Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cuo maloprije na tvu, poslali duseke, deke, vrece za spavanje u vrijednosti od 75.000 eura.tyler durden je napisao/la:Sad ja moram pitat , sta je s japanom?Donnie Darko je napisao/la:Japan
To nema veze s namaGunner4 je napisao/la:U Srbiji pohapseni vlasnici trgovina koji su podigli cijene namjernica.
Bravo za Vucica!Nisam njegov fan ali ovim me je kupio.
Ne pratim nesto politicku scenu, tako da nisam bio pretjerano upoznat sa njim, ali ovo sto frajer radi u ovih par dana je za svaku pohvalu.Gunner4 je napisao/la:U Srbiji pohapseni vlasnici trgovina koji su podigli cijene namjernica.
Bravo za Vucica!Nisam njegov fan ali ovim me je kupio.
Japan je u top 3 zemlje kad je pomoc nasoj zemlji u pitanju. Bravo Japangeoxx je napisao/la:Japan donirao 78.000 eura za pomoc BiH.![]()
Indirektno: platite jos koju milju na carini ili glavonjama na vlasti, pa tek onda prodjite, fujJHam je napisao/la:OBAVJESTENJE!!! Nakon kontakta sa obe granicne policije i carine RH i BiH. Nemoguce je preci kombijem/bus/Kamion punim stvari bez da to nije popisano od strane crvenog kriza austrije, slovenije itd i doznaceno na crveni kriz u BiH..
U danasnjem dopisu koje je vijece ministara uputilo na carinu BiH stoji da bez potpisane i ovjerene kolicine robe se ne moze preci ni jedna od granica...
SHARE Proslijedite ovo dalje svima koji planiraju sa velikim kolicinama krecati bez navedih dokumenata!!
![]()
![]()
Jedina dobra stvar na tom linku su ovi komentari ispod.LenBias je napisao/la:http://d.epo.ba/front/na-dramaticnoj-pr ... u-sarajevu
pa ne mozes biti djubre ovih razmjera, ljudi umiru, ostaju bez svega sto imaju a ti i dalje iste stvari vrtis, ne mogu da vjerujem![]()
![]()
Svi drzavni resursi i drzavni novac usmjeren ka normalizaciji vanrednog stanja.Kawhi je napisao/la:Šta znači vanredno stanje u cijeloj državi?
trenutno je vdr. stanje na nivou entitetaKawhi je napisao/la:Šta znači vanredno stanje u cijeloj državi?
Izgleda bit' će u cijeloj BiH. Poslan je prijedlog. Kome ne znam.dr.van nostrand je napisao/la:trenutno je vdr. stanje na nivou entitetaKawhi je napisao/la:Šta znači vanredno stanje u cijeloj državi?kao i Brckom.
A nije na nivou drzave
Normalno, radi se o cisto formalnoj odluciUnofficialpage je napisao/la:Izgleda bit' će u cijeloj BiH. Poslan je prijedlog. Kome ne znam.dr.van nostrand je napisao/la:trenutno je vdr. stanje na nivou entitetaKawhi je napisao/la:Šta znači vanredno stanje u cijeloj državi?kao i Brckom.
A nije na nivou drzave
Sutra u 9:30 skuplja se pomoc stanovnicima Janje. Molim vas da i ovo podrzimo i izguramo do kraja.. Konzervirana hrana, pitka voda i topla odjeca je najpotrebnija..
Stadion Grbavica
Danas smo polozili sa 10+,sutra idemo opet![]()
Trenutno korisnika/ca: GG3, jasmin10, mma_hz, VolimBiH96 i 7 gostiju.