...2 posta i od toga 1 na temi HŠK Zrinjski...bra'oBICE GUSTO je napisao/la:GOLEMO !!!!
što još jednom dokazuje LJUBAV NAŠA-ZAVIST VAŠA

...2 posta i od toga 1 na temi HŠK Zrinjski...bra'oBICE GUSTO je napisao/la:GOLEMO !!!!
nemoj ga ziv bio!HŠKZ-svetinja je napisao/la:...2 posta i od toga 1 na temi HŠK Zrinjski...bra'oBICE GUSTO je napisao/la:GOLEMO !!!!
što još jednom dokazuje LJUBAV NAŠA-ZAVIST VAŠA
http://www.****/vijesti/spo ... #news_viewBabilon je napisao/la:HSK Zrinjski - NK Lucko 4:2
Strijelci:Markovic,Ivankovci,Kordic i Dragicevic,realizacija se poboljsava,u dvije utakmice 9 golova dok je i obrana suplja također u dvije utakmice 6 golova!
Babilon je napisao/la:HSK Zrinjski - NK Lucko 4:2
Strijelci:Markovic,Ivankovci,Kordic i Dragicevic,realizacija se poboljsava,u dvije utakmice 9 golova dok je i obrana suplja također u dvije utakmice 6 golova!
eto odgovora.....EAGLES je podgrupa Ultrasa.....D3n!$!nH0 je napisao/la:to je bila koliko ja znam podgrupa RA
Kao prvo, nije Seljo nego Zeljo a taj bod sto ste uzeli je prvi i jedini bod sto ste ga ikad uzeli na Grbavici i svaka vam cast samo na odigranom prvom poluvremenu te utakmice jer vas u drugom poluvremenu nije bilo nigdje. Volio bih bas vidjeti to od sale jer i Zrinjski kao i Zeljo nisu mijenjali ekipu, odnosno niko nije otisao a dosli su neki igraci ili su se oporavili povrijedjeni. Mi smo samo malo vise uigraniji nego na samom pocetku prvenstva kada smo igrali sa potpuno novom ekipom i to malo vise u utakmici koja je jednako vazna i vama i nama moze biti presudjujuce u konacnom ishodu meca. Optimista da, ali kao od sale ipak ne, vidjeces na kraju o cemu ti pricam. Moje postovanje ultrasiBabilon je napisao/la:KAD JE ovo izvlacenje kupa bih ?!Zna li tko!
po meni Seljo bi nam najbolje pasao,ta njih u zadnje vrijeme kantaju u prijateljskim utakmicama a i u prvenstvu smo im uzeli bod na Grbavici,to bi prosli kao od sale,Slavija uvjek nezgodna dok Borac bi bio u ovom trenutki najtezi moguci protivnik mada su i njima otisli veoma bitni igraci tipa bilbija i vranjes!
u 2.poluvremenu nas nije bilo nigdje?! kol'ko se sjećam Zadri je poništen go čist ko suza..kad se već sjećaš,sjeti se vaše prve tekme pod reflektorima...kako smo tada odigrali???ja ču ti reći...demolirali smo vas...ali nismo mogli pomisliti na bod,pa igrači su vam 2 puta vadili loptu rukom iz mreže a sudac ništa...ccc...a vaš seljak radovanović što je Dametu nogu slomio,bolje mu je da ne dolazi u Mostar...seljačina primitivna....nakon te tekme bio sam s vašim momcima na press-ici i vjeruj mi da su govorili da ih je stid...poštovanje manijacibomber je napisao/la:Kao prvo, nije Seljo nego Zeljo a taj bod sto ste uzeli je prvi i jedini bod sto ste ga ikad uzeli na Grbavici i svaka vam cast samo na odigranom prvom poluvremenu te utakmice jer vas u drugom poluvremenu nije bilo nigdje. Volio bih bas vidjeti to od sale jer i Zrinjski kao i Zeljo nisu mijenjali ekipu, odnosno niko nije otisao a dosli su neki igraci ili su se oporavili povrijedjeni. Mi smo samo malo vise uigraniji nego na samom pocetku prvenstva kada smo igrali sa potpuno novom ekipom i to malo vise u utakmici koja je jednako vazna i vama i nama moze biti presudjujuce u konacnom ishodu meca. Optimista da, ali kao od sale ipak ne, vidjeces na kraju o cemu ti pricam. Moje postovanje ultrasiBabilon je napisao/la:KAD JE ovo izvlacenje kupa bih ?!Zna li tko!
po meni Seljo bi nam najbolje pasao,ta njih u zadnje vrijeme kantaju u prijateljskim utakmicama a i u prvenstvu smo im uzeli bod na Grbavici,to bi prosli kao od sale,Slavija uvjek nezgodna dok Borac bi bio u ovom trenutki najtezi moguci protivnik mada su i njima otisli veoma bitni igraci tipa bilbija i vranjes!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.