Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
Široki za respect 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Bravo Siroki. 

- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Muhamed Cabric za FTV,javio, bosnjacki povratnici iz nekog sela, skuhali 120 hljebova i donijeli u dobojski CK. 

U muci se poznaju junaci ! U nuzdi je isplivala dobrota Bosankohercegovackog naroda ! Bravo za ŠirokiKevin je napisao/la:Uprava HKK Široki
Novac od ulaznica HKK Široki Primorka : Igokea, pomoć unesrećenim obiteljima u Bosni
Uprava HKK Široki Primorka je odlučila da se cijelokupan prihod sa sutrašnje utakmice Široki - Igokea (20:15 sati) uputi kao pomoć unesrećenim obiteljima u Bosni, koje su poplave primorale da napuste svoje domove.
Cijena ulaznica bit će 5 KM za odrasle i 2 KM za djecu, i za ovu utakmicu neće vrijediti godišnje ulaznice. Kompletna Uprava, zaposlenici i igrači kluba kupnjom ulaznica također će simbolično podržati ovu humanu akciju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

sad gledah vijesti na ftv, dvadeset mrtvih u Doboju 

U Doboj stize pomoc sa svih strana, hvala svima, da sada sve ne nabrajam. Tesanj i Teslic su medju prvim pomogli. Stvarno je bilo ljudo sa svih strana.Bice ovo dugacak i tezak period oporavka nazalost.
https://www.facebook.com/bojkotFTV?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;

Iz Beca za BiH??(s klix-a)
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dzematlije IZ Graz donirale opstini Maglaj 2650 eura.
Bravo dijaspora.
Bravo dijaspora.
ne zelim da politizujem u ovoj teskoj situaciji al stvarno ovi iz RTRS-a su smradovi zesci pa jel moguce da i ovakvu situaciju koriste da podjele narod ne spominjuci poplave u drugom djelu BiH i to da se ljudi pomazu bez obzira na entitetske granice i da niko nikog ne pita kako se zove ali to je Dodikovo naredjenje **** li vas on u guzicu sve one koji glasate i opet cete glasati za njega vise ce dobit para od dobrog naroda iz Federacije nego od vlade RS_a.
-
- Kontakt:
Sinoc sam bio na Crkvickom brdu posto zivim odmah ispod skole gdje se dovoze unesreceni ljudi i zadesim se bas kad je helikopter dovukao dvoje djece bez roditelja ,placu traze majku pitam spasioce gdje su im roditelji kaze covjek majka ih samo ubacila i pala na koljena.Plakao sam ljudi kao malo dijete iako sam vec mator,pitao sam spasioce da li mogu da uzmem tu djecu sebi kod kuce dok se majka ne prebaci za Zenicu ali nisu mi dopustili...djeca su t od 3-5 godina sama bez nekog svog bliznjeg
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ima l' kakva informacija kakvo je stanje u Janji? Nemoguce je dobiti na telefon dolje.gz234 je napisao/la:Iz Gorazda je otislo 3 kamiona sa namirom u Janju
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Donnie Darko
- Kontakt:
- tyler durden
- Kontakt:
Sad ja moram pitat , sta je s japanom?Donnie Darko je napisao/la:Japan
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Japan salje spuzve, duseke, deke...

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
U Srbiji pohapseni vlasnici trgovina koji su podigli cijene namjernica.
Bravo za Vucica!
Nisam njegov fan ali ovim me je kupio.
Bravo za Vucica!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Jabroni i 13 gostiju.