad je Schmelle zabijao Realu tako da boze moj da je bilo 0:0 mozda bi ga i srusio ha ya samo znam da sam ja na njegvom mjestu bio Mulla bi bio na tribinama ili da je Rambopopulus tu bio al et zabi mu sad ...
Klopp je takodje spomenuo kako neke stvari nisu bas dobro funkcionisale kod nas kako se recimo Lewy moro izvlacit na lijevo krilo a nije ? NIje mi jasno zasto jbg to nije cinio ako mu je receno a Mkhytarian auuuu prelose u pm sta se desava s momkom ovim nikako da procepi kako treba jbg ... A Gotze nije ni sjenka onog igraca sto je bio totalno ne primjetan i bezopasan dosta los los los i s velikim pravom ga Pep drzao na klupi ne zasluzuje igrati ... A gospodinu Robbenu kapa da poda koja igracina koja zvjer bravo majstore .... Ove godine smo fairplay prvak Bundeslige, zanimljivo ali isto tako ima malo i do nas ni jedan zuti karton mi nismo dobili jednostavno nekako smo prepostena i prefer ekipa nema ni malo ciganluka u nasim redovima sve je bilo cisto fer posteno pa mozda cak i preposteno sta je falilo napravit takticki faul koji ili onog razigranog Roobena malo poderat provocirat ali mi to nismo i necemo nikad abd ni bit i zato smo mi nesto posebno i nesto veliko i sveto zato smo mi BvB i ECHTE LIEBE ! A titule ce da dodju abd i to na cist i posten nacin uvjeren sam u to samo polako budite ponosni sto ste navijaci jedne od najboljih ekipa planete i budite ponosni na svoja crno zuta srcad BvB !
I budimo ponosni na ovo :

ECHTE LIEBE BvB !
Zadnja izmjena: Damir_BvB, dana/u 18 maj 2014, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
BvB Echte Liebe !!!
- Consigliere
- Kontakt:
Pa cak i Neuer pokazuje da je gol...
Skandalozna odluka da se ovo ne prizna 
Fit Tony: I keep my friends close...
- anelbavarac
- Kontakt:
Dede17 je napisao/la:Thiago otpo za finale, Švajni i Riberi počinju sa klupe.![]()
Šteta, sad imaju razloga za vađenje kad ih uzmemo, mada kad pogledamo sve koji kod nas neigraju onda im to neće pit vode.
Cvjetko majku ti opasnim. Ovakva greška je neoprostiva!
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
strasno ste pokradeni, bruka i sramota 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Sramota za Bayern, koja krađa čovječe ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Šteta što je sudijska odluka bacila mrlju na finale (i po mojoj procjeni oštetila BVB).
Hummelsov gol, ako već nije sviran offside, u potpunosti je regularan. I ovakve stvari će se nažalost dešavati sve dok se ne uvede tehnologija. Sudije koje stoje iza gola su beskorisne i ne vidim njihovu svrhu kada ne primijete ovakve stvari.
Biće BVB jači iduće sezone. Čak i bez nekih pojačanja (a biće ih), povratnici u redove Dortmunda će ojačati Kloppov roster i biti konkurentniji Bayernu, što je ove sezone bio slučaj samo na početku prvenstva.
Biće BVB jači iduće sezone. Čak i bez nekih pojačanja (a biće ih), povratnici u redove Dortmunda će ojačati Kloppov roster i biti konkurentniji Bayernu, što je ove sezone bio slučaj samo na početku prvenstva.
Sve sto trazimo je fer i posteno sudjenje kojeg sinoc nije bilo. Mogu slobodno rec da smo POKRADENI. Ne samo zbog gola, nego i zbog nedavanja kartona u odredjenim momentima igre. Kroos 4 puta presijece nasu kontru 3 na 1 ili 4 na 2, s ledja obori igraca, cupa ga, vuce za dres, za ruke i sudija mu progleda kroz prste. Martinez isto tako. On je u prvom poluvremenu trebo skupit 2 zuta kartona. Sramotno, skandalozno i na kraju zalosno da se toliko favorizuje jedna ekipa na stetu druge. 
Da je bilo imalo realnije sudjenje, onaj skandolozno nepriznat gol je trebo bit gol odluke. Ofsajd nije bio jer je 3D snimak pokazo da nije, ali to nije ni bitno jer sudija nije mahao i akcija se automatski nastavlja i onda slijedi najveca kradja u zadnjih 20 godina fudbala u Njemačkoj. Lopta bar 60-70 cm u golu, Danteova stajna noga na liniji i sudija kaze nije gol. Gol koji je bio kod rezultat 0-0. Nije to bilo kod 0-2, nego kad se utakmica lomila. SRAMOTA.

Reus ispalio ljubavne strelice ka BVBu.
Da je bilo imalo realnije sudjenje, onaj skandolozno nepriznat gol je trebo bit gol odluke. Ofsajd nije bio jer je 3D snimak pokazo da nije, ali to nije ni bitno jer sudija nije mahao i akcija se automatski nastavlja i onda slijedi najveca kradja u zadnjih 20 godina fudbala u Njemačkoj. Lopta bar 60-70 cm u golu, Danteova stajna noga na liniji i sudija kaze nije gol. Gol koji je bio kod rezultat 0-0. Nije to bilo kod 0-2, nego kad se utakmica lomila. SRAMOTA.
Reporter: "Mats Hummels hat mal gesagt, ein CL-Titel mit dem BVB wäre wertvoller als sechs CL-Titel mit einem anderen Verein. Kannst du dem zustimmen?"
Marco Reus: "Ja aufjedenfall! Einfach aus dem Grund, weil's mit den Fans zusammen einmalig wäre, weil wir ein Klub sind, der den Fußball lebt. Das ist glaub ich einmalig auf der Welt."
Reus ispalio ljubavne strelice ka BVBu.
Zadnja izmjena: Dede17, dana/u 18 maj 2014, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.
Pomiri se s porazom @Damire
Bio je offside kod one situacije kad je lopta usla u gol .. Tako da

ZUTI TI GA PUSE ARJENEEEEEEE
Bio je offside kod one situacije kad je lopta usla u gol .. Tako da

ZUTI TI GA PUSE ARJENEEEEEEE
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.