Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
Mi smo gotovi, Srbija se izvuče s ovima nasipima spasiše sve, kod nas slijedi još veći belaj kad se voda povuče 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
na radiju.Head je napisao/la:gdjesamo_lijevo je napisao/la:evo opet na radiju javljaju da je voda 3 km.Koja smo mi stoka.
Odlazi Safete.
Koja je to stoka u pm.
Nas samo ovakve nevolje nazalost mogu ujediniti
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jedno je kad te iznenadi u bukvalno 24h i sve se to desi, a oni imaju npr 4,5 dana da se pripreme... Pogledaj malo gdje se koja rijeka uliva... Pa bolan ljudi nisu uspjeli makar stvari na sprat prenijeti a da se prebacuju ljudi, organizuje vojska, itd. A pogledaj Obrenovac sta se desilo i sl.legenda reala je napisao/la:Mi smo gotovi, Srbija se izvuče s ovima nasipima spasiše sve, kod nas slijedi još veći belaj kad se voda povuče
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
U Doboju pocele pljacke po gradu, danas policija petoricu prebila, zavrsili su u bolnici. Evo javljaju da obijaju stanove. Znaci sve cemo vas naci ebem li mamu svima, nece se niko od ovih lopova izvuci, pa nije Doboj London. Stoko jedna saznat ce se ko ste! Pogotovo za ove u bolnici!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Treba zakonski dopustiti da se moze ubiti svak ko se uhvati ds pljacka. Mislim da u americi u nekim drzavama taj zakon vrijedi u vanrednim situacijama. Odmah mu prosvirat celenku majku im yebempo'marke je napisao/la:U Doboju pocele pljacke po gradu, danas policija petoricu prebila, zavrsili su u bolnici. Evo javljaju da obijaju stanove. Znaci sve cemo vas naci ebem li mamu svima, nece se niko od ovih lopova izvuci, pa nije Doboj London. Stoko jedna saznat ce se ko ste! Pogotovo za ove u bolnici!!!
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
U Texasu vazi ako ti neko udje u dvoriste na zadnja vrata nenajavljen, slobodno mozes potegnuti sacmaricu i izbiti vjeru iz njega.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Treba zakonski dopustiti da se moze ubiti svak ko se uhvati ds pljacka. Mislim da u americi u nekim drzavama taj zakon vrijedi u vanrednim situacijama. Odmah mu prosvirat celenku majku im yebempo'marke je napisao/la:U Doboju pocele pljacke po gradu, danas policija petoricu prebila, zavrsili su u bolnici. Evo javljaju da obijaju stanove. Znaci sve cemo vas naci ebem li mamu svima, nece se niko od ovih lopova izvuci, pa nije Doboj London. Stoko jedna saznat ce se ko ste! Pogotovo za ove u bolnici!!!
A ove kod nas sto kradu, preprodaju i slicno samo kastrirati. Komotno se to moze uraditi, i niko nece odgovarati 100%.
sedmi pokusaj...
- Consigliere
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma znam, susreto sam se s poplavama znam kako to ide, nisam mislio da smo se mi mogli spasiti, nego samo konstatujem da smo prošli pet puta gore nego Srbija i da je pitanje hoćemo li se ikad oporaviti, praktično pola države je uništenoBaja_Zvjerka je napisao/la:Jedno je kad te iznenadi u bukvalno 24h i sve se to desi, a oni imaju npr 4,5 dana da se pripreme... Pogledaj malo gdje se koja rijeka uliva... Pa bolan ljudi nisu uspjeli makar stvari na sprat prenijeti a da se prebacuju ljudi, organizuje vojska, itd. A pogledaj Obrenovac sta se desilo i sl.legenda reala je napisao/la:Mi smo gotovi, Srbija se izvuče s ovima nasipima spasiše sve, kod nas slijedi još veći belaj kad se voda povuče

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma sad ce donacije doci iz svijeta i to ogromne, ali ce Bake uzeti malo sebi.. Dodo, Lagumdzija i ostali isto tako. Jeebi ga izborna godina moraju finansirati predizbornu kampanju, a za ovu sirotinju sto je ostala bez igdje icega doce jedna velika kobasica.
sedmi pokusaj...
- Goalgetter
- Kontakt:
Treba ih na mrtvo prebiti, gamad jedna.po'marke je napisao/la:U Doboju pocele pljacke po gradu, danas policija petoricu prebila, zavrsili su u bolnici. Evo javljaju da obijaju stanove. Znaci sve cemo vas naci ebem li mamu svima, nece se niko od ovih lopova izvuci, pa nije Doboj London. Stoko jedna saznat ce se ko ste! Pogotovo za ove u bolnici!!!
@legenda reala
ne pravi od BiH, Haiti, života ti
oporavit' nego šta, pa Bosna je oduvijek razarana, rušena, ali nikad i uništena! oporavili smo se od rata, oporavit' ćemo se i od ovog, Bože moj
ne pravi od BiH, Haiti, života ti

- legenda reala
- Kontakt:
Ovo je ba nešto najgore što nas je zadesilo, pa ljudi kojima su kuće spaljene su se imali gdje vratiti kuću je lahko obnoviti, sad se nema gdje vratiti jbt sela odnešena, kuće zatrpane u zemlji, više se tu ne može graditi šta će taj narod, a svaki dan stižu informacije o novim klizištima

tragedija je samo gubitak ljudskog života, sve ostalo je materijalna šteta koja je nadoknadiva .. ok, poplave, ljudi će srediti kuće, porušeni mostovi, ok, izgraditi će se novi, urušeni putevi, ok, sanirat' će se to, itd, itd .. što se klizišta tiče, toga je uvijek bilo i biti će .. to je uglavnom na mjestima koja su na nekim uzvišenjima ili na nepodobnom tlu, a to sigurno nije kao što ti napisao, pola države 
ako Bog da, neka se voda povuče iz poplavljenih gradova, mjesta, naselja, da se ljudi vrate svojim kućama, u kakvom god da su stanju, lako se to da sredit' .. jeste, bilo je slučajeva gdje je klizište nosilo kuće, vikendice, itd, al' nemoj majke ti govorit' da je pola države, mene prepadaš, a znam da nije tako
mene duša boli zbog stradalih u poplavama, meni su poplave najveće briga, a ne klizišta, itd .. klizišta su problem, al' ne kao poplave koji nose ljudske živote

ako Bog da, neka se voda povuče iz poplavljenih gradova, mjesta, naselja, da se ljudi vrate svojim kućama, u kakvom god da su stanju, lako se to da sredit' .. jeste, bilo je slučajeva gdje je klizište nosilo kuće, vikendice, itd, al' nemoj majke ti govorit' da je pola države, mene prepadaš, a znam da nije tako

mene duša boli zbog stradalih u poplavama, meni su poplave najveće briga, a ne klizišta, itd .. klizišta su problem, al' ne kao poplave koji nose ljudske živote
- Goalgetter
- Kontakt:
Da imamo imalo normalnu drzavu, bilo bi razloga za optimizmom, ali ovako, mogu samo reci Boze pomozi, muka mi kad pomislim na sav narod koji je izgubio krov nad glavom.. 

- legenda reala
- Kontakt:

kako ba nije, pa skoro sve ovo je pod vodom

Nisam mislio da je pola države uništeno, nego kažem da je pola pod vodom, štete su ogromne, teško da će adekvatna pomoć stići na sva mjesta, mi smo bespomoćni možemo se samo uzdati u Evropu

realista misli da ćemo u ovo doba iduće godine svi jesti pjesak, pesimista ipak misli da ga neće biti dovoljno za sveGoalgetter je napisao/la:Da imamo imalo normalnu drzavu, bilo bi razloga za optimizmom

vidi ima Jala, zar je Jala rijeka?
jedino ako imaju dvije Jale u BiH 
zato kažem, molim Boga da se voda povuče što prije, jer je to kritično po živote građana .. zabij materijalnoj šteti, nadoknadit' će se .. sve se da i sve će se obnovit' (kuće, mostovi, putevi, itd) .. pa vidiš da sva pomoć što dolazi, to su helikopteri i čamci, odnosno osnovne potrepštine u vidu hrane, itd .. znači zbog poplava, ne boj se, takav smo narod, neće niko ostati gladan .. vidiš koliko se dijaspora zauzela, nenormalno šalju i hvala im na tome .. sve je se može obnoviti osim ljuskog života
kad smo već kod dijaspore, @Goalgetter, da l' si nam ti poslao nešto iz Salzburga i zašto ne?

zato kažem, molim Boga da se voda povuče što prije, jer je to kritično po živote građana .. zabij materijalnoj šteti, nadoknadit' će se .. sve se da i sve će se obnovit' (kuće, mostovi, putevi, itd) .. pa vidiš da sva pomoć što dolazi, to su helikopteri i čamci, odnosno osnovne potrepštine u vidu hrane, itd .. znači zbog poplava, ne boj se, takav smo narod, neće niko ostati gladan .. vidiš koliko se dijaspora zauzela, nenormalno šalju i hvala im na tome .. sve je se može obnoviti osim ljuskog života
kad smo već kod dijaspore, @Goalgetter, da l' si nam ti poslao nešto iz Salzburga i zašto ne?

- legenda reala
- Kontakt:
Ti si se ubio za političara
Ima hrane i u Bosni nama iz EU ne treba hrana, znamo mi šta nama od njih treba bez tog nećemo obnoviti ništa

Ima hrane i u Bosni nama iz EU ne treba hrana, znamo mi šta nama od njih treba bez tog nećemo obnoviti ništa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.