Ja sam vidio Spahića, sjedio je s nekom dvojicom, znači jedan od njih je bio Vranješ?emil02in je napisao/la:Spahić je stigao,jučer on i Vranješ bili na ručku u Jablanici reče mi drug koji ih je služio.Goalgetter je napisao/la:Dzeko ima sa Cityom turneju, a za Spahicem ne znam.samoposmatram je napisao/la:Zasto Spahic i Dzeko kasne?
Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Desavanja unutar reprezentacije
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Mozda je u Bosni negdje ali u Hrasnici i na danasnjem treningu nije bio.
-
- Kontakt:
Nasi mediji seru sa ovim clancima hvalenja pojedinog igraca. Daj ljudi obrazuj te se, zavrsite fakultete, da se vise neblamirate.
Neznam gdje da pitam pa cu ev ovdjee znali neko dali ce biti prijenos utakmice iz Gradacca 22 maja
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zna li neko koji je razlog zasto se pripreme ne odvijaju u Zenici?
Celik!3,2,2.
Administracijski problemi, tj. jos niko tamo nije zaposlen ..AllGunsBlazing je napisao/la:Zna li neko koji je razlog zasto se pripreme ne odvijaju u Zenici?
Desavanja unutar reprezentacije
To je van pameti... Tom području prijeti epidemija a ti bi trenutno najvažnije Bosance i Hercegovce izlagao tom riziku!!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
Hocemo li odraditi i jedan trening u punom sastavu a da neko nije odsutan zbog bolesti ili nekog drugog razloga?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
BHTKEC je napisao/la:Neznam gdje da pitam pa cu ev ovdjee znali neko dali ce biti prijenos utakmice iz Gradacca 22 maja
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
u kolko je utakmica?vivaILchelik je napisao/la:BHTKEC je napisao/la:Neznam gdje da pitam pa cu ev ovdjee znali neko dali ce biti prijenos utakmice iz Gradacca 22 maja
U 17,00
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
jedno pitanje za raju......moze li mi neko odgovoriti, otkud kod MEDUNJANINA onako kratak sorc? al moram reci, da je bas ekstra, covjek je pravi SMEKER, po meni najveci u reprezentaciji!!! jos onako pocrnio od sunca, bradicu pustio...ma legenda!!!! bico i ostali mu nisu ni do koljena sto se tice SMEKERASTVA! 

Conchita Würst, jes to ti?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:jedno pitanje za raju......moze li mi neko odgovoriti, otkud kod MEDUNJANINA onako kratak sorc? al moram reci, da je bas ekstra, covjek je pravi SMEKER, po meni najveci u reprezentaciji!!! jos onako pocrnio od sunca, bradicu pustio...ma legenda!!!! bico i ostali mu nisu ni do koljena sto se tice SMEKERASTVA!
- plavipatriota
- Kontakt:
dajem im još 5-6 dana do prve tuče..
valja to sve izdržat, koliko god se vole.. svako ima neke svoje "osobine", a znaju da kuci ne mogu
npr salihovicu noge smrde, neko konstantno prdi, neko mljacka dok jede, neko je škrt..

valja to sve izdržat, koliko god se vole.. svako ima neke svoje "osobine", a znaju da kuci ne mogu

npr salihovicu noge smrde, neko konstantno prdi, neko mljacka dok jede, neko je škrt..

Mora ta pomoc puno konkretnije i puno vise.Nije dovoljno izdvojiti simbolicnih par hiljada maraka i s time zavrsiti sve.Takodje je malo neumjesno novac od prodatih ulaznica isticati kao pomoc reprezentacije,to pogotovo istice selektor.
Selektore,licna lova selektore,imate para a imate i milion nacina kako direktno mozete pomoci.
Isto vrijedi i za igrace.Moram priznati da sam prilicno razocaran dosadasnjim angazmanom reprezentativaca na pomoci.
I jos nesto,osim direktne i licne novcane pomoci mogu se i obici stradala podrucja i ljudi,jedan dan sjesti u autobus i pojaviti se u svim stradalim gradovima.Kad se moze na raznorazne manifestacije moze se i to,to ce ljudima puno znaciti i potaknuti sve nas na jos vecu solidarnost i pomoc svake vrste stradalim djelovima nase domovine.Takodje ce imati i veliki odjek u svijetu i pomoci da i svijet vise pomogne.
Zmajevi,mozete i morate vi to puno bolje.
Selektore,licna lova selektore,imate para a imate i milion nacina kako direktno mozete pomoci.
Isto vrijedi i za igrace.Moram priznati da sam prilicno razocaran dosadasnjim angazmanom reprezentativaca na pomoci.
I jos nesto,osim direktne i licne novcane pomoci mogu se i obici stradala podrucja i ljudi,jedan dan sjesti u autobus i pojaviti se u svim stradalim gradovima.Kad se moze na raznorazne manifestacije moze se i to,to ce ljudima puno znaciti i potaknuti sve nas na jos vecu solidarnost i pomoc svake vrste stradalim djelovima nase domovine.Takodje ce imati i veliki odjek u svijetu i pomoci da i svijet vise pomogne.
Zmajevi,mozete i morate vi to puno bolje.
moze se pomagat' na razlicite nacine... siguran sam da nasi reprezentativci puno vise daju nego sto se objavljuje i to je dobro tako... da se eksponiraju, zamjerilo bi im se da su foliranti koji se moraju pohvalit' kad pomognu i sl.. U sklopu ove utakmice u gradaccu, oni ce svakako proci kroz mjesta pogodjena poplavama i klizistima i pruziti ljudima podrsku... najveca podrska ce nasim ljudima svakako biti, prolaz u osminu finala na SP...
-
- Kontakt:
Drummer ako igraci budu obilazili i pomagali, ko ce se spremati za svijetsko prvenstvo?
U tvom svijetu su reprezentativci i vlada i vojska i policija i merhamet. Izadji brate na van malo.
U tvom svijetu su reprezentativci i vlada i vojska i policija i merhamet. Izadji brate na van malo.
-
- Kontakt:
hmm..neznam da li ste i vi primjetili, ali meni sudeci po slikama sto sam vidio, stvaraju se male grupe u repki....dzeko stalno s spahom i ibricicem visi, nekako mi bas sumljivo.....da li nam to treba.....hmmm?
- Goalgetter
- Kontakt:
Jesi li ikad igrao nogomet, ili neki drugi timski sport, u klubu? Ako jesi, primjetices da se u svakom timu stvaraju grupice, tako je od amatera, pa do profesionalaca. Kao sto u Cityu Spanci i Argentinci uvijek vise zajedno, tako i Dzeko-Spahic-Ibro vazda vise zajedno, sasvim normalna stvar. Svako svome. Sigurno nije pozitivna stvar, ali nije i negativno koliko se predstavlja.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:hmm..neznam da li ste i vi primjetili, ali meni sudeci po slikama sto sam vidio, stvaraju se male grupe u repki....dzeko stalno s spahom i ibricicem visi, nekako mi bas sumljivo.....da li nam to treba.....hmmm?
Ili cemo sad Dzeku kritikovati sto se ne druzi Avdijom?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.