a ja sam mlađi među njima neam pojma trebalo bi to sve zovnut ima jedna ekipa prije rata je bila strah i trepet za livanjske hajdukovce i dinamovceSpleeN_TM je napisao/la:
jel moze ovako?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
a ja sam mlađi među njima neam pojma trebalo bi to sve zovnut ima jedna ekipa prije rata je bila strah i trepet za livanjske hajdukovce i dinamovceSpleeN_TM je napisao/la:
jel moze ovako?
ocekujem neku izvalu...kakav Hag?čamac je napisao/la:Hajd' što je papak nije on kriv tako mu grah pao, ali što je šupak. Nije njima ba ljudi lahko. Da su i o čem' sat vremena u životu razmišljali ne bi za tu bruku od kluba navijali. Gotovo je sad, nema nazad.
Čujem da su pozvani u Hag da svjedoče. Zna li iko išta više?
ma moj camac, sve neki mangupi preko netačamac je napisao/la:Hajd' što je papak nije on kriv tako mu grah pao, ali što je šupak. Nije njima ba ljudi lahko. Da su i o čem' sat vremena u životu razmišljali ne bi za tu bruku od kluba navijali. Gotovo je sad, nema nazad.
Čujem da su pozvani u Hag da svjedoče. Zna li iko išta više?
Znam jarane sve. Odrasli smo u ovom gradu na njihovima sra.nji.ma, izvlačenjima iz konteksta, skrivanjima istine, režimu, budalaštinama. Vrlo malo ćeš njih naći da znaju o svom klubu. Razlog je što ne smiju da "kopaju" jer ima tu svega. Najbolje se praviti lud. Pogledaj nas, znamo svaki detalj o klubu svjetle istorije. Prič'o sam sa mnogima od njih, starijom rajom (ne ovom zaguljenom balavurdijom). Niti jednog jedinog argumenta oni nemaju. Većina ti je njih ono tipa gotovo je sad jarane, učlanilo starog u partiju, ona neka pomirljiva volim ja i Želju, neka derbija itd. Šuplje, površno, klub bez smisla. Zato kažem nije njima lahko. Probali su svašta, ali ne ide. Hrane se s vremena na vrijeme kakvom pobjedom, rezultatom i to je sve.pile87 je napisao/la:ma moj camac, sve neki mangupi preko netačamac je napisao/la:Hajd' što je papak nije on kriv tako mu grah pao, ali što je šupak. Nije njima ba ljudi lahko. Da su i o čem' sat vremena u životu razmišljali ne bi za tu bruku od kluba navijali. Gotovo je sad, nema nazad.
Čujem da su pozvani u Hag da svjedoče. Zna li iko išta više?boli mene **** za sarajevo i za to sto su njakali po grbavici isto ja sad to trebam gledati ili kao da to nekog zanima, hajd da ono postavi to na dijelu foruma na kom su anamo oni pa razumio bih ali ovako.Hajd sto je to balavo i odgledalo 5 utakmica svoga tima i pritom otkrilo da je igralo sa realom a mudro sute u vezi haskih optuzenika ili to tako treba sta li beli...
Seyo_TM je napisao/la:Imaju oni svjetlih momenata mojne tako, na primjer kada su pokusali koridu ubaciti kao olimpijsku disciplinu ali komplikacije su nastupile oko papirologije...valjda nisu dovoljno lobirali...
Imaju istog savjetnika i psihloga timskog jednom UDBA vazda UDBA.Pogotovo ovi novokonponovani sto su otkrili fudbal 2000 godine i vjeruju u sve ublehe koje im neko isprica o njihovoj velicini.Njihov predstavnik kluba za intervju u CG kaze mi smo broj jedan oduvjek bili u BiH kakav ZeljoSeyo_TM je napisao/la:Mislim da ima krmcic iz laktasa ovakvu retoriku...cijeli svijet jedno govori a oni JOK...mi znOademo bolje!pile87 je napisao/la:Radovan Karadzic jedan od njih i njihove ponosne istorije.
Sreca pa se oni ne pitaju sad je jos i titula FBiH steta sto je FIFA prizna kao titulu BiH.