Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
pa to santiiiiii
#ajmoooo
#ajmoooo
-
- Kontakt:
Gledaj nam kapitena u finalu, kapiten Arteta pa kako taj panj da digne trofej u kojem to filmu taj balvan da predvodi nekoga do trofeja? Gledaj golmana kloca svaki prekid opasnost ne zna gdje leti.
Bravo Santi...
Bravo Santi...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
fabianski je ocajno usao u mec, mada je kompletna odbrana kriminalno losa
AJDE KO PIZDE se prepali, **** te meč glupi
Ozile pichich tako promasio majmune!
Daj neko link,molim vas 
Sent from my LG-D605 using Tapatalk

Sent from my LG-D605 using Tapatalk
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
GIROUD U ELEMENTU

edit : kiakaha evo http://arsenal-bih-tv.****/p/blog-page_13.html" onclick="window.open(this.href);return false;

edit : kiakaha evo http://arsenal-bih-tv.****/p/blog-page_13.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Chapman, dana/u 17 maj 2014, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Panjina.
-
- Kontakt:
Zasto je Ramsey onde dodao francuskom balvanu pa probaj sam nece valjda Giroud zabiti gol?
da je napraviti presing sada i postici pogodak pred poluvrijeme, mislim da bi se sve okrenulo
Ma mislim da ćete se mučiti kao sa Wiganom do kraja ali i da ćete na kraju osvojiti, ne mogu ta finala FA Cupa nikad bez stresa i napetosti.
Prije ćemo mi primiti još koji nego dati go
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
finale i ovak uđu bezvoljno,nije mi jasno,ovi loptu kad imaju umjesto presinga,lagano trče oko njih. 

Koji je panj Giroud znači PANJINA, ISTO pichke igraju, veznog reda nema, svaka lopta na sredini Hullova, sanoga ubacit onaj **** mamu mu jbm ne treba nikad da poigra više
nije da nemaju volje nego gubitnički mentalitet.
Može se pobijedit i totenhem i everton i liverpul tako lagano, al će ti nižerazredni timovi predstavljat problem samo zato što je yebeno polufinale i finale.
Ne znam šta mislim. Mislim da ću crknut od muke, ruke mi hladne pred smrt od budala
Može se pobijedit i totenhem i everton i liverpul tako lagano, al će ti nižerazredni timovi predstavljat problem samo zato što je yebeno polufinale i finale.
Ne znam šta mislim. Mislim da ću crknut od muke, ruke mi hladne pred smrt od budala

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
- Kontakt:
Cuj bez volje,BEZ MUDA,za ove utakmice moras imati MUDA,gdje ste vi sad sto kazete da treba ostaviti GIROUDA,on nije vrijedan ni rotacije,o podolskom i spanskom traktoru da ne pricam,ne krivite golmana,covjek je najmanje kriv za ove golove !
-
- Kontakt:
JAdna igra, imas sansu da osvojis trofej poslije toliko godina i izadjes i protiv smijesnog Hulla ne mozes stvoriti jednu jedinu sansu. Wenger nije odustao od tvrdoglave nakaradne taktike ni u ovom mecu a tu je taktiku nakaradnu forsirao cijelu sezonu, kvazi krilo Podolski koji nista nije napravio, lik se ne vidi ne postoji na terenu a mi nemamo cak ni alternativu na klupi za ovog debila. Girodu nista ne moze da napravi fol nesto izvlaci gradi se svaki put mu uzmu loptu, Cazorla nesto pokusava ali djaba on nije krilo, Ozil i Ramsey veoma slabi, a kako i nece biti kad im je partner u sredini spanski traktor kojeg nisam ni vidio. Jos jedan genijalan potez je izbacivanje prvog golmana, mentalno ga slomis ne pustis da uzme zlatnu rukavicu i stavis obicnu rupu umjesto njega, dokazanog ublehasa koji nije mogao jednog debila Almuniu da skine sa gola i sa takvim golmanom da osvojsi nesto moze al u ku??u.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.