upravo tako.. slazem se 100%szlaja je napisao/la:POTPISUJEMvelez_mostar je napisao/la:Ma,Susic je debil koji je dosao na mjesto selektora jer su to htjeli ljudi koji su u Savezu ,i to svi znamo ,samo necemo da priznamo jer je bio veliki igrac .
Moramo objektivno posmatrati stvari ,i konstatirati da je Susic kitara od trenera ,i da je pijun kriminalaca iz Saveza ,jer da je znacio nesto u trenerskom smislu preuzeo bi nekog Francuskog prvoligasa ,i nikada se ne bi pojavio u Sarajevu ,i odbijao bi Repku.
Mozemo se mi slagati ,ili ne slagati s tim ,ali su to cinjenice...isto k'o sto je cinjenica da je Ciro apsolutni manipulator ,a to su mnogi ovdje negirali ,i zatvarali oci ,jer smo imali rezultate..dok su samo realisti pljuvali po njemu i kad je najbolje islo.
Safet nije nista lose uradio ,a nije ni dobro ,razlog tome je upravo ovo gore napisano "on nije tu da radi ,on je tu da produzi vijek trajanja kriminalu u Savezu" ,i to je sve!
On je trebao otici ,i pogledati neke mlade momke koji su potencijalni reprezentativci ,i sa njima porazgovarati (mada mu je fond rijeci kao u nekoga ko u zivotu nije 2 recenice procitao) ,dati im do znanja da ih prati ,da razmislja da ih pozove ,otici u Glasgow po Papca i reci mu da nam je potreban jako ,lobirati da nam se kazna za Salihovica smanji ,potruditi se da se neki novci uloze u moderniziranje Koseva (mada to nije njegov posao ,sjedi sa ljudima koji to mogu napraviti),dogovoriti prijateljsku utakmicu sa renomiranom repkom kojoj ce biti cast igrati protiv repke "velikog Papeta".
Ima tu jedan mali milion stvari...ali ,dobro ,ko smo mi da kritikujemo njegov rad ,ma ko smo mi i da spomenemo bilo sta protiv njega ,ne smijes nista reci ,suti ,i klimaj glavom ,pricaj kako je Pape veliki tu da nas odvede na Iduce Euro ,kako cemo samljeti Francuze ,Rumune..jer je tu Pape mocni da to sve poslozi..patetika zar ne?
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
BLUE NATION.
Evo da se jos jednom citiram,kad ste vec ''pohitili''harishp je napisao/la:Za 5 hiljada eura dovedite Cappela i smanjite dozivljaj.
Vazda smo bili pogani i ostacemo.Zato Janezi poslije ''smucanja''mogu da pogledaju svoje Zmajceke na velikim prvenstvima.
A selektor im Matjaz Kek vodio M.U,Barcelonu i velika fudbalska licnost.
Kod nas bi i Mourinjo docekan kao kloc.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ti mislis da je za 5000€ Susic najbolji kandidat ???harishp je napisao/la:Evo da se jos jednom citiram,kad ste vec ''pohitili''harishp je napisao/la:Za 5 hiljada eura dovedite Cappela i smanjite dozivljaj.
Vazda smo bili pogani i ostacemo.Zato Janezi poslije ''smucanja''mogu da pogledaju svoje Zmajceke na velikim prvenstvima.
Tu imamo i Barbareza, i Kodru, i Amara Osima, i Musemica, Glavas, Bazdarevic, ...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Možeš li ti meni reć po čemu su Barbarez, Kodro, Osim itd itd bolji od Papeta ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
neki su igrali u zelji a neki su tu da kamufliraju to 

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Sacuvaj nas boze od takvih kandidata ili sjasi murta da uzjase kurta.Mozda Bazdarevic ali i on nije bas nesto poosvajao sa klubovima.Isto vatrogasac iz druge u prvu i balcak.Ovi domaci vodili vukove ali iz Sarajevske opstine naravno ne Njemackeszlaja je napisao/la:Ti mislis da je za 5000€ Susic najbolji kandidat ???harishp je napisao/la:Evo da se jos jednom citiram,kad ste vec ''pohitili''harishp je napisao/la:Za 5 hiljada eura dovedite Cappela i smanjite dozivljaj.
Tu imamo i Barbareza, i Kodru, i Amara Osima, i Musemica, Glavas, Bazdarevic, ...

Uzgred receno Turska dobija Guusa Hidinika za samo 3,7 miliona eura godisnje.Prava sitnica iliti skoro 44 puta vise od naseg selektora.Sto znacidva puna ciklusa naseg selektora dok ovaj odradi za mjesec dana

Pametnom dosta.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 feb 2010, 15:45, ukupno mijenjano 3 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
O Osimu ne trebam priat, dokazan autoritet i strucnjak. Kodro je zacetnik ove generacije. A Barbarez je za razliku od Susica "neprovjereno los", tu bi isli na rizik, mada se zna sta znaci Barba nasoj repki.GunnerS je napisao/la:Možeš li ti meni reć po čemu su Barbarez, Kodro, Osim itd itd bolji od Papeta ?!
Koga je to Osim vodio toliko dobro ?! A Pape nije ?! Da možda osim nije bolji jer je manijak ?!
Osim je BOG, Kodro i Pape su mi super, a Barbarez bi za mene bio potpuni promasaj... nema sekunde trenerskog iskustva.szlaja je napisao/la:O Osimu ne trebam priat, dokazan autoritet i strucnjak. Kodro je zacetnik ove generacije. A Barbarez je za razliku od Susica "neprovjereno los", tu bi isli na rizik, mada se zna sta znaci Barba nasoj repki.GunnerS je napisao/la:Možeš li ti meni reć po čemu su Barbarez, Kodro, Osim itd itd bolji od Papeta ?!
× Plava krv ispod koze ×
Mada na ovoj temi prica moze ici u beskonacnost, s jedne strane simpatizeri Sarajeva brane Susica samo zato sto je to njihov Susic, a s druge strane ostali, koji puno objektivnije gledaju na stvari.
Vi se palite na nas, koji najmanje iznosimo svoja misljenja, SAMO NAVODIMO CINJENICE. Pobijte one cinjenice, manite Papeljublja. Navedite i vi cinjenice o njemu. Navedite njegove uspjehe, poteze, ...
Vi se palite na nas, koji najmanje iznosimo svoja misljenja, SAMO NAVODIMO CINJENICE. Pobijte one cinjenice, manite Papeljublja. Navedite i vi cinjenice o njemu. Navedite njegove uspjehe, poteze, ...
Ne ba, pusti ti toga sarajevo-seljo priče... Samo mi objasni koga je vodio osim i šta je uspio sa njim. Ja ne znam, pitam te a vidim ti znaš.
Sto mrzim ovakve komentare. Boli me RACKU ko je manijak a ko pitar. Da je doso Hadzibegic ne bi se ljutio, ovako hocu.GunnerS je napisao/la:Koga je to Osim vodio toliko dobro ?! A Pape nije ?! Da možda osim nije bolji jer je manijak ?!
Problem najveci lezi u tome sto isto tako ima Papemrzaca ili Papehraka iako ''cinjenice'' koje bi kao trebale zamijeniti Papeta sa cim ili kako su ne smjesne vec zalosne.Niti para niti kvaliteta.Da bi se pricalo o nekoj boljoj soluciji.szlaja je napisao/la:Mada na ovoj temi prica moze ici u beskonacnost, s jedne strane simpatizeri Sarajeva brane Susica samo zato sto je to njihov Susic, a s druge strane ostali, koji puno objektivnije gledaju na stvari.
To je i laiku poznato.
Jos nesto veliki broj Zeljovaca koji misle svojom glavom su donekle podrzali Papeta jer su bas te cinjenice raskontali.Tako da nije uopste relacija zeljo-sarajevo vec problemi u mozdanim vijugama i neki drugi problemi u vezi geneze.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 feb 2010, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
NEK SI TI SEBE DEKLARISAO KAO OBJEKTIVNOG...........CISTA SUBJEKTIVNOST.......szlaja je napisao/la:Mada na ovoj temi prica moze ici u beskonacnost, s jedne strane simpatizeri Sarajeva brane Susica samo zato sto je to njihov Susic, a s druge strane ostali, koji puno objektivnije gledaju na stvari.
a sto se tice cinjenica, niko ih ovdje ne iznosi, jer covjek jos nije ni pobijedio, ni izgubio , a ni remizirao.........
cinjenica je zasnovana na onome sto se desi, tako da ti svoje cinjenice, znas gdje mozes zabit..........
Nemojte molim vas spominjati tih 5.000 eura,to je bio glavni argument i kad je Ćiro došao,dobro se sjećam komentara tipa:"Ćiro dobija pišljivih 5.000 eura a ima milione,zar to nije pokazatelj koliko voli BiH"...svi znamo kako se to završilo i vjerovatno su se i milioni okrenuli zato ne spominjite tu fiksnu platu...
Ako spomenem da je sa ispod prosjecnim klubom u evropi Zeljom osvojio sve sto se da osvojiti u nasoj drzavi, a uz to stigao i do 3. predkola lige prvaka, ali u velikom stilu (pomeo Akranes i Lillestrom). I odigrao veoma solidno sa NewCastleom. Ti ces rec opet zato sto je "Zeljo".GunnerS je napisao/la:Ne ba, pusti ti toga sarajevo-seljo priče... Samo mi objasni koga je vodio osim i šta je uspio sa njim. Ja ne znam, pitam te a vidim ti znaš.
Trener koji je bio autor najmocnije posleratne ekipe (generacije) u BiH ne zasluzuje biti selektor???
A i pored svega nisi ni svjestan koji je Amar autoritet i "gospodin"
Znaš li ti da je Pape 2-3 ekipe u Turskoj preuzeo u polusezoni i spasio ih ispadanja ?! A ti češ opet to reči, to nije dovoljno, bolje je osvojit u našoj ligi titulu kad se zna kako se osvaja titula. Al dobro, ti i dalje se nadaj da će nekad osim bit trener...
Ja pricam o tome "kako je on mogao doci za selektora". Cime je dosao u izbor? Svaki kandidat mora imati nesto cime ce da se proda.PIRKE33 je napisao/la:NEK SI TI SEBE DEKLARISAO KAO OBJEKTIVNOG...........CISTA SUBJEKTIVNOST.......szlaja je napisao/la:Mada na ovoj temi prica moze ici u beskonacnost, s jedne strane simpatizeri Sarajeva brane Susica samo zato sto je to njihov Susic, a s druge strane ostali, koji puno objektivnije gledaju na stvari.
a sto se tice cinjenica, niko ih ovdje ne iznosi, jer covjek jos nije ni pobijedio, ni izgubio , a ni remizirao.........
cinjenica je zasnovana na onome sto se desi, tako da ti svoje cinjenice, znas gdje mozes zabit..........
ETO SAD VAS MOLIM DA VI NAVEDETE STVARI O SUSICU KOJE NJEGA MOGU "PRODATI" ZA SELEKTORA BIH, samo to trazim
Je li to veci rezultat od Osimovog i Bazdarevicevog ???GunnerS je napisao/la:Znaš li ti da je Pape 2-3 ekipe u Turskoj preuzeo u polusezoni i spasio ih ispadanja ?! A ti češ opet to reči, to nije dovoljno, bolje je osvojit u našoj ligi titulu kad se zna kako se osvaja titula. Al dobro, ti i dalje se nadaj da će nekad osim bit trener...
Ako Ciro ima milione onda drugi selektori u normalnim repkama koji ce pola od njih da poljube vrata velikom takmicenju imaju milijarde.Jer i oni imaju mnogo jace ugovore sa kompanijam.Porediti Eronet ili Konzum sa nekim mnogo poznatijim kompanijama je smijesno.Toliko i o fiksu i prefiksu.ra1981 je napisao/la:Nemojte molim vas spominjati tih 5.000 eura,to je bio glavni argument i kad je Ćiro došao,dobro se sjećam komentara tipa:"Ćiro dobija pišljivih 5.000 eura a ima milione,zar to nije pokazatelj koliko voli BiH"...svi znamo kako se to završilo i vjerovatno su se i milioni okrenuli zato ne spominjite tu fiksnu platu...
Uostalom Ciro je manipulator kakvog nema,Pape a ni drugi pogotovo nakon ovog svega ni 2% nece dobiti sto je dobio ovaj.
Tako da nigdje veze sa vezom.
Bazdarevic je odbio bilo kakvu pricu sa repkom a Osima porediti titulu fildzan lige sa radom u ekipama Turske,Francuske lige je izvan svake pameti.Sa Japanom i klubom fakticki nista nije ni uradio.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 feb 2010, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.