Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
Ne pratim temu ali mi je hitno potrebna info. jel ima gdje u Sarajevu da se moze poslat pomoc za ugrozene ?
1921-1987 <3 Zauvijek Zajedno
- badblueboylivno
- Kontakt:
Yebo vas Hayat.
Skuplja se pomoć i na par mjesta u Livnu. Drago mi je da se cijela država solidarizirala s pogođenim područjima.

Skuplja se pomoć i na par mjesta u Livnu. Drago mi je da se cijela država solidarizirala s pogođenim područjima.
Hayley <3
Debili sa RTRS, "U Republici Srpskoj, u srpskim gradovima, srpski narod strada".
Da spmenu bilo sta za federaciju, za Maglaj, Zenicu ...itd. nema sanse, samo "srpsko".

Da spmenu bilo sta za federaciju, za Maglaj, Zenicu ...itd. nema sanse, samo "srpsko".

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
http://www.vijesti-x.com/horor-u-orahov ... eno-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
to je vec postala normalna stvarElegant je napisao/la:Debili sa RTRS, "U Republici Srpskoj, u srpskim gradovima, srpski narod strada".

Itekako, jest' da je takva situacija kakva je, znamo dobro, ali opet lijepo je vidjet' da je cijela država na nogama, da smo se napokon ujedinili u nečemu, loš povod jest al'...badblueboylivno je napisao/la:Skuplja se pomoć i na par mjesta u Livnu. Drago mi je da se cijela država solidarizirala s pogođenim područjima.
Evo i u Stocu se od jutros skuplja pomoć, trajat' će do sutra nekad, do 17h čini mi se.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ja koliko znam, Hrvatska vojska je oslobodila Krajinu i pomogla ARBIH pri kraju rata, kao sto je omogucila Amerima da svercuju oruzije preko Adrije do nase vojske u srednjoj Bosni, dakle Hrvati su bili aktivni dio odbrane i opstanka muslimanskog naroda na ovim prostorima. Hrvatska, USA i Iran su klucne zemlje opstanka Bosne i Hercegovine, a Saudijci obnavljaju dzamije, jer im je to u interesu, ako su Turci izgradili pola Bosne, onda mi je kristalno jasno zasto smo jedna od najsiromasnijih zemalja u Evropi sto opet ojacava moju tezu o njima.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 17 maj 2014, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- samo_lijevo
- Kontakt:
http://visoko.co.ba/vijesti/4648-visock ... nike-olova" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Veliko hercegovačko srce. Lokacije u Hercegovini gdje se prikuplja pomoć stradalima u poplavama:
ŠIROKI BRIJEG: Danas (subota) Frama i GSS. U utorak, srijedu i četvrtak, od 10 do 18 sati, u prostorijama Mjesne zajednice Lijeva obala u Ulici fra Didaka Buntića. Kontakt - Crveni križ Široki Brijeg: 063/446-929
GRUDE: Danas, 17.05.2014.god., u vremenu od 11:00 do 14:00 sati na prostoru Grudske tržnice, a u ponedjeljak, utorak i srijedu u vremenu od 9:00 do 20:00 u prostorijama Crvenog križa Grude.
LJUBUŠKI: Prostorije Udruge Duga (ulica A.B Šimica, iza bivše kemijske čistionice Labud). Za sve informacije zovite na broj telefona 063501718.
ČAPLJINA: Akademija ( Galerija Tau) u subotu od 15 do 19 te u nedjelju od 11 do 14h, te od 19-20h.
ČITLUK I MEĐUGORJE: Firma Mališić export import doo – Biletić polje bb, 88260 Žitomislić. Kao i prostorije Radiopostaje Mir Međugorje ( na kraju velikog crkvenog parkinga), ponedjeljak od 8-20h.
POSUŠJE: Crveni Križ Posušje, u ponedjeljak, ili zvati na 039 681 790 vezano za upute.
MOSTAR: Danas (subota) od 9h - 18h, te sutra i prekosutra od 16h - 18h ispred crkve sv.Ivana, u organizaciji župa grada Mostara, Caritasa i udruge Minores.
STOLAC: Subota i nedjelja - avlija dzamije na centru, i prostorije Locco bara Stolac.
GACKO: U nedjelju ujutro, prije Sv . liturgije ( u 9 č . ) kod Stare crkve. Također, pomoć možete donijeti i tijekom čitavog dana u nedjelju , i u ponedjeljak ujutro od 09 do 10 sati .
ŠIROKI BRIJEG: Danas (subota) Frama i GSS. U utorak, srijedu i četvrtak, od 10 do 18 sati, u prostorijama Mjesne zajednice Lijeva obala u Ulici fra Didaka Buntića. Kontakt - Crveni križ Široki Brijeg: 063/446-929
GRUDE: Danas, 17.05.2014.god., u vremenu od 11:00 do 14:00 sati na prostoru Grudske tržnice, a u ponedjeljak, utorak i srijedu u vremenu od 9:00 do 20:00 u prostorijama Crvenog križa Grude.
LJUBUŠKI: Prostorije Udruge Duga (ulica A.B Šimica, iza bivše kemijske čistionice Labud). Za sve informacije zovite na broj telefona 063501718.
ČAPLJINA: Akademija ( Galerija Tau) u subotu od 15 do 19 te u nedjelju od 11 do 14h, te od 19-20h.
ČITLUK I MEĐUGORJE: Firma Mališić export import doo – Biletić polje bb, 88260 Žitomislić. Kao i prostorije Radiopostaje Mir Međugorje ( na kraju velikog crkvenog parkinga), ponedjeljak od 8-20h.
POSUŠJE: Crveni Križ Posušje, u ponedjeljak, ili zvati na 039 681 790 vezano za upute.
MOSTAR: Danas (subota) od 9h - 18h, te sutra i prekosutra od 16h - 18h ispred crkve sv.Ivana, u organizaciji župa grada Mostara, Caritasa i udruge Minores.
STOLAC: Subota i nedjelja - avlija dzamije na centru, i prostorije Locco bara Stolac.
GACKO: U nedjelju ujutro, prije Sv . liturgije ( u 9 č . ) kod Stare crkve. Također, pomoć možete donijeti i tijekom čitavog dana u nedjelju , i u ponedjeljak ujutro od 09 do 10 sati .
Ja sam pratio na RTRS i BN nekoliko puta vijesti, gradove iz Federacije nisu htjeli ni da spomenu. Maglaj, Sarajevo,Zenica,Tuzla, ma ni riječi. Samo se o Bijeljini i Doboju pričalo. Sramota da ih bude.Elegant je napisao/la:Debili sa RTRS, "U Republici Srpskoj, u srpskim gradovima, srpski narod strada".
Da spomenu bilo sta za federaciju, za Maglaj, Zenicu ...itd. nema sanse, samo "srpsko".
Forza Milan!
To su patoloski bolesnic ...Maestro21 je napisao/la:Ja sam pratio na RTRS i BN nekoliko puta vijesti, gradove iz Federacije nisu htjeli ni da spomenu. Maglaj, Sarajevo,Zenica,Tuzla, ma ni riječi. Samo se o Bijeljini i Doboju pričalo. Sramota da ih bude.Elegant je napisao/la:Debili sa RTRS, "U Republici Srpskoj, u srpskim gradovima, srpski narod strada".
Da spomenu bilo sta za federaciju, za Maglaj, Zenicu ...itd. nema sanse, samo "srpsko".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Građevinijada 2014.Gunner4 je napisao/la:Pustite te zapadne licimjere. Kakvi prijatelji. Prijatelji su samo kada treba oruzije doturit da se ovde istrebimo ko 90-tih ono sto danas rade u Ukrajini.
Mogu ovde na ovom trusnom balkanu ljudi da se mrze do mile volje ali kada nastane ovako sranje jedni drugima su ipak najblizi i najpreci.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- samo_lijevo
- Kontakt:
@AlanSmith14,jesi to i ti bio? 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Što Bože nisam kakav računarski mag da im upadnem u sistem i kažem ovako par riječi javno umjesto njih.
Tačno su umni bolesnici, sram ih da bude, a na mnogo mjesta srbi su bježali u muslimanska sela od poplava. Al ko da je naroda briga za tim, ovi na vlasti i ovi koji kontrolišu mediji ljudski šljam najveći mogući
Čudo nisu okrivili rijeku BOSNU što ih je poplavila
Tačno su umni bolesnici, sram ih da bude, a na mnogo mjesta srbi su bježali u muslimanska sela od poplava. Al ko da je naroda briga za tim, ovi na vlasti i ovi koji kontrolišu mediji ljudski šljam najveći mogući

Čudo nisu okrivili rijeku BOSNU što ih je poplavila

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
može li ko naći način da se konbtaktira neko u zenici ko je odgovoiran za onaj nogometni centar reprezentacije dase te prostorije otvore za unesrćene ljude
Bilo bi fino da i kod nas neki hotel primi ugrožene.Ionako zjape prazni.HOTEL MOSKVA NA TERAZIJAMA PRIMA UGROŽENE
Ostavite se jadnih televizija.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- BluesForever
- Kontakt:
Ne znam ko pobi muslimansko stanovništvo u Ahmićima, ali i u ostalim djelovima BiH,Turci i S.Arabija su milijarde donirale za BiH a tih pola para je završilo u đepovima politicara,naravno da treba Džamije otvarati.DonCorleone je napisao/la:Ja koliko znam, Hrvatska vojska je oslobodila Krajinu i pomogla ARBIH pri kraju rata, kao sto je omogucila Amerima da svercuju oruzije preko Adrije do nase vojske u srednjoj Bosni, dakle Hrvati su bili aktivni dio odbrane i opstanka muslimanskog naroda na ovim prostorima. Hrvatska, USA i Iran su klucne zemlje opstanka Bosne i Hercegovine, a Saudijci obnavljaju dzamije, jer im je to u interesu, ako su Turci izgradili pola Bosne, onda mi je kristalno jasno zasto smo jedna od najsiromasnijih zemalja u Evropi sto opet ojacava moju tezu o njima.

Btw.Kakva tzv R.S, to je BiH.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- legenda reala
- Kontakt:
milijarde i milijarde su ušle u BIH poslije rata, od arapskih zemalja,Amerike,Holandije,Njemačke,Turske, osjećali su ljudi grižnju savjesti jer su sve to dopustili, dijelili i kapom i šakom, al naš narod ti je isti kao i političari svi samo gledaju kako da okrenuDonCorleone je napisao/la:Ja koliko znam, Hrvatska vojska je oslobodila Krajinu i pomogla ARBIH pri kraju rata, kao sto je omogucila Amerima da svercuju oruzije preko Adrije do nase vojske u srednjoj Bosni, dakle Hrvati su bili aktivni dio odbrane i opstanka muslimanskog naroda na ovim prostorima. Hrvatska, USA i Iran su klucne zemlje opstanke Bosne i Hercegovine, a Saudijci obnavljaju dzamije, jer im je to u interesu, ako su Turci izgradili pola Bosne, onda mi je kristalno jasno zasto smo jedna od najsiromasnijih zemalja u Evropi sto opet ojacava moju tezu o njima.

BN i RTRS su do danas izještavali o svima, RS skoro da se nije spominjala, ali očigledno da je zasmetalo vladajućoj strukturi udar na RS i da sad moraju naglašavati, jer sam pratio i ona se javlja Suzana i govori Bosno ovo ono, nigdje RS, onaj iz HMZ priča o SA,ZE o vodostajima, nigdje da razgraniči RS I FBIH

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisu oni oslobodili Krajinu vec su samo pomogli zadnjih mjesec dana rata kad su ovi nasi vec zaganjali Srbe prema Banja Luci. Jesu pomogli al to 'oslobodili' je preuvelicano, ispade tako da bi Krajina otisla u qrac da nije bilo Hrvata.DonCorleone je napisao/la:Ja koliko znam, Hrvatska vojska je oslobodila Krajinu i pomogla ARBIH pri kraju rata, kao sto je omogucila Amerima da svercuju oruzije preko Adrije do nase vojske u srednjoj Bosni, dakle Hrvati su bili aktivni dio odbrane i opstanka muslimanskog naroda na ovim prostorima. Hrvatska, USA i Iran su klucne zemlje opstanka Bosne i Hercegovine, a Saudijci obnavljaju dzamije, jer im je to u interesu, ako su Turci izgradili pola Bosne, onda mi je kristalno jasno zasto smo jedna od najsiromasnijih zemalja u Evropi sto opet ojacava moju tezu o njima.

Al nebitno.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 17 maj 2014, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
glupa ti priča..ko pobi narod u doljanima...moze se tako cijeli dan nabrajat..okanite se rataBluesForever je napisao/la:Ne znam ko pobi muslimansko stanovništvo u Ahmićima, ali i u ostalim djelovima BiH,Turci i S.Arabija su milijarde donirale za BiH a tih pola para je završilo u đepovima politicara,naravno da treba Džamije otvarati.DonCorleone je napisao/la:Ja koliko znam, Hrvatska vojska je oslobodila Krajinu i pomogla ARBIH pri kraju rata, kao sto je omogucila Amerima da svercuju oruzije preko Adrije do nase vojske u srednjoj Bosni, dakle Hrvati su bili aktivni dio odbrane i opstanka muslimanskog naroda na ovim prostorima. Hrvatska, USA i Iran su klucne zemlje opstanka Bosne i Hercegovine, a Saudijci obnavljaju dzamije, jer im je to u interesu, ako su Turci izgradili pola Bosne, onda mi je kristalno jasno zasto smo jedna od najsiromasnijih zemalja u Evropi sto opet ojacava moju tezu o njima.![]()
Btw.Kakva tzv R.S, to je BiH.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.