AlanSmith14 je napisao/la:20 ljudi se utopilo u DobojuFTV

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
AlanSmith14 je napisao/la:20 ljudi se utopilo u DobojuFTV
Cekaj, zar ta vijest nije poprilicno stara, jos sinoc u izvjestavanjima novinara govorilo se o tomenedim93 je napisao/la:upravo mi jaran javlja da je brčko poplavljeno dole skroz
ako je ko kad bio u brčkom voda je došla do centra ali manja rijeka tj brka, a sava je isto prelila isto kaže
Nemoj pricati gluposti, Ameri su tokom citavog rata slali oruzije za ARBIH preko Jadrana. Bez te pomoci, mi danas ne bi opstali, Hrvatska vlada je odobrila i u vremenu sukoba sa HVO u BiH da se muslimani naoruzavaju u srednjoj Bosni, sa tim oruzijem su se vodile najteze borbe izmedju HVO u Bosni i ArBiH.geoxx je napisao/la:
Nisu oni oslobodili Krajinu vec su samo pomogli zadnjih mjesec dana rata kad su ovi nasi vec zaganjali Srbe prema Banja Luci. Jesu pomogli al to 'oslobodili' je preuvelicano, ispade tako da bi Krajina otisla u qrac da nije bilo Hrvata.Najzad i nasi su cistili s njima i pomogali na teritoriii Hrvatske.
Al nebitno.
Informacija koju smo dobili u 15 sati: Par kamiona iz Širokog Brijega krenulo je za Žepče, Srednju Bosnu i Posavinu!
ma nije stara. Maloprije je išao dole, upravo sam se čuo sa njimdr.van nostrand je napisao/la:Cekaj, zar ta vijest nije poprilicno stara, jos sinoc u izvjestavanjima novinara govorilo se o tomenedim93 je napisao/la:upravo mi jaran javlja da je brčko poplavljeno dole skroz
ako je ko kad bio u brčkom voda je došla do centra ali manja rijeka tj brka, a sava je isto prelila isto kaže
Nisam to rekao vec da su Cazinskoj krajini pomogli zadnjih mjesec dana kad je 5. Korpus uz pomoć jos par jedinica iz BiH zaganjao Srbe prema Banja Luci .DonCorleone je napisao/la:Nemoj pricati gluposti, Ameri su tokom citavog rata slali oruzije za ARBIH preko Jadrana. Bez te pomoci, mi danas ne bi opstali, Hrvatska vlada je odobrila i u vremenu sukoba sa HVO u BiH da se muslimani naoruzavaju u srednjoj Bosni, sa tim oruzijem su se vodile najteze borbe izmedju HVO u Bosni i ArBiH.geoxx je napisao/la:
Nisu oni oslobodili Krajinu vec su samo pomogli zadnjih mjesec dana rata kad su ovi nasi vec zaganjali Srbe prema Banja Luci. Jesu pomogli al to 'oslobodili' je preuvelicano, ispade tako da bi Krajina otisla u qrac da nije bilo Hrvata.Najzad i nasi su cistili s njima i pomogali na teritoriii Hrvatske.
Al nebitno.
Ja licno znam, kolika je uloga Hrvatske u opstanku BiH, a ako ti mislis da su Hrvati pomogli iskljucivo u zadnjih mjesec dana, onda zivis u velikoj zabludi.
nedim93 je napisao/la:Ako znate Džamiju kraj save, samo se munara vidi
ako je Brcko..to onda nije tacno...vrlo vjerovatno je usla voda u dzamiju..ogradjeno je, ne moze se uci...doduse pola grada je ogradjeno i fakticki je podjeljen na dva dijelafilip13 je napisao/la:nedim93 je napisao/la:Ako znate Džamiju kraj save, samo se munara vidi
u brčkom?
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 13 gostiju.