ne uzimaju ga za ozbiljno a glasaju stalno za njega, svaka cast ali hajde, nije ni vrijeme ni mjesto da pisemo o tome kad ni ovi "nasi" nisu nista bolji od njega, ovce pa to ti jenedim93 je napisao/la:šta od budale očekivat. ni njegov ga narod ne uzima za ozbiljnoHead je napisao/la:Kako je Dodik retardiran lik,otiso u Srbiju i rica o Dejtonskom sporazumu a citava RS pod vodom, ljudi se bore za zivot a on o Dejtonu.. Šta kaže nije vandredna situacija, a država pluta
Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Tip je kontradiktoran da valja ... Govori kako mediji ne trebaju vršiti politizaciju svega a on je vrši ... Govori kako poštuje Deyton a u istoj rečenici ga negira ...Head je napisao/la:Kako je Dodik retardiran lik,otiso u Srbiju i rica o Dejtonskom sporazumu a citava RS pod vodom, ljudi se bore za zivot a on o Dejtonu.
U toku je evakuacija tih sela koliko imam informacija, kolegica iz Crkivca kaze da je helikopter poletio s crkvickog brda za Orahovicu i ta ostala mjesta, 3 helikoptera ucestvuju koliko znam.BadrHari je napisao/la:Kakvo je stanje sa Sericima i Kolicima ?
Klix objavio da su evakuisani iz docnijeg sela, a u komentarima neko demantovao.
Strasno
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
prije 30 sekundi
DRAGI MOJI JA ODO IZ KUCE VODA JE SVUDA I OKO MENE I U KUCI .
CUJEMO SE.
status iz gorica kod brčkog
Kazu da nasip u BN nece izdrzati ..
DRAGI MOJI JA ODO IZ KUCE VODA JE SVUDA I OKO MENE I U KUCI .
CUJEMO SE.
status iz gorica kod brčkog
Kazu da nasip u BN nece izdrzati ..
Ja iz Radakova cujem kako prelijecu helikopteri iz kasarne bukvalno svakih 15 minuta.Lampard8 je napisao/la:U toku je evakuacija tih sela koliko imam informacija, kolegica iz Crkivca kaze da je helikopter poletio s crkvickog brda za Orahovicu i ta ostala mjesta, 3 helikoptera ucestvuju koliko znam.BadrHari je napisao/la:Kakvo je stanje sa Sericima i Kolicima ?
Klix objavio da su evakuisani iz docnijeg sela, a u komentarima neko demantovao.
Strasno

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
http://****/hronika/stravicne-poslje ... ama-maraka
Evo steta se naravno mjeri u milijardama.
SLOBODA NAVIJAČIMA
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
naravno da se mjeri, to se moglo vidjet prvi dan.ennis je napisao/la:http://****/hronika/stravicne-poslje ... ama-maraka
edit: jeste upravo slušali ovog debila reportera iz Brčkog za BHT ? Da li je frajer normalan
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Evolution87
- Kontakt:
Jao kakav je Maglaj nakon sto se voda povukla 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ima i dobrih ideja kako npr ova:Širokobriježani danas prikupljaju hranu za stanovnike Žepča i Maglaja
U akciju prikupljanja pomoći poplavama pogođenim stanovnicima Bosne priključili su se i mladi Širokobriježani. Humanitarna akcija prikupljanja pomoći, koju su inicirali fra Željko Barbarić, mladi Širokobriježani i FRAMA koji se svakog tjedna okupljaju na zajedničkom Susretu na Brigu, održat će se danas od 10 sati do 17 sati.
U tom razdoblju u prostoriji Franjevačke galerije na Širokom Brijegu nalazit će se volonteri koji će prvenstveno prikupljati konzerviranu hranu, što je najpotrebnije najteže pogođenim stanovnicima Žepča i Maglaja gdje će biti proslijeđena prikupljena hrana. Svi ljudi dobre volje moći će dati i novčani prilog koji će se upotrijebiti za organizaciju prijevoza i nabavku dodatne hrane i flaširane vode.
Širokobriježani, pokažimo dobro i plemenito srce!
Humanitarna akcija HPD Čvrsnica, GSS Široki Brijeg i Crveni križ Široki Brijeg
GSS Široki Brijeg i HPD Čvrsnica u suradnji sa Crvenim križom organiziraju akciju za pomoć stradalim stanovnicima mjesta pogođenih poplavama u Bosni. Akcija traje danas i sutra (17. i 18.5.2014.g) od 13 do 19 sati u prostorijama HPD Čvrsnica -GSS Široki Brijeg (iza zgrade županije - Baraka),a od utorka do četvrtka u trajanju od 10 do 18 sati, svoje priloge možete donijeti u prostorije Mjesne zajednice Lijeva obala u Ulici fra Didaka Buntića u Širokom Brijegu . Najpotrebnije stvari koje možete donirati su: hrana,deke, spužve, voda, čizme, pelene, odjeća te ostale stvari koji ste u mogućnosti dati.Ove priloge koje prikupimo dostavit ćemo Crvenom križu općine Široki Brijeg da oni rasporede gdje je najpotrebnije. Za sve informacije se možete javiti na broj GSS - 063/114-115
zar nebi bilo bolje puniti vodu u neke spremnike od 20 litara izravno recimo u nas u borku i slati jer je flaširana voda naizgled jeftina ali ako je potrebno poslati 100 000 litara onda zamislite sto se sve drugo moze napraviti za njih sa razlikom tih novaca
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bravo Siroki. Evo i sa titove ulice u Mostaru je krenula velika kolona hrane vode i ostalih potrebstina. Hajmo hercegovino
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Čudan je naš narod, toliko kontrasta, sa jedne strane imaš ove majmune koji pokušavaju zaradit marku više u ovako crnoj situaciji, sa druge strane imaš stotine hiljada koji bi dali sve da se pomogne.
Baš smo čudna nacija
Baš smo čudna nacija
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
tako ti je svugdje...nitko nije imun na ljudsku glupost...nedim93 je napisao/la:Čudan je naš narod, toliko kontrasta, sa jedne strane imaš ove majmune koji pokušavaju zaradit marku više u ovako crnoj situaciji, sa druge strane imaš stotine hiljada koji bi dali sve da se pomogne.
Baš smo čudna nacija

Ne znam jel predlozeno, al treba i svijece slat u ova podrucja gdje nema struje. U Gracanici jedna svijeca 6-7KM.
E jadova povecavaju cijene fuj.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Svugdje imas profitera. Flasa vode 3-4KM, eto svijeca jedna obicna 6-7KM, da ne pricam o brasnu, seceru i sl.
ja cu ovdje pokusa pratiti sve akcije i ljepiti tekstove sto se tice širokog..samo široki je mali grad..al dobro..
al ovo za vodu, ovo se mora iskoristiti ideja, ne samo ovdje nego svugdje gdje je moguce..da se šalju kamioni sa bidonima i da se toče u širokom, ljubuškom i gdje još ima pitke vode..bolje i to nego kupovat..
al ovo za vodu, ovo se mora iskoristiti ideja, ne samo ovdje nego svugdje gdje je moguce..da se šalju kamioni sa bidonima i da se toče u širokom, ljubuškom i gdje još ima pitke vode..bolje i to nego kupovat..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ma normalna stvar, ako si već tu primoran kupovat, kupi al ja mu nebi uso u prodavnicu sigurno kad sve ovo zavrsi taman bio kruha gladan, zapamtit ce im to ljudi.cala je napisao/la:Svugdje imas profitera. Flasa vode 3-4KM, eto svijeca jedna obicna 6-7KM, da ne pricam o brasnu, seceru i sl.
ova ideja iz Sirokog je vrhunska
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne kontam kako ti ljudi, što povečavaju cijene, nemaju nimalo ljudskosti? Zaslužuju najveću kaznu, našao si sad da zarađuješ. 
Nema kod mene ništa ali kad gledam ove slike, videe, strah me uhvati, nervoza. Kod mene rijeka nije uopšte narasla, možda malo, nekih 5-6 cm ali znam da je prija znala doći do mosta ali se nije nikad izlila. Nadam se da više neće biti kiše i da će se uspijeti svi oporavit, znam da je teško ali moramo se svi u ovo uključit.

Nema kod mene ništa ali kad gledam ove slike, videe, strah me uhvati, nervoza. Kod mene rijeka nije uopšte narasla, možda malo, nekih 5-6 cm ali znam da je prija znala doći do mosta ali se nije nikad izlila. Nadam se da više neće biti kiše i da će se uspijeti svi oporavit, znam da je teško ali moramo se svi u ovo uključit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovako su i u ratu profitirali, da je sreće pa sve osudit i zatvoriti.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 1 gost.