Ovaj sebe do hale tesko da odvede u pravo vrijeme..Head je napisao/la:Je li tebe stid vazduha kojeg dises kad pises retardirane postove o covjeku koji je odveo repku u Brazil, ono malo zacrvenis li se barem?Cartman je napisao/la:Je li te stid?Henderson je napisao/la:Pa pa Prciću.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ovaj @cigri je lav.Idemo na svjetsko u krivo vrijeme.Trebalo je jos dvadesetak godina sacekati.Cigri je napisao/la:Ovaj sebe do hale tesko da odvede u pravo vrijeme..Head je napisao/la:Je li tebe stid vazduha kojeg dises kad pises retardirane postove o covjeku koji je odveo repku u Brazil, ono malo zacrvenis li se barem?Cartman je napisao/la: Je li te stid?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bolesnici nikad nisu krili da navijaju za safeta, a ne reprezentaciju. Prcic je neko ko bi mogao donijeti dosta dobra reprezentaciji u buducnosti, ali to je svakako nebitno, posto ce safet u julu odleprsat za ugovorom zivota, u drugu ligu Azerbejdzana jal Turske.
Zadnja izmjena: floyd, dana/u 17 maj 2014, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nije lav, to ti je zuti mrav.harishp je napisao/la:Ovaj @cigri je lav.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mravi zut.Virtu4l je napisao/la:Nije lav, to ti je zuti mrav.harishp je napisao/la:Ovaj @cigri je lav.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bicakcic vec pakuje kofere, zna da je bas on prekobrojan, jer i njegov tim ispade u nizi rang 

Pakuje kofere naravno, seli se u Hoffenheim.floyd je napisao/la:Bicakcic vec pakuje kofere, zna da je bas on prekobrojan, jer i njegov tim ispade u nizi rang
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakve veze imaju nagadjanja, njegov sadasnji tim je ispao. Otkud znas gdje ce Prcic zavrsit? Mozda se cak domogne velikog Hajduka, time bi rijesio sve probleme.
Info iz hotela da Spahic jos nije dosao a Dzeko maloprije usao u sobu...opet se lumpuje...
1946
- legenda reala
- Kontakt:
Head je napisao/la:Info iz hotela da Spahic jos nije dosao a Dzeko maloprije usao u sobu...opet se lumpuje...
a Ibro

ma jasno je da je rasulo u našoj reprezentaciji, da je atmosfera nikakva vidi se to na prvi pogled, sabrali su se da odrade ovo započeto i kuda koji mili moji poslije

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Consigliere
- Kontakt:
Apsolutno. Jedinstvo svih navijaca do Brazila, rasprave jednostavno nemaju efekta ni svrhe. Ipak je ovo poseban dogadjaj za sve nasGoalgetter je napisao/la:Uzaludno je vrijeme za raspravu sada, treba dati repci punu podrsku, pripreme za SP su krenule.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- donniedarko
- Kontakt:
Sta se desava s njima stvarno mi nije jasnolegenda reala je napisao/la:Head je napisao/la:Info iz hotela da Spahic jos nije dosao a Dzeko maloprije usao u sobu...opet se lumpuje...
a Ibro![]()
ma jasno je da je rasulo u našoj reprezentaciji, da je atmosfera nikakva vidi se to na prvi pogled, sabrali su se da odrade ovo započeto i kuda koji mili moji poslije

Zasto ustvari Spahica jos nema?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Stigao je, pametno moje. 

- velez_mostar
- Kontakt:
Pa dobro..logicno je da mora malo kontrirati Opancicu, da mu malo pokaze da je nepotista bez autoriteta, i da ne zna s "rajom" jer to nikad nije ni bio, a za ovaj posao je potrebno ili da budes mega priznati strucnjak kojemu se ne smije nista reci, ili raja koju postujes od prije.
Da budemo jasni, Susic je kriv za sve, to je svima koji imaju IQ veci od broja cipela jasno, i situaciju ne moze srediti nista osim njegovog odlaska, a za to je prekasno.
On ne zna upravljati ovim brodom, ne zna ni obicnim camcima za napuhavanje, a kamoli jahtom vrijednom preko 100 mil eura.
Pomirimo se s tim da bi nas mogao sjebat na SP, lakse cemo prebrodit'.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da budemo jasni, Susic je kriv za sve, to je svima koji imaju IQ veci od broja cipela jasno, i situaciju ne moze srediti nista osim njegovog odlaska, a za to je prekasno.
On ne zna upravljati ovim brodom, ne zna ni obicnim camcima za napuhavanje, a kamoli jahtom vrijednom preko 100 mil eura.
Pomirimo se s tim da bi nas mogao sjebat na SP, lakse cemo prebrodit'.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
opancic se vratia 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Pozdrav.. jel mi moze ko reci u koliko su treninzi?? Moram malog od sestre odvest da to vidi i da se slika sa Dzekom ako bude bilo moguce.. hvala..
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da se jos uvijek vode glupe rasprave. Bosnu i Hercegovinu nam je zadesila nenormalna katastrofa, nevidjena na nasim prostorima i jos uvijek ljudi imaju snage da se rasrpavljaju oko **** gluposti? Narod je na krovovima kuca, gladan, bez vode i bez struje, u mokroj odjeci, neki su sve izgubili u jednom danu, a vi iz toplih soba ovdje palamudite o **** Safetu Susicu, Vrsajevicu, Prcicu, Tinu Susicu i ostalima, nek vam je na cast. To samo moze ljudski hamelj da radi u ovim danima tuge i bola za mnoge gradove nase zemlje.
SRAMITE SE
SRAMITE SE

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Strpi se da prođe SP pa eto ako Safet ode neka dođe neki strucnjak pred Euro. Ako se desi da ni on ne pozve nekoga igraca po tvom ukusu nabi mu rogove i pocni pricu kao sto radis za Safeta.velez_mostar je napisao/la:Da budemo jasni, Susic je kriv za sve, to je svima koji imaju IQ veci od broja cipela jasno, i situaciju ne moze srediti nista osim njegovog odlaska, a za to je prekasno.
Tako ce i da bude, a da ne znam ti ko nas preuzme (ako se desi) i taj neko ima svoju filozofiju, 100% ce se desiti da nece pozvati nekoga ili uraditi nesto sto neko smatra da treba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.