Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
Big respect za Hrvate i Slovence, necu se vise sprdati sa velicinom Slovenije ni Mandzukicem.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
De popusti ljude, imali su i oni tragediju.Pauk je napisao/la:Turska je velika skoro kao i Njemacka i u TR je sve poznato sto se tice njihove tragedije, ali Erdogan je ostale face su zauzete jer slijedi politicka kriza i oni se bore za vlastitu guzicu, pa su zaboravili za neku malu Bosnu.
Turska i Turci imaju prvu svoje interese i gledaju sebe a boli ih k. za Bosnu
Ja sam siguran da ce finansijski uveliko pomoći.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 17 maj 2014, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Austrija salje 3 spasiocke ekipe u BiH, krenuli danas u 12h.Wasserrettung hilft in Bosnien
Das Innenministerium forderte auch den Einsatz der Wasserrettung aus Salzburg an. Nach einer kurzen Verzögerung haben die Einsatzkräfte Samstagvormittag den Marschbefehl nach Bosnien erhalten. Um 12 Uhr sind 15 Mann mit drei Fahrzeugen und einem A-Boot in Moondsee abgerückt. Am Genzübergang Spielberg werden die Wasserretter mit den Kameraden des LV Tirol und Kärnten zusammentreffen und in einem gemeinsamen Konvoi ins Katastrophengebiet reisen, teilte die Salzburger Wasserrettung am Samstag mit.
Niko nije rekao da li će pomoći ili neće, samo malo razmislite šta je Turska i koliko je ta država moćna. MOgli su 10000 put više dosad pomoći nego i hrvatska i slovenija zajedno. Al dobro nije vrijeme da se priča o tome.
Daj Bože da se Sava povuče
Daj Bože da se Sava povuče

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Najbolja drzava na svijetuGoalgetter je napisao/la:Austrija salje 3 spasiocke ekipe u BiH, krenuli danas u 12h.Wasserrettung hilft in Bosnien
Das Innenministerium forderte auch den Einsatz der Wasserrettung aus Salzburg an. Nach einer kurzen Verzögerung haben die Einsatzkräfte Samstagvormittag den Marschbefehl nach Bosnien erhalten. Um 12 Uhr sind 15 Mann mit drei Fahrzeugen und einem A-Boot in Moondsee abgerückt. Am Genzübergang Spielberg werden die Wasserretter mit den Kameraden des LV Tirol und Kärnten zusammentreffen und in einem gemeinsamen Konvoi ins Katastrophengebiet reisen, teilte die Salzburger Wasserrettung am Samstag mit.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Svaka čast !
Turska je pobraćena s nama i imaju ljudi svojih problema skoro ko i ovdje mi što imamo tako da ..

Turska je pobraćena s nama i imaju ljudi svojih problema skoro ko i ovdje mi što imamo tako da ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Da, samo sto naivni Bosnjaci misle da ce ih Turci spasavati...isto kao 92-95 (sarkazam)PerryFred je napisao/la:LogicnoPauk je napisao/la:Turska je velika skoro kao i Njemacka i u TR je sve poznato sto se tice njihove tragedije, ali Erdogan je ostale face su zauzete jer slijedi politicka kriza i oni se bore za vlastitu guzicu, pa su zaboravili za neku malu Bosnu.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- samo_lijevo
- Kontakt:
hajde bolan popusti sa Turskom!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Goalgetter
- Kontakt:
Jesi vidio sta H.C Strache radi, poziva na pomoc Srbiji i RS-u, BiH nece ni da spomene. Pa koji maloumnik.DonCorleone je napisao/la: Najbolja drzava na svijetu.

- DonCorleone
- Kontakt:
Jarane, njih ima u Turskoj oko 80 miliona i u Evropskoj Uniji jos jednom 80 miliona. Nama pomazu drzave koje imaju ljudski kapacitet od 3-8 miliona ljudi.IlPrincipe je napisao/la:Svaka čast !![]()
Austrija je takodjer na odredjenim mjestima kompletno pod vodom, medjutim salju nama pomoc, i Hrvati imaju probleme sa vodom, pa salju svoje helikoptere u srednju Bosnu, a Turska koja ima vece kapacitete od svih tih zemalja zajedno, nije se ni oglasila povodom svega. Ponovo ce iz Irana stici pomoc brze nego od njih.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nisam vidio, odo da se informisem, vidim na nasim portalima trenutno, ali covjek ne voli muslimane radi Turaka i eto sta cesGoalgetter je napisao/la: Jesi vidio sta H.C Strache radi, poziva na pomoc Srbiji i RS-u, BiH nece ni da spomene. Pa koji maloumnik.

Pauk je napisao/la:Da, samo sto naivni Bosnjaci misle da ce ih Turci spasavati...isto kao 92-95 (sarkazam)PerryFred je napisao/la:LogicnoPauk je napisao/la:Turska je velika skoro kao i Njemacka i u TR je sve poznato sto se tice njihove tragedije, ali Erdogan je ostale face su zauzete jer slijedi politicka kriza i oni se bore za vlastitu guzicu, pa su zaboravili za neku malu Bosnu.
Turska (politika) 90tih i danas nije ista .
Humanitarna/novčana pomoć će biti sigurno.
Sad ako ti očekuješ 10 hiljada Turaka i 100 helikoptera to je tvoj problem

- bavariapivo
- Kontakt:
sta si ocekivao od njega...Goalgetter je napisao/la:Jesi vidio sta H.C Strache radi, poziva na pomoc Srbiji i RS-u, BiH nece ni da spomene. Pa koji maloumnik.DonCorleone je napisao/la: Najbolja drzava na svijetu.
Poslije ovoga dolaze isto teska vremena i ako nakon svega ovoga ne bude pomoći Turske, EU onda uhvatite srrati. Kod ljudi je dan žalosti, popustite malo.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 17 maj 2014, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
''Dobro ti onaj gore rece, nemojte se samo vi izbjeglicka govvna spominjati to razdoblje te sad kad je sraanje u BIH.geoxx je napisao/la:Da, samo sto naivni Bosnjaci misle da ce ih Turci spasavati...isto kao 92-95 (sarkazam)Pauk je napisao/la:[quote="PerryFred"
Logicno
Ionako ne pises nista korisno.''
Dobro hvala ti...izbjeglice su gov.na i evo i sam ja izbjeglica pa sam i ja gov.no...sigurno onda mislis da su i ove izbjeglice zbog poplava velika gov.na
Valjda si neke stvari skontao, ali vjerovatno ne.
-------------------Begović------------------
- Goalgetter
- Kontakt:
U tome lezi stos.DonCorleone je napisao/la:Nisam vidio, odo da se informisem, vidim na nasim portalima trenutno, ali covjek ne voli muslimane radi Turaka i eto sta cesGoalgetter je napisao/la: Jesi vidio sta H.C Strache radi, poziva na pomoc Srbiji i RS-u, BiH nece ni da spomene. Pa koji maloumnik.. Znas kakva je situacija u Austriji sa Turcima, pogotovo u Becu, od 10 Turaka, 7 je na AMS, 2 rade na crno i jedan ima Kebab Haus
.

Uglavnom sto se tice Austrije, drago mi je sto stize pomoc, nadam se da na ovome nece stati. Lijepo je vidjeti da se omladina sirom BiH, a dijaspora takodjer zalaze.
Jarane shvatio bi ja da ti pišeš sta korisno al ne pises. Od jucer ponavljas iste stvari, Srbiji svi pomazu nama niko, Turska je smece itd. Još kad takvi kao ti počnu spominjati ratne godine povraca mi se.Pauk je napisao/la:''Dobro ti onaj gore rece, nemojte se samo vi izbjeglicka govvna spominjati to razdoblje te sad kad je sraanje u BIH.geoxx je napisao/la:Da, samo sto naivni Bosnjaci misle da ce ih Turci spasavati...isto kao 92-95 (sarkazam)Pauk je napisao/la:[quote="PerryFred"
Logicno
Ionako ne pises nista korisno.''
Dobro hvala ti...izbjeglice su gov.na i evo i sam ja izbjeglica pa sam i ja gov.no...sigurno onda mislis da su i ove izbjeglice zbog poplava velika gov.na
Valjda si neke stvari skontao, ali vjerovatno ne.
- bavariapivo
- Kontakt:
evo iz bosanskog samca napokon dobre vijesti
Bosanski Šamac - Naš grad na Savi i Bosni
OBAVIJEST: (Javlja Srđan Milošević) Trenutna situacija u Samcu: Voda se povlaci postepeno a na nekim mjestima je opala i do pola metra. Put Samac - Modrica koji je bio pod vodom do Crkvinske raskrsnice sada se voda povukla do ulaza u Skaric od pravca Crkvina prema Samcu. Sada predstavlja problem ulazak u Samac iz pravca Crkvine jer je voda navodno odnijela dio puta od benzinske pumpe Ada - Petrol prema Samcu pa je prilaz trenutno moguc samo sa camcima. Ljudi koji su trenutno tamo a sa njima imam kontakt kazu da je situacija teska ali ne bas toliko koliko mediji objavljuju. Nama koji smo daleko od njih porucuju da se ne sikiramo, situacija je mnogo bolja danas nego juce. Podijelite vijest na svom zidu da bih mogli vidjeti zabrinuti ljudi kojim su familije dole.
Bosanski Šamac - Naš grad na Savi i Bosni
OBAVIJEST: (Javlja Srđan Milošević) Trenutna situacija u Samcu: Voda se povlaci postepeno a na nekim mjestima je opala i do pola metra. Put Samac - Modrica koji je bio pod vodom do Crkvinske raskrsnice sada se voda povukla do ulaza u Skaric od pravca Crkvina prema Samcu. Sada predstavlja problem ulazak u Samac iz pravca Crkvine jer je voda navodno odnijela dio puta od benzinske pumpe Ada - Petrol prema Samcu pa je prilaz trenutno moguc samo sa camcima. Ljudi koji su trenutno tamo a sa njima imam kontakt kazu da je situacija teska ali ne bas toliko koliko mediji objavljuju. Nama koji smo daleko od njih porucuju da se ne sikiramo, situacija je mnogo bolja danas nego juce. Podijelite vijest na svom zidu da bih mogli vidjeti zabrinuti ljudi kojim su familije dole.
ostaje samo da molimo Allaha da se situacija smiri 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- bavariapivo
- Kontakt:
stanje u orasju kriticno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.