@Gero i ribery, jestel' živi?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ovo nije fer prema Mandži. Dao je on Bayernu mnogo toga i x puta nas izvlacio baš kad tika - taka nije prolazila. Ako je Mandžukić dio pogodbe za Luiza to mi je onda još gore. Neozbiljan igrač, sklon kiksevima, bar ga ja tako vidim. Kako čudan tajming za ovakvu vijest, pred jednu od važnijih utakmica sezone. Šta li kuhaju, pitanje je golemo?! Možda Pep planira da dovede Fabregasa na tu devetku. 
Morel' kak'a anketa tipa da li ste za odlazak Mandže il' za dolazak Davida L. i slično?

Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 16 maj 2014, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
dobro si rekao..jedna od zelja..ali nije bio prva opcija...ti zaista mislis da je on svojim nastupima u Wolfsburgu fascinirao ljude u Bayernu? prodala ga ona tri gola sa eura...nema te osobe koja ce mene ubjediti da je on bio prioritet za dovodjenje..a Bayern pratim od 93.godeffe_sa je napisao/la:Ovo je glupost. Pričalo se o interesu za Džekom jedno vrijeme, ali Bayern nikad nije pravo zagrizao za njim.edo07 je napisao/la:pa kako bgt nije? doveden je kao alternativa Dzekiceze je napisao/la:Čuj vječita alternativa.![]()
Nedisciplinovan je bio u onoj mjeri koliko i Kroos.Dzeko je te sezone bio prva opcija..a sad doveden Lewa...ne znam sta ti nije jasno
Kroos se nije jednom rukovao i stavljas ga u isti kos sa Mandzom?
Mandžo je doveden jer je bio jedna od želja Sammera. A takav jedan pozitivno agresivni tip je bio po mjeri Sammeru, pa to je prosto ko dan...
Ma čim je Pep došao u klub Mandžo je na ratnoj nozi, kad se sjetim proslave gola i yebanje m,.. zna se kome.Odmah se znalo da su mu dani u klubu odbrojani.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
On je već dvije sezone jedan od najboljih igrača u Bayernu i jedan od najzaslužnijih za sve što je osvojeno dok je on bio tu.edo07 je napisao/la:pa kako bgt nije? doveden je kao alternativa Dzekiceze je napisao/la:Čuj vječita alternativa.![]()
Nedisciplinovan je bio u onoj mjeri koliko i Kroos.Dzeko je te sezone bio prva opcija..a sad doveden Lewa...ne znam sta ti nije jasno
Kroos se nije jednom rukovao i stavljas ga u isti kos sa Mandzom?
Tu priču o Džeki okači mačku o rep jer se Mandžukić pokazao kao istinsko pojačanje i jedna od Bayernovih najboljih kupovina ikada.
Jedino ponašanje koje ide u kategoriju nediscipline je ono prigovaranje Pepu što ga nije stavljao u ekipu. Ništa više.
Džeko je bacao dres i psovao Manciniju kad ga je izvodio.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Pa odmah reci tako. Sad mi je jesano u čemu je problem.edo07 je napisao/la:i plus lik je deklarisani ustasa sto je pokazao podrskom Simunicu
to je ono uglavnom sto mi znamo..pitanje je samo da li tu ima jos nesto? jer da je prigovaranje samo u pitanju ne bi sigurno doslo do ovog..a sto se tice kupovine, ja nigdje nisam napisao da on nije predstavljao pojacanje i slazem se da je jedna od boljih kupovina...nego ti se me htio demantovati kada sam ja napisao da je doveden kao alternativa..nemoj mijesati pojmoveceze je napisao/la:Tu priču o Džeki okači mačku o rep jer se Mandžukić pokazao kao istinsko pojačanje i jedna od Bayernovih najboljih kupovina ikada.
Jedino ponašanje koje ide u kategoriju nediscipline je ono prigovaranje Pepu što ga nije stavljao u ekipu. Ništa više.
to je nevezano za ovu prethodnu raspravu vec sam ti samo naveo sta mi je najvise smetalo kod njega...cijeli svijet je osudio onaj cin a on se nadje i daje nekakvu podrsku..to nit ima veze za nogometom nit ista..kuzisceze je napisao/la:Pa odmah reci tako. Sad mi je jesano u čemu je problem.edo07 je napisao/la:i plus lik je deklarisani ustasa sto je pokazao podrskom Simunicu
- anelbavarac
- Kontakt:
Ovo Mandzo nije zasluzio definitivno.
Poslije svega sto je uradio za klub, mislim da je prakticno otjeran iz Bayerna.
Ustvari Pep je jedva cekao da se rijesi Mandze, i to je sada jasno k'o dan...
Poslije svega sto je uradio za klub, mislim da je prakticno otjeran iz Bayerna.
Ustvari Pep je jedva cekao da se rijesi Mandze, i to je sada jasno k'o dan...
Vječita alternativa i alternativa, to su dva potpuno različita pojma.edo07 je napisao/la:to je ono uglavnom sto mi znamo..pitanje je samo da li tu ima jos nesto? jer da je prigovaranje samo u pitanju ne bi sigurno doslo do ovog..a sto se tice kupovine, ja nigdje nisam napisao da on nije predstavljao pojacanje i slazem se da je jedna od boljih kupovina...nego ti se me htio demantovati kada sam ja napisao da je doveden kao alternativa..nemoj mijesati pojmoveceze je napisao/la:Tu priču o Džeki okači mačku o rep jer se Mandžukić pokazao kao istinsko pojačanje i jedna od Bayernovih najboljih kupovina ikada.
Mada je nebitno sve ovo, po meni nije zaslužio ovakav tretman i da bude izbačen iz ekipe pred finale kupa, pogotovo nakon dvije odlične sezone. Da se mogao naslutiti ovakav rasplet, jeste, ali je nepravedan.
Bar po meni.
pa naravno da je nepravedno...imas igraca koji igra u odlicnoj formi i koji cijelu sezonu kontinuirano igra dobro i ponasas se prema njemu kao prema nekom otpatku, a ovamo onaj francuz se glupira, kritikuje i uopste ne bude kaznjen zbog toga iako ovaj drugi dio sezone bio je medju tri najlosije a ako ne i najlosija karika u timuceze je napisao/la:Vječita alternativa i alternativa, to su dva potpuno različita pojma.
Mada je nebitno sve ovo, po meni nije zaslužio ovakav tretman i da bude izbačen iz ekipe pred finale kupa, pogotovo nakon dvije odlične sezone. Da se mogao naslutiti ovakav rasplet, jeste, ali je nepravedan.
Bar po meni.
Ja jesam. Nadam se da ce nam se uskoro javiti i gero, mislim, al' nisam siguran da je on negdje oko Bijeljinje, u Janji cini mi se a znamo kakva je tamo trenutno situacija.Centre forward je napisao/la:
@Gero i ribery, jestel' živi?Morel' kak'a anketa tipa da li ste za odlazak Mandže il' za dolazak Davida L. i slično?
Anketa moze, definisi pitanje i ponudi odgovore, pa cemo je staviti.
- anelbavarac
- Kontakt:
E nek' ga je otjer'o.Pep Mandzi: "PUNO SRECE U NOVOM KLUBU!"
Zvanicna vijest je, da Mario Mandzukic sutra nece biti u kadru Bayerna. Velika svadja izmedju Guardiole i Mandze je u pitanju. Mario je jucer ostao sa Schweinijem u Münchenu, posto imaju lakse povrede. Trebali su odraditi jos individualni trening, te otici na pregled i onda danas odletiti za Berlin. Nas napadac se nije drzao discipline, te ga je Pep izbacio iz kadra. Mandzo je nazalost ucinio veliku gresku i sinoc sa privatnim avionom odletio za Hrvatsku, to ga je sada izgleda kostalo nastavka karijere u Bayernu.
Tako i treba, nece taj vise zaigrat' za Bayern
- BavaracZenica
- Kontakt:
Mandzaretuu hvala, 2 sezone nas je vadio cesto i igrao je odlicno nema sta. Bilo je tu i prgavosti i psovki, al realno takvi smo mi balkanci, mozda da je i Dzeko dosao slicno bi bilo.
Ja koliko znam Bayern se na tom Euru 2012 interesovao za Girouda prvo a tek onda kad nisu uspjeli dogovorit ili su odustali, presli su na Mandzaru, ipak covjek koji je vec igrao u Bundesligi i dobar su potez napravili. Isplatio nam se za ovo vrijeme, i hvala mu.
Ne bi volio da ide, al ako je to sudbina neka bude tako.. Sto kaze Izet.. Ko se sa svojom sudbinom miri bolju sudbinu nije ni zasluzio
Sutra mozda Pizzaro od prve minute, vidjecemo, bas ako zagrizemo i osvojimo ovaj trofej, idu stvari ipak u dobrom smjeru, ako zijanimo / puj puj / znamo do koga je ..
A bujrum za Luiza brate mili, realno zeljeli smo da dodje jos kad je u Benfici igrao, zna kiksat nekad, al je strasan stoper realno... samo dodji burazeru
Edit: JEL SUTRA EUROSPORT 2 prikazuje tekmu, meni se cini da je jednom jedan od komentatora spomenuo da ce i finale Kupa biti prikazno ..
Ja koliko znam Bayern se na tom Euru 2012 interesovao za Girouda prvo a tek onda kad nisu uspjeli dogovorit ili su odustali, presli su na Mandzaru, ipak covjek koji je vec igrao u Bundesligi i dobar su potez napravili. Isplatio nam se za ovo vrijeme, i hvala mu.
Ne bi volio da ide, al ako je to sudbina neka bude tako.. Sto kaze Izet.. Ko se sa svojom sudbinom miri bolju sudbinu nije ni zasluzio
Sutra mozda Pizzaro od prve minute, vidjecemo, bas ako zagrizemo i osvojimo ovaj trofej, idu stvari ipak u dobrom smjeru, ako zijanimo / puj puj / znamo do koga je ..
A bujrum za Luiza brate mili, realno zeljeli smo da dodje jos kad je u Benfici igrao, zna kiksat nekad, al je strasan stoper realno... samo dodji burazeru
Edit: JEL SUTRA EUROSPORT 2 prikazuje tekmu, meni se cini da je jednom jedan od komentatora spomenuo da ce i finale Kupa biti prikazno ..
FC Bayern !!!!!
Mislim da prenosi Arena 1 finale njemackog kupa.
, ali opet nisam siguran 100%
04.10.2009 !!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
100%sarajlija je napisao/la:Mislim da prenosi Arena 1 finale njemackog kupa., ali opet nisam siguran 100%
Hvala Mandži za sve, stiže Lewa the tenk
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
effe, evo vidiš Lewa nije ni došao, a već Mandžaru otjerao, a govorio si da se mora Poljak izborit', te ovo, te ono, a ko je sada najbolji, ko je sada pogriješio, ja nisam.
Evo ga, on je to govorio, effe, tu je, napadnite ga svi
,
bacio nam je rukavicu u lice sa smjelim izjavama, i sada treba da snosi posljedice, ni više ni manje nego proganjanja po forumu.
Odlična trampa bi bila Luiz-Mandža, mada sam Benatiu priželjkivao,
no i ovako je OK.
Mislim da je poznato, Benatia ili Luiz, neka treća opcija nije blizu njih dvojice.
Calhanoglu zasad ipak bliži Leverkusenu
, naši ako ovo propuste onda su crazy.
Šta kukate o odlascima, Pep ovo treba zaćerat', poslije Mandže prvog Krosa, ometaju mu rad!
A Švajna na klupu poslat' da mu što manje sistemu smeta.
Pridružit' mu Robena
,
a Milera pušćat da dominira gdje je i najbolji, te mu pridružit' Gecea...
ps:Da, gero je u Bijeljini poželimo mu da nam se što prije javi...
Evo ga, on je to govorio, effe, tu je, napadnite ga svi
bacio nam je rukavicu u lice sa smjelim izjavama, i sada treba da snosi posljedice, ni više ni manje nego proganjanja po forumu.
Odlična trampa bi bila Luiz-Mandža, mada sam Benatiu priželjkivao,
no i ovako je OK.
Mislim da je poznato, Benatia ili Luiz, neka treća opcija nije blizu njih dvojice.
Calhanoglu zasad ipak bliži Leverkusenu
Šta kukate o odlascima, Pep ovo treba zaćerat', poslije Mandže prvog Krosa, ometaju mu rad!
A Švajna na klupu poslat' da mu što manje sistemu smeta.
Pridružit' mu Robena
a Milera pušćat da dominira gdje je i najbolji, te mu pridružit' Gecea...
ps:Da, gero je u Bijeljini poželimo mu da nam se što prije javi...
- gerdmuller
- Kontakt:
Ponijele ga emocije.Inace od tada su mi on i Shaq posebno prirasli srcuedo07 je napisao/la:to je nevezano za ovu prethodnu raspravu vec sam ti samo naveo sta mi je najvise smetalo kod njega...cijeli svijet je osudio onaj cin a on se nadje i daje nekakvu podrsku..to nit ima veze za nogometom nit ista..kuzisceze je napisao/la:Pa odmah reci tako. Sad mi je jesano u čemu je problem.edo07 je napisao/la:i plus lik je deklarisani ustasa sto je pokazao podrskom Simunicu
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Pozdrav svim Bavarcima...
Kao što znate, u Bosni je katastrofalna situacija sto se tice poplava. Hiljade osoba su izgubile krov nad glavom, za par sati su izgubili ono sto su stvarali cijeli svoj zivot. U mnoga podrucja se vise niko nece vratiti jer nece imati uslova za to. Vidimo da se narod digao na noge i da su pokrenute mnoge humanitarne akcije. Eh sad, s obzirom na to da smo mi navijaci i simpatizeri kluba koji je mnogo puta do sad pomagao ljudima koji su bili zrtve mnogih katastrofa, sta mislite da napisemo mail ili pismo i posaljemo na klupsku adresu u Minhenu. U tom pismu bismo mogli zamoliti da na racun Crvenog kriza Bosne i Hercegovine uplate novca koliko mognu? Zao mi je nasih ljudi, srce me boli kad vidim kroz sta prolaze. Zelio bih da razmijenimo misljenja o ovoj ideji. Hvala vam unaprijed svima...
Kao što znate, u Bosni je katastrofalna situacija sto se tice poplava. Hiljade osoba su izgubile krov nad glavom, za par sati su izgubili ono sto su stvarali cijeli svoj zivot. U mnoga podrucja se vise niko nece vratiti jer nece imati uslova za to. Vidimo da se narod digao na noge i da su pokrenute mnoge humanitarne akcije. Eh sad, s obzirom na to da smo mi navijaci i simpatizeri kluba koji je mnogo puta do sad pomagao ljudima koji su bili zrtve mnogih katastrofa, sta mislite da napisemo mail ili pismo i posaljemo na klupsku adresu u Minhenu. U tom pismu bismo mogli zamoliti da na racun Crvenog kriza Bosne i Hercegovine uplate novca koliko mognu? Zao mi je nasih ljudi, srce me boli kad vidim kroz sta prolaze. Zelio bih da razmijenimo misljenja o ovoj ideji. Hvala vam unaprijed svima...
zaboravi je napisao/la:Pozdrav svim Bavarcima...
ništa se ne može izgubiti ako im se pošalje pismo, vi kao navijači Bayerna i mi navijači BVB-a svojima i možda ne bi bilo loše kada bi svako uplatio koju marku na račun CK BiH kao i Srbije
inače bavarci sretno sutra, neka bude dobra tekma i neka bolji pobjedi! (čitaj mi
Hajmo molim vas sve da se dogovorimo oko toga. To su dva velika kluba i sigurno njihova pomoc nece izostati. Neka uplate po 10 000 eura, to su dvije kuce za porodice koje su ostale bez njih. Mozda nam se cini da je to malo i da nece nista znaciti, ali nije tako... Da se od tog novca cigla kupi, dosta je na ovakvom vremenu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.