Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
@kokakolas, ne sjećam se da sam te nekad uvrijedio.
Istina ponekad boli, ali treba je prihvatiti. Selektor je ponovo bio uspješan u ulozi Nostradamusa.
Istina ponekad boli, ali treba je prihvatiti. Selektor je ponovo bio uspješan u ulozi Nostradamusa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bas je bio u pravu, Prcic nije nikako prvotimac. Znaci najbolje mu je da predje u Hajduk ili u Sturm, pa bio i ispodprosjecan igrac, dok je Sule tu, bice i pozivaVirtu4l je napisao/la:Jbg, dešava se."Prcić igra u slabom klubu, koji će vjerovatno ispasti iz prve francuske lige, a još i nije prvotimac", kaže Sušić.

Ljutis se na covjeka sto te nazvao bolesnim, a u nastavku napises da istina boli i da je treba prihvatiti 

Istina za Prcića.Mozambik je napisao/la:Ljutis se na covjeka sto te nazvao bolesnim, a u nastavku napises da istina boli i da je treba prihvatiti
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa onda se treba odreći i Bičakčića,Vranješa i sl. i oni su ispali iz lige, niko nije ni tvrdio da se Sošo ne bori za opstanak, samo svi tvrde da je to bolji tim od Hajduka što i jeste, ne znam u čemu je selektor pobjedio i šta mu može biti satisfakcija, i Pjana je ispao pa potpiso za Lyon a nije ni približne partije pružao kakve je Prcić pružao u drugom dijelu sezone, jes da je Mire tad imao 18-19 god
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ne znam zasto tolika prica o igracu koji se oprostijo od A repke. Hvala mu za sve sto je postigao sa Reprezentacijom.
Idemo dalje.

Idemo dalje.
-
- Kontakt:
isto bolesno, kao sto bi neki (mozda i ti prvi) slavio da tino ili avdija slome nogu...Cartman je napisao/la:Ovi Papetoljupci nemaju granica. Sad bi slavili da momak slomi nogu. Fuj.
dupli arsini brate...
Nije se on role oprostio od repke nego od Sušića čim bude drugi selektor on će biti tuDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ne znam zasto tolika prica o igracu koji se oprostijo od A repke. Hvala mu za sve sto je postigao sa Reprezentacijom.![]()
![]()
![]()

O igracu koji se oprostio od reprezentacije dok je selektor teleca glava susic a ne zauvijek
-
- Kontakt:
netreba se momak ismijavati koji nikad nije imao sumnje ko je i sta je, momak je sa 15 godina vec zaigrao za nase mlade repke i netreba se otpisati, nego rijesiti situaciju u obostranu korist!DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ne znam zasto tolika prica o igracu koji se oprostijo od A repke. Hvala mu za sve sto je postigao sa Reprezentacijom.![]()
![]()
![]()
Idemo dalje.
Je li tebe stid vazduha kojeg dises kad pises retardirane postove o covjeku koji je odveo repku u Brazil, ono malo zacrvenis li se barem?Cartman je napisao/la:Je li te stid?Henderson je napisao/la:Pa pa Prciću.
1946
Ole se samo šali, ne misli on to tako.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Uzaludno je vrijeme za raspravu sada, treba dati repci punu podrsku, pripreme za SP su krenule. 

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
+1Goalgetter je napisao/la:Uzaludno je vrijeme za raspravu sada, treba dati repci punu podrsku, pripreme za SP su krenule.
Ovisno od tog jel kusal haringu ili solomona al ne BicakcicaVirtu4l je napisao/la:Ole se samo šali, ne misli on to tako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
+1Goalgetter je napisao/la:Uzaludno je vrijeme za raspravu sada, treba dati repci punu podrsku, pripreme za SP su krenule.
Ne treba puno da se tema zasere

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/prcic-hv ... nji/125314" onclick="window.open(this.href);return false;zgembo89 je napisao/la:Nije se on role oprostio od repke nego od Sušića čim bude drugi selektor on će biti tuDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ne znam zasto tolika prica o igracu koji se oprostijo od A repke. Hvala mu za sve sto je postigao sa Reprezentacijom.![]()
![]()
![]()
Mozda nisi dobro procitao njegov oprostaj. Evo ti ga opet.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma nema tu sta vise, zamjeram na mnogo toga Papetu, ali repka je na prvom mjestu, i namjmanje sto nam sada treba je unosenje negativne atmosfere. Ovo nam je sansa zivota, i moramo je iskoristiti.BadrHari je napisao/la:+1Goalgetter je napisao/la:Uzaludno je vrijeme za raspravu sada, treba dati repci punu podrsku, pripreme za SP su krenule.
Ne treba puno da se tema zasere
Ma Skembo je postao kritican u zadnje vrijeme.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/prcic-hv ... nji/125314" onclick="window.open(this.href);return false;zgembo89 je napisao/la:Nije se on role oprostio od repke nego od Sušića čim bude drugi selektor on će biti tuDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ne znam zasto tolika prica o igracu koji se oprostijo od A repke. Hvala mu za sve sto je postigao sa Reprezentacijom.![]()
![]()
![]()
Mozda nisi dobro procitao njegov oprostaj. Evo ti ga opet.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jel zna neko gdje zmajevi odradjuju ove stvari u teretani,vidim ne izgleda lose na ovom videu gdje Piplica radi sa igracima??Je li to dole u Hercegovini??
Inace mislim da svi potcjenjujemo Piplicinu ulogu u fizickoj spremi,prisustvao sam na mnogo treninga u Hrasnici,frajer je institucija za kondiciju to samo mogu reci.
Inace mislim da svi potcjenjujemo Piplicinu ulogu u fizickoj spremi,prisustvao sam na mnogo treninga u Hrasnici,frajer je institucija za kondiciju to samo mogu reci.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.