Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

LJOZE1921
Kontakt:

Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la LJOZE1921 » 14 maj 2014, 23:52

LJOZE1921 je napisao/la:je li moguce vratiti izgubljene slikee sa galaxy s3 nisu izbrisane nego su same nestale ??

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !

__EmIr__
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la __EmIr__ » 15 maj 2014, 00:33

IronMany je napisao/la:
__EmIr__ je napisao/la:Da nema ko huawei P6 zna li iko kakav je mob valja li ista? :D
Drzao sam ga u rukama i malo ga mrcvario. Meni se na prvu svidjelo to sto je brz i sto ne stopa niti kod jedne aplikacije. Hvatao je signal wi fi preko 250 m i bez problema pustao radio stanice, ako ti sta to znaci.
Lijep, tanak, elegancija na nivou. Extra slike iako mu je kamera "samo" 8 mpx, dok je prednja 5 mpx.
Vjerujem da mu znas ostale pojedinosti i specifikacije kad vec pitas za isti. Impresivan telefon za te novce za koje se moze nabaviti.

Ja ga kanim sebi uzeti.

Pozz
Drug hvala ti puno, uzecu i ja samo dok slete kakve pare :D
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 15 maj 2014, 00:50

__EmIr__ je napisao/la:
IronMany je napisao/la:
__EmIr__ je napisao/la:Da nema ko huawei P6 zna li iko kakav je mob valja li ista? :D
Drzao sam ga u rukama i malo ga mrcvario. Meni se na prvu svidjelo to sto je brz i sto ne stopa niti kod jedne aplikacije. Hvatao je signal wi fi preko 250 m i bez problema pustao radio stanice, ako ti sta to znaci.
Lijep, tanak, elegancija na nivou. Extra slike iako mu je kamera "samo" 8 mpx, dok je prednja 5 mpx.
Vjerujem da mu znas ostale pojedinosti i specifikacije kad vec pitas za isti. Impresivan telefon za te novce za koje se moze nabaviti.

Ja ga kanim sebi uzeti.

Pozz
Drug hvala ti puno, uzecu i ja samo dok slete kakve pare :D
Nema na cemu ;)
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 maj 2014, 07:46

huawei i slicna smeca mozes samo uzeti ukoliko ti cisto onako dodje malo da nosis ekstremno los mobitel, da promjenis ukoliko imas nesto prejako i vrijedno spomena kao sto je npr neki od modela serije lumia ili tako nesto, pored toliko mobitela, dobrih mobitela vrijednih spomena, uzimati huawei koji se raspada na prvi pogled je apsurdno da ne moze apsurdnije :lolno:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

ilijasmusic
Kontakt:

Post Postao/la ilijasmusic » 15 maj 2014, 15:02

htjeo uzeti lg g2 mini preko bht al vidim nema definisanu cijenu za ultra pakete koja steta

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 15 maj 2014, 15:15

ilijasmusic je napisao/la:htjeo uzeti lg g2 mini preko bht al vidim nema definisanu cijenu za ultra pakete koja steta
imas lg l9 II koji je gotovo isti uredjaj, samo je razlika u verziji androida, lg l9 II koristi 4.1.2 JB, a g2 mini kitkat

ilijasmusic
Kontakt:

Post Postao/la ilijasmusic » 15 maj 2014, 15:23

e hvala koliko vidim ovaj cak ima mogucnost umetanja microsd kartice, vjerovatno cu njega i uzeti

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 16 maj 2014, 19:44

Kako blokirati trošenje 3G neta pojedinim aplikacijama? Znam kako blokirati svima, al' mi konkretno na 3G-u trebaju samo Viber i FB, a kad sam ga zadnji put koristio, Dropbox i Google+ su pojeli 80% neta, što ne želim da se ponovi...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 maj 2014, 02:36

anonimni je napisao/la:Kako blokirati trošenje 3G neta pojedinim aplikacijama? Znam kako blokirati svima, al' mi konkretno na 3G-u trebaju samo Viber i FB, a kad sam ga zadnji put koristio, Dropbox i Google+ su pojeli 80% neta, što ne želim da se ponovi...
Kad si vec kod dropbox-a, za sta sluzi to cudo ? nisam ni pokusavao detaljno saznati, al kad si to spomenuo, de mi odma i objasni ? :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 17 maj 2014, 03:06

LenBias je napisao/la:huawei i slicna smeca mozes samo uzeti ukoliko ti cisto onako dodje malo da nosis ekstremno los mobitel, da promjenis ukoliko imas nesto prejako i vrijedno spomena kao sto je npr neki od modela serije lumia ili tako nesto, pored toliko mobitela, dobrih mobitela vrijednih spomena, uzimati huawei koji se raspada na prvi pogled je apsurdno da ne moze apsurdnije :lolno:
bgm nije tako, huawei, prestigio i ostali ovi manji proizvodjaci imaju dosta fine mobitele, huawei cak najbolji odnos cijena-kvalitet ;)

Ne mora biti samaung, Sony, Nokia da bi bio kvalitetan, to je stari mit ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 maj 2014, 08:46

uzmi ti malo u ruke nesto od serije lumia pa ces viditi sta je kvalitet izrade i apsolutna moc, mogu svi da im se samo klanjaju sto se toga tice i nista vise i to kazem bez trunke zezanja i preuvelicavanja, jedina averzija, ALI BUKVALNO JEDINA, prema tim mobitelima kod nasih ljudi dolazi iz cinjenice sto nemaju pojma i misle da je windows na mobitelima uzas i smece koje niko ne podrzava i za koje se nista na svijetu ne moze naci, isti takav sam bio prije godinu dana jer su me drugi takvom pricom uvjerili, android i samo android ali to je takva laz da je smijesno poceti negirati istu nego se samo nasmijes i to je to

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 17 maj 2014, 09:54

LenBias je napisao/la:uzmi ti malo u ruke nesto od serije lumia pa ces viditi sta je kvalitet izrade i apsolutna moc, mogu svi da im se samo klanjaju sto se toga tice i nista vise i to kazem bez trunke zezanja i preuvelicavanja, jedina averzija, ALI BUKVALNO JEDINA, prema tim mobitelima kod nasih ljudi dolazi iz cinjenice sto nemaju pojma i misle da je windows na mobitelima uzas i smece koje niko ne podrzava i za koje se nista na svijetu ne moze naci, isti takav sam bio prije godinu dana jer su me drugi takvom pricom uvjerili, android i samo android ali to je takva laz da je smijesno poceti negirati istu nego se samo nasmijes i to je to
Upravo tako, ostali proizvođaci nikad nece nadmasiti Nokiu i njihov kvalitet. Oko mene svako se zali, pozali kod Htc-a Samsunga... problem kod ovog kod onog, a ovi sto imaju Nokie imam osjecaj da vjecno sute, rijetko cujem da se neko pozali na neki problem. I to je iz doba Nokia-Simens.. kada su bili vodeci, Simens "nadzidzaju" i to je to.. a kvalitet ravan nuli... i dan danas je ostalo, sada su razlike manje, ali kvalitet je i dalje na strani Nokie.
Pptpis na ovo zadnje, za nas arod i njihovo razmisljanje.
Mia San Mia

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 maj 2014, 10:01

Papastathopoulos je napisao/la:
anonimni je napisao/la:Kako blokirati trošenje 3G neta pojedinim aplikacijama? Znam kako blokirati svima, al' mi konkretno na 3G-u trebaju samo Viber i FB, a kad sam ga zadnji put koristio, Dropbox i Google+ su pojeli 80% neta, što ne želim da se ponovi...
Kad si vec kod dropbox-a, za sta sluzi to cudo ? nisam ni pokusavao detaljno saznati, al kad si to spomenuo, de mi odma i objasni ? :D
Za upload slika i videa, mozes namjestiti da se uploaduju samo preko WiFi-a i tako si siguran od trosenja neta, a dobijes 2 GB cini mi se kad se registrujes, no lako je to prosiriti (ja npr. imam 50 GB na dvije godine, mogao sam dobiti jos, ali nisam htio), a te slike mozes gledati i preko kompjutera ako skines aplikaciju za kompjuter i udjes u svoj account na kompjuteru...

Sve u svemu, vrlo pametna stvar :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 17 maj 2014, 12:46

LenBias je napisao/la:uzmi ti malo u ruke nesto od serije lumia pa ces viditi sta je kvalitet izrade i apsolutna moc, mogu svi da im se samo klanjaju sto se toga tice i nista vise i to kazem bez trunke zezanja i preuvelicavanja, jedina averzija, ALI BUKVALNO JEDINA, prema tim mobitelima kod nasih ljudi dolazi iz cinjenice sto nemaju pojma i misle da je windows na mobitelima uzas i smece koje niko ne podrzava i za koje se nista na svijetu ne moze naci, isti takav sam bio prije godinu dana jer su me drugi takvom pricom uvjerili, android i samo android ali to je takva laz da je smijesno poceti negirati istu nego se samo nasmijes i to je to
dobra je Nokia to stoji, Windows je fin sistem, al ponovo raja se navikla na androide i naravno na nesta sto si se naviko teško da ćeš mjenjat ;)
Ja sam gore većinom reko da ove ostale marke rade isto beton mobitele, jer si ti pljuvo huawei ;)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 17 maj 2014, 13:11

Kad je u pitanju kvalitet izrade, apple je još uvijek nenadmašiv :kafa:
naprijed rejal

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 maj 2014, 15:04

JoseMourinho je napisao/la:
dobra je Nokia to stoji, Windows je fin sistem, al ponovo raja se navikla na androide i naravno na nesta sto si se naviko teško da ćeš mjenjat ;)
Ja sam gore većinom reko da ove ostale marke rade isto beton mobitele, jer si ti pljuvo huawei ;)
i stojim iza toga kad se isti poredi sa velikanima kao sto su serija lumia, jabuka, htc kec itd, on je cista nula znaci dok je u poredjenju sa onim dual sim kineskim kasavaki abidas mobitelima vjerovatno vise nego dobar

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 17 maj 2014, 16:24

LenBias je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:
i stojim iza toga kad se isti poredi sa velikanima kao sto su serija lumia, jabuka, htc kec itd, on je cista nula znaci dok je u poredjenju sa onim dual sim kineskim kasavaki abidas mobitelima vjerovatno vise nego dobar
jest al je haman pa duplo jeftiniji, ja kažem ko ima bacat para nek kupuje za milju mobitel, al za neki budjet oko tri stoje uzmes npr. Huawei i mozes sve sto i ostali sa duplo skupljim mobitelima ;)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 maj 2014, 16:39

Sveti je napisao/la:Kad je u pitanju kvalitet izrade, apple je još uvijek nenadmašiv :kafa:
jok, ne moze tu niko opet nokiji, kakav apple, izvadis iphone 5 iz kutije ono ogreban

nokia sa polikarbonatom dominira, opet plastika ali opet i feeling da imas premium uredjaj

Klare

Post Postao/la Klare » 17 maj 2014, 16:56

Vrlo zanimljivo kako neznalice hvale Lumije i iPhone, čuj iPhone :lol: , ime i ništa više.

Ti proizvođači po performansama ne mogu ni prismrditi Soniju i Samsungu koji su poprilično ispred,

A pogotovo je taj iPhone zanimljiv koji daje mnogo manje a košta više od ovih boljih. :puke:

Huawei se sputava, a za relativno male novce dobiješ extra telefon sa malo ružnijim imenom.
Jedino mu je to mana.

Samsung mi ne odgovara izgledom nimalo, mada je odličan telefon, nikad ga ne bih nosio,
a i muka mi je više od te marke.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 maj 2014, 17:01

Ma HTC je beton :)

Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.