Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Dex
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Dex » 16 maj 2014, 23:06

Mandraxu jel te hercegovka kakva smotala? Ako jest, oprošteno ti je :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 16 maj 2014, 23:13

Joj maksuz sam se ulogovao da ovo napisem.
Jesam i ja vjernik, al brate dragi ono sto hocu zamolit Boga to uradim u svojim mislima ili sta vec, a ne preko fejsa.
Koja god **** stranica objavi nesto o poplavama, svi nesto pametuju i citiraju neke ajete i hadise tipa narod je zasluzio, ovo je opomena.
Ma mars ba u pizdu materinu, da li ste vi izgubili kucu i sve ono sto ste u zivotu postigli pitao bih ja vas da li je onda OPOMENA ?!
Stvarno su mi se popeli na vrh qrca :evil:
ZZ

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 16 maj 2014, 23:15

nedim93 je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Pazi, ako ima ikakvih fraza ili riječi koje imaju veze sa uspjehom ili pobjedom, to ti neće znat prevest.
neće da mi javi jel mu stigo tekst :nene:

bile neke riječi silverware, trophies, success , i mean bro wtf is det :crazy:

Zato drought me išlo pravo :lol:
:lol: :lol: koji kralj
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 maj 2014, 23:29

5000 ljudi iz Beograda krenulo u odbranu Sapca,a kod nas se borili da dodju do karte za finale pisljivog ZMBT..ee moj Boze :roll:

Georgiev otkazao koncert u Beogradu zbog poplava,a kod nas se derneci ...ZALOSNO !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 16 maj 2014, 23:34

Lampard8 je napisao/la:Dok neki se bore za zivote i svoju imovinu neki vidjeli priliku da skupljaju lajkove po fb, zalosno majkem'
ovo je sve nista sta smo zasluzili :oops:
A možda neki ne mogu drukčije pomoći ili su spriječeni da izlaze iz kuca pa je ovo jedini vid pomoci, osim telefonskih poziva?
Ali necu da se svađam, sad više nego ikad moramo se držat zajedno
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 maj 2014, 23:52

Dex je napisao/la:Mandraxu jel te hercegovka kakva smotala? Ako jest, oprošteno ti je :mrgreen:
Ma jarane smotala me ima jedno par mjeseci, al' nemam ništa protiv pravo da ti kažem. :mrgreen:

Samo da potraje, ja zadovoljan. :cool:

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 17 maj 2014, 00:25

filip13 je napisao/la:
apocalyps je napisao/la:7 kamiona vojske krenulo prema Topcic polju i Nemili.

ljudi će noć provesti u šumama,valjda će im pomoći
Oni koji se nisu uspjeli ubaciti u helikoptere su se vratili kucama, kisa pada i dalje pa ako bi na planinama bili samo bi kakve bolesti navukli, ovako sjedi kod kuce, ujutro ce helikopteri nastaviti da evakuisi, nadat se da nece biti vise klizista ni kod njih a ni kod nas/vas :?
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 maj 2014, 00:28

mandraX je napisao/la:Ma jarane smotala me ima jedno par mjeseci, al' nemam ništa protiv pravo da ti kažem. :mrgreen:
Nemoj da ja javno iznosim svoj komentar na ovo :mrgreen: :tralala:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 maj 2014, 00:30

Virtu4l je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Ma jarane smotala me ima jedno par mjeseci, al' nemam ništa protiv pravo da ti kažem. :mrgreen:
Nemoj da ja javno iznosim svoj komentar na ovo :mrgreen: :tralala:
Pa dobro sam rekao, smotala me. :mrgreen:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 maj 2014, 00:52

harry_90 je napisao/la:5000 ljudi iz Beograda krenulo u odbranu Sapca,a kod nas se borili da dodju do karte za finale pisljivog ZMBT..ee moj Boze :roll:

Georgiev otkazao koncert u Beogradu zbog poplava,a kod nas se derneci ...ZALOSNO !
Pa da su barem nrsto ovako napravili... Nisam mislio da su to ikada reci ali Grand, svaka vam yebena cast :tokralju: :tokralju: :tokralju:

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 17 maj 2014, 00:59

Joj ne mogu da zaspim, strah me nesto jos me neka nervoza uhvatila, prijateljica iz Orahovice mi se ne javlja od sinoc, a sad gledam ove slike, suze same krenu kad ih gledas, pomozi Bože, jer Ti samo možeš ovo da zaustaviš :bow:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Sportistaaa
Kontakt:

Post Postao/la Sportistaaa » 17 maj 2014, 01:32

[youtube][/youtube]

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 17 maj 2014, 01:38

Consigliere je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:5000 ljudi iz Beograda krenulo u odbranu Sapca,a kod nas se borili da dodju do karte za finale pisljivog ZMBT..ee moj Boze :roll:

Pa da su barem nrsto ovako napravili... Nisam mislio da su to ikada reci ali Grand, svaka vam yebena cast :tokralju: :tokralju: :tokralju:

[youtube][/youtube]
Ovo pola ide u Bosnu samo zato što je Brenin Grand. Svaka im čast u svakom slučaju. Veliki gest
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 maj 2014, 01:57

Ide zato što najviše Bosna glasa na tom takmičenju, a ima i dosta takmičara iz Bosne, eto u tom finalu od 10-12 takmičara, sigurno ima pet Bosanaca
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 17 maj 2014, 09:00

Evooo i mene... Sinoć nije bilo spavanja, prijevoz stoke do pola 6 ujutro, civilna zaštita rekla da može doći do haosa, zbog pucanja brane... Veću glupost u životu nisam čuo. Pa nije moj komšija Haso pravio branu **** te....
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 maj 2014, 09:31

Lampard8 je napisao/la:Joj ne mogu da zaspim, strah me nesto jos me neka nervoza uhvatila, prijateljica iz Orahovice mi se ne javlja od sinoc, a sad gledam ove slike, suze same krenu kad ih gledas, pomozi Bože, jer Ti samo možeš ovo da zaustaviš :bow:

mom drugu kuća nestala u orahovici

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 17 maj 2014, 10:10

filip13 je napisao/la:
Lampard8 je napisao/la:Joj ne mogu da zaspim, strah me nesto jos me neka nervoza uhvatila, prijateljica iz Orahovice mi se ne javlja od sinoc, a sad gledam ove slike, suze same krenu kad ih gledas, pomozi Bože, jer Ti samo možeš ovo da zaustaviš :bow:

Joj druze gledam ove slike iz Orahovice, pa oni su izmedu dva brda a oba brda su krenula i to velika kolicine zemlje je krenula, ako se ona spusti do dna njih skoro da vise i nema, strasno, ne mogu i dalje da dobijem ovu prijateljicu, prazna joj baterija :cry: :cry:

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 961&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 maj 2014, 10:13

Kud i meni rođendan potrefi na ovakvu katastrofu
#prayforbosnia
Keep walking.

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 maj 2014, 10:31

Lampard8 je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

Joj druze gledam ove slike iz Orahovice, pa oni su izmedu dva brda a oba brda su krenula i to velika kolicine zemlje je krenula, ako se ona spusti do dna njih skoro da vise i nema, strasno, ne mogu i dalje da dobijem ovu prijateljicu, prazna joj baterija :cry: :cry:

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 961&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

žao mi ljudi,oplačem svakoi malo kad vidim neku bebu kako je spašavaju

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 17 maj 2014, 17:34

Glede granda, citam na Mirzinom fb-u da ce emisija biti odgodjena za sljedecu subotu. Ovo napominjem samo poredjenja radi sa zmbt-om.
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 12 gostiju.